Καλημέρα σε όλους!
Να πω κι εγώ;

Κατ' αρχήν, συγχαρητήρια στην οργανωτική ομάδα, όλα κύλησαν άψογα, τουλάχιστον απ' την πλευρά του απλού συμμετέχοντα (για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να γνωρίζω

). ʼψογα και πολύ ευχάριστα.
Χάρηκα πολύ που γνώρισα άτομα που ως τώρα ήξερα μόνο ως nicknames ή και καθόλου.
Ηλία, σούπερ τύπος πραγματικά! Χάρηκα πολύ. Παρόλο που ο μοντελιστικός τομέας σου δεν πλησιάζει το δικό μου (I don't have the guts for this sh1t), ελπίζω να διατηρήσουμε επαφή, εντός και εκτός modelclub.
Γιάννη, αν και παραλίγο να μη συστηθούμε (μόλις εντοπίσαμε μια τρομερή ολιγωρία του Δ.Σ. του Συλλόγου

), χάρηκα πραγματικά για τη γνωριμία και την -έστω και σύντομη- συζήτησή μας. Ελπίζω να τα λέμε περισσότερο στο μέλλον, μοντελιστικά και μη. Επιτυχία στο δύσκολο εγχείρημά σου και καλή δύναμη!

Φίλιππε, χάρηκα πολύ που σε ξαναείδα. Αυτή τη φορά λίγο περισσότερο από ένα βιαστικό "χαίρω πολύ", στο γνωστό καφέ στην Αθήνα. Ελπίζω την επόμενη να είναι ακόμα πιο μακρά η διάρκεια της παρέας.
Γιώργο, Γιάννη, Νίκο και εάν ξεχνάω κανέναν (συγχωρήστε με, ανάμεσα σε τόσα άτομα, όλο και κάποιος θα ξεχαστεί εάν επιχειρείς να τους αναφέρεις όλους ονομαστικά και δεν αρκείσαι σε γενικές αναφορές), να τα λέμε συχνότερα ελπίζω.
Δημήτρη (dstam), τα είπαν παραπάνω οι φίλοι, τι άλλο να πω εγώ; Ευχαριστούμε για την επιτυχημένη εκδήλωση και για το κέφι. Μόνο άλλη φορά μην ξεχνάς τα πιαστράκια για τα μαλλιά σου δεξιά-αριστερά και τα βρίσκει ο Ηλίας.

Κώστα, εσένα δεν σου λέω τίποτα.

Είσαι σχεδόν οικογένεια και θα φανεί σαν διαπλοκή να σε εκθειάζω εγώ.

Τον Αντώνη ξεχάσαμε (ΚΛΙΜΑΞ) για τα δώρα και την υπόλοιπη βοήθεια καθώς και τους υπόλοιπους χορηγούς και... δωροθέτες όπως και το Δήμο για την αίθουσα (παρόλο που μας τα μπέρδεψαν λιγάκι με την εκδήλωση της Παρασκευής, ουδέν κακόν αμιγές καλού όμως, είχε μερικές ενδιαφέρουσες "συμμετοχές" η εκδήλωση αυτή και στόλισε κάπως τις βαρετές ώρες της αναμονής μας.
Τέλος, πρέπει να πω ότι προσωπικά χάρηκα πολύ που είδα τον κύριο Φραγκιαδάκη στην έκθεση. Δεν ξέρω αν αυτό που θα γράψω ισχύει και για άλλους, αλλά για εμένα ίσως να μην υπήρχε καν μοντελισμός αν δεν ήταν ο κος Γιώργος να με εμπνεύσει στα πρώτα μου, αδέξια ομολογουμένως (καλά, και τα επόμενα αδέξια είναι), βήματα.
Ειλικρινά ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον, αν όμως ξέχασα, ειλικρινά δεν ήταν από πρόθεση!!!
Ελπίζω να σας ξαναδώ όλους σύντομα!!!
Keep modeling!

(οι φωτογραφίες μου δυστυχώς, εκτός από λίγες είναι και άθλιες, οπότε ας περιμένετε υλικό από τον Ηλία και τον Γιάννη)