Αποστολέας Θέμα: 11η Έκθεση-Διαγωνισμός Ιστορικής Μινιατούρας του Star Club.  (Αναγνώστηκε 26142 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: 11η Έκθεση-Διαγωνισμός Ιστορικής Μινιατούρας του Star Club.
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 29, 2010, 10:51:00 μμ »
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 29, 2010, 10:51:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 29, 2010, 11:15:16 μμ »
Οι 2 κατασκευες του Ζηση και η πεταλουδα....ηταν τα 3 καλυτερα για μενα εκθεματα :!: :!:
Η πεταλουδα ειναι ολη σκρατσια......δεν γνωριζω καλλιτεχνη και τιτλο εκθεματος......με εποξικο στοκο ειναι κατασκευασμενα τα φτερα  :shock: :shock: :shock: :shock:
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 29, 2010, 11:43:51 μμ »
Ανταπόκριση Νο2

:arrow: η εκπληκτική "πεταλούδα" είναι του Κώστα Καριωτέλλη και είναι φιγούρα που σπάνια βλέπεις τόσο ως ιδιοκατασκευή (100% εποξικός στόκος ακόμη και αυτά που μοιάζουν με ...ψιλό συρματάκι) όσο και ως βάψιμο (να τη δείτε απο όλες τις ....μπάντες και γωνίες λήψης για να το καταλάβετε).

::arrowred:: τόσο αυτή, όσο και η ημιτελής μέδουσα δίπλα της, η ημιτελής επίσης "Παναγία των Παρισίων" με τον Κουασιμόδο και όλες οι συμμετοχές στην κατηγορία Master είνια κλασικες περιπτωσεις για όσους αρέσκονται εδω μέσα στα "πλεξίματα", στα "κολύρια" κλπ ακραία σχόλια.  Δείτε την έκθεση και πραγματικά θα έχουν νόημα οι προηγούμενες εκφράσεις.

:arrow: "ΜΝΗΜΕΣ", η σειρά πολιτικών διοραμάτων του Μ.Δρίζου (το παλαιότερο των οποίων είναι ηλικίας 20+ ετών , απο τις εποχές που δεν υπήρχαν τα σημερινά εξωτικά υλικά και η δουλειά γινόταν με ...φελιζόλ, ξύλο, styrofoam  - μερικα χρόνια πριν το κανει μοδα ο Βερλιντεν - φελό, σκόνες αγιογραφίας και ατλακόλ) που για πρώτη φορά εκτίθεται όλη μαζί  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν κυρίως οι νεότεροι.

::arrowred:: Τα "καλύτερα του modelclub", μερικές από τις καλύτερες δουλειές που έχουμε δει εδω μέσα απο το Νίκο Τ., το Μιχάλη Π., το Λευτέρη Λ., το Γιώργο Τ., το Νίκο Κ., το Γιώργο Κ., το Νίκο Φ., το Γιάννη Γ., το Δημήτρη Γ., ολοζώντανες . μπράβο σε όλα τα παιδιά, ιδίως στους πιο μακρινούς που έκαναν πολύ δρόμο για να έρθουν ή να τα στείλουν.

:arrow: Πολλές ημιτελείς δουλειές αποκλειστικά Ελληνικής θεματολογίας απο ένα μοντελιστή που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του. Αλλο πλέξιμο  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

:mrgreen:  Μην περιμένετε να πω ..κακίες  :!: (γενικά, όχι για το Star Club η φιλοξενία του οποίου είναι άψογη) , υπάρχουν μπόλικες αλλά ...τις αφήνω για μετά την 'εκθεση ή για ...ποτε  :wink:

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος svyatoslav

• Κυριακος Γκογκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κορινθος-Σερρες
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 30, 2010, 02:14:51 μμ »
γνωριζει καποιος ωρα απονομης και παραλαβης των μοντελων? ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 30, 2010, 03:41:47 μμ »
γνωριζει καποιος ωρα απονομης και παραλαβης των μοντελων? ευχαριστω εκ των πρωτερων.
Aπονομή στις 1730 και παραλαβή μετά το πέρας της απονομής.

Αποσυνδεδεμένος Αμομφαρετος

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/72
  • Τόπος: Καβάλα
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 30, 2010, 08:37:15 μμ »
Συγχαρητηρια στα μελη του Star Club για την ομορφη εκδηλωση που πραγματοποιηθηκε αλλα και στην IPMS για την τεχνικη υποστηριξη και βοηθεια.Παρατηρησαμε ομρφα και ποιοτικα εκθεματα σε ενα νεο και ωραιο απλετο χωρο.Επισης πολυ σημαντικη ηταν και η παρουσια των περιπτερων των επαγγελματιων αλλα και του παζαριου της IPMS.Θελουμε να ευχαριστησουμε το Star Club για την θερμη φιλοξενια των μελων μας καθως και για την απονομη διακρισεων σε εκθεματα μας.Ο συλλογος μοντελιστων Καβαλας ευχεται να συνεχιστει αυτη η συνεργασια των συλλογων μας και οχι μονο στο επιπεδο των εκθεσεων αλλα και σε αλλους τομεις για την προοδο του χομπυ.Ελπιζουμε να σας δουμε ξανα σε επομενη εκθεση για να απολαυσουμε το χομπυ μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Προεδρος
Μπαμπης Θαγγοπουλος
Μέλος συλλόγου μοντελιστών Καβάλας

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 30, 2010, 09:50:33 μμ »
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να συγχαρώ τους διοργανωτές της έκθεσης και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες για τις καταπληκτικές δουλειές τους.  Και του χρόνου.  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 30, 2010, 10:44:55 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος mike94

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ρόδος- Ηράκλειο
  • ''Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν''
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 30, 2010, 10:46:44 μμ »
καμια φωτο απο τα περιπτερα υπαρχει??? ::salut::
"εις οιονός άριστος ,αμύνεσθαι περι πάτρις"  
Μιχαλης Σαββακης

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 30, 2010, 10:54:55 μμ »
Spoiler (hover to show)

::salut:: ::salut:: ::salut::
Σ.Κ

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 30, 2010, 11:02:29 μμ »
Την μεγαλύτερη εντύπωση μαζί με την πεταλούδα, μου έκανε η παρακάτω φιγούρα η οποία ήταν μικρού μεγέθους  :shock: (28mm?)

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 30, 2010, 11:47:46 μμ »
Παράθεση
φωτο και για μας τους επαρχιοτες που δεν τα καταφεραμε να ανεβουμε θα βαλετε??
Μια καλή γεύση για όσους δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν. ::arrowred:: http://rapidshare.com/files/392958506/Star_Club_2010.rar.html

ειλικρινά αξίζει να τις κατεβάσετε και να τις ...μελετήσετε

συγχαρητήρια

δεν μιλάμε για figure painters, αλλά για artists  :!: :!: :!: :!:    με όλη τη σημασία της λέξεως

διοργάνωση και εκθέματα διεθνούς επιπέδου

Υ.Γ. εδώ σίγουρα κολλάνε τα περί πλεξίματος, ψαρέματος κλπ σχόλια   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 31, 2010, 12:13:38 πμ »
Συγχαρητηρια στο Star club για την ομορφη και εντυπωσιακη αυτη εκδηλωση καθως και στην IPMS για την τοσο πρωτοτυπη οσο και αψογη (απ'ο,τι καταλαβα) συνεργασια η οποια ισως θα πρεπε να μελετηθει και να επαναληφθει οχι μονο απο τους 2 παραπανω συλλογους (το οποιο αλλωστε οπως ανεφεραν στην τελετη ειναι δεδομενο) αλλα και μεταξυ ΟΛΩΝ των συλλογων πανεθνικα.Μονο οφελη αποφερουν τετοιες συνεργασιες και στα μελη αλλα και στο χομπυ μας γενικοτερα κι ευχομαι να γινει συνηθες φαινομενο.ΜΠΡΑΒΟ σε ολους παιδια ΚΑΙ σταρκλαμπιτες ΚΑΙ ΙΠΜΣιτες.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.
Οσο για την ποιοτητα των εκθεματων.....ασε παω να συνεχισω με τις λαμαρινες μου,δεν φτουραω να εκφερω γνωμη,ακομα μαζευω σαγονια.
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μ.Π. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 31, 2010, 12:39:19 πμ »
Βρέθηκα κι εγώ στην έκθεση και ήταν μια καλή ευκαιρία να δώ ξανά ή και για πρώτη φορά  φίλους μοντελιστές της Αθήνας (και όχι μόνο!) :wink:... Συγχαρητήρια κι απο εμένα τόσο στους διοργανωτές όσο και στους συμμετέχοντες!......Τα  εκθέματα ήταν σχεδόν όλα διεθνούς επιπέδου με ποιότητα κατασκευής και βαφής που σου έκοβε την ανάσα!(προσωπικά εμένα μου άρεσε το θέμα με μια πεταλούδα πάνω σε έναν βράχο, χωρίς να ξέρω ποιος είναι ο δημιουργός της!...μιλάμε για ΤΗΝ λεπτομέρεια τόσο σε σκρατσιά, όσο και σε βάψιμο!!...η δε μέδουσα και το θέμα της Παναγίας των Παρισίων του φίλου Στάθη είναι fur beyond!!) ...και πάλι ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους δημιουργούς-καλλιτέχνες!!.. ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 31, 2010, 12:53:41 πμ »
Θα δώσω και εγώ τα δικά μου συγχαρητήρια στους ανθρώπους του STAR CLUB, για την πολύ ωραία οργάνωση αλλά και για την ωραία συνεργασία τους με την IPMS, κάτι απόλυτα λογικό...αλλά, για τα ελληνικά δεδομένα, πρωτότυπο!!!
Κατά τη γνώμη μου, κάτω από την ομπρέλα του μοντελιστικού χόμπι, βρίσκονται οι "φιγουράδες" στην κορυφή και μετά (μακράν) οι λοιπές "μοντελιστικές" δυνάμεις...
Σε κάθε τέτοια έκθεση φιγούρας βλέπω αδιανόητα πράγματα, οι άνθρωποι είναι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ...εμείς οι υπόλοιποι είμαστε συναρμολογητές-κατασκευαστές-μπογιατζίδες (με την καλή έννοια)...άντε και σκρατσάδες.
Εγώ, να πω την αλήθεια, κάνω μια βόλτα στην έκθεση και μετά, όπως λέει και ο φίλος ο gkontog, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα... ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: οι άνθρωποι μας κάνουν πλάκα πάνω σε τετραγωνικά χιλιοστά...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Έχω όμως το συνηθισμένο μου παράπονο, που το έχω και σε προηγούμενες φορές.

Μαζευόμαστε και χειροκροτούμε τους βραβευθέντες, ενώ θάπρεπε να χειροκροτούμε και το αποτέλεσμα της δουλειά τους, αλλά κανείς δεν μας λέει ή δεν μας δείχνει το αποτέλεσμα και είναι κρίμα, ειδικά για εμάς τους μη γνώστες -θεατές που όμως θέλουμε να δούμε τι ακριβώς πήρε τι;
Πάντως ξαναλέω ένα μεγάλο μπράβο στους καλλιτέχνες για τα θαυμάσια έργα που παρουσιάστηκαν.

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 31, 2010, 12:58:36 πμ »
Νομιζω οτι ο κυριος Φιλιππος με καλυψε 100%

Πολυ ωραια και ζεστη διοργανωση με απιστευτες δουλειες!!

Τα συγχαρητηρια μου! ::eusa_clap::

Επομενο ραντεβου τον Οκτωβρη!!

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 31, 2010, 01:00:25 πμ »
οι άνθρωποι είναι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ...

εμείς οι υπόλοιποι είμαστε συναρμολογητές-κατασκευαστές-μπογιατζίδες (με την καλή έννοια)...άντε και σκρατσάδες.

Φίλιππε, τα είπες όλα με δυό λέξεις  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Μιχάλης Παπαδάκης

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • IPMS 784
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 31, 2010, 09:22:43 πμ »
Τα συγχαρητήρια μου για άλλη μία πολύ όμορφη έκθεση με πολύ ωραίο περιβάλλον αλλά και απίστευτες δημιουργίες. Νομίζω οτι ο Φίλιππος δεν μπορούσε να το θέσει καλύτερα το πως νοιώθουμε εμείς οι υπόλοιποι βλέποντας την καλλιτεχνική ικανότητα αυτών των παιδιών.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Star Club, την IPMS και το Modelclub για την τιμή που μου έκαναν να μου απονείμουν το "Best of Modelclub" αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά (με το best of της κατηγορίας τους) που πραγματικά με τίμησαν με την ψήφο τους. Πραγματικά το εκτιμώ πολύ.

Επίσης, χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω κάποιους από αυτούς, οι οποίοι ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη για να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και ραντεβού τον Οκτώβριο με νέες και καλύτερες δημιουργίες.

Αποσυνδεδεμένος christoskats

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 31, 2010, 10:02:31 πμ »
Θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στην 11η έκθεση, είτε σαν επισκέπτες είτε ως διαγωνιζόμενοι.Ιδιαίτερα τους φίλους που ταξίδεψαν από την επαρχία, από Κρήτη,Καβάλα και Θεσσαλονίκη,Χαλκίδα και τους εκπροσώπους των Συλλόγων.
Είχαμε την ευκαιρία και τη χαρά να τιμήσουμε τον κ. Δρίζο για όλα όσα έχει προσφέρει στο χώρο και να απολαύσουμε τις υπέροχες δημιουργίες του, οι οποίες δεν ξυπνούν μόνο μοντελιστικές μνήμες αλλά και μνήμες για το πως ήταν κάποτε η Ελλάδα, μια επιστροφή στην παιδική μας ηλικία και την μαγεία που νιώθαμε όταν βλέπαμε αυτές τις συνθέσεις για πρώτη φορά.
Απίστευτη και η συλλογή του κ. Βασίλη Βαφόπουλου με αποκλειστικά ελληνικά θέματα και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ευκαιρία που έδωσε στο κοινό να τα δεί  και να τα απολαύσει από κοντά.
Γενικά τα εκθέματα ήταν σε υψηλό επίπεδο, πολύ όμορφα διοράματα και ιδιαίτερη μνεία στις δημιουργίες που έχουν παρουσιαστεί στο modelclub και είχαμε την ευκαιρία να βραβεύσουμε στην έκθεση.
Οι συμμετοχές έχουν όλες φωτογραφηθεί και πολύ σύντομα θα μπορούν να διατίθενται σε cd, είτε μέσω των συλλόγων είτε από το χώρο του δικού μας συλλόγου.
Τέλος θα ήθελα να τονίσω την καταλυτική βοήθεια και τη συμμετοχή των ανθρώπων της IPMS για την πραγματοποίηση της φετινής έκθεσης.Μια συμμετοχή τόσο σε υλικοτεχνικό τομέα αλλά και σε προσωπική εργασία.
Τέλος πιστεύω ότι θα πρέπει σιγά σιγά να μάθουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο και να πάμε αυτό που αγαπάμε ένα βήμα πιο μπροστά.
Με όσα παιδιά μιλήσαμε, ανταλάξαμε απόψεις και περάσαμε όμορφα, να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τον Οκτώβρη και την έκθεση της IPMS όπου θα βρεθούμε ξανά στον ίδιο χώρο και θα περάσουμε ακόμα καλύτερα!

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #70 στις: Μαΐου 31, 2010, 10:19:49 πμ »
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να συγχαρώ τόσ τους διοργανωτές, όσο κυρίως τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό!
Πραγματικά απίστευτες δημιουργίες, άριστα εκτεθειμένες, σε μία άρτια διοργάνωση.
Και φυσικά ευχαριστώ για την ευκαιρεία που μου δόθηκε να γνωρίσω απο κοντά, ανθρώπους, που μιλούμε σχεδόν καθημερινά μέσα απο το MC!

Όσο για τα υπόλοιπα, ο Φίλλιπος με κάλυψε απόλυτα:
Παράθεση
οι άνθρωποι είναι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ...εμείς οι υπόλοιποι είμαστε συναρμολογητές-κατασκευαστές-μπογιατζίδες (με την καλή έννοια)...άντε και σκρατσάδες.

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #71 στις: Μαΐου 31, 2010, 01:33:10 μμ »
Την καλημέρα μου κι από μένα ενώ διανύω αισίως την τελευταία μέρα ανεμελιάς (άδειας....)
Με τη σειρά μου κι εγώ ως επισκέπτης, εκπρόσωπος και διαγωνιζόμενος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του STAR CLUB, για την πολύ ωραία οργάνωση αλλά επίσης και την IPMS για την καταλυτική αρωγή τους.
Τα συγχαρητήρια μου για την πολύ όμορφη έκθεση στο νέο ωραίο περιβάλλον, αν και θα μου επιτρέψετε να επιμείνω στην προσωπική μου άποψη περί του προηγούμενου οικήματος.
Είχα την τύχη να παραβρεθώ δυο-τρείς φορές και είχα συνδέσει τον χώρο με το αντικείμενο. Ρομαντικός θα μου πείτε...δε ξέρω.
Επίσης αναβίωσα μνήμες παιδικής ηλικίας βλέποντας στο σύνολο τις δημιουργίες του κ. Δρίζου που με ταξίδευαν σε άλλες εποχές βλέποντάς τις σε γνωστό παλιό περιοδικό.
Έκπληκτος από τις δημιουργίες για του κ. Καρούση για λογαριασμού συλλέκτη, θαύμασα και συνάμα συγκινήθηκα. Χαίρομαι να βλέπω τέτοιες δημιουργίες με έντονο Ελληνικό ιστορικό ενδιαφέρον.
Τέλος για να μη μακρηγορώ, μόνο θετικά σχόλια και αναμνήσεις μπορώ να έχω, καθώς και μεγάλη χαρά που γνώρισα από κοντά "Ιερά Τέρατα" του είδους και θαύμασα δημιουργίες τους.
Ευγνώμων για την φιλοξενία και τη γνωριμία με όλους τους ανθρώπους του STAR CLUB,με φόβο μήπως και ξεχάσω κάποιον,θα αναφέρω ενδεικτικά την γνωριμία με τον κ. Βασιλικό που μέχρι χθές θαύμαζα μέσα από τους πίνακές του.
Το μόνο μελανό σημείο, ήταν η αναγκαστική μου εσπευσμένη απουσία για αναχώρηση αεροπορικώς ,οπότε δε μπόρεσα να τιμήσω χειροκροτώντας τους βραβευμένους.Τα συγχαρητήριά μου σε όλους για τις φανταστικές τους δημιουργίες.
Κώστα, Μπάμπη, Γιώργο, Χρήστο, Ζαχαρία, Θάνο, και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που αδυνατώ αυτή τη στιγμή να αναφέρω, τα συγχαρητήριά μου και εύχομαι να δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε σύντομα και πάλι. Πάντα επιτυχίες....
Ζήσης Τσαγκαράκης
aka  pink panzer

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #72 στις: Μαΐου 31, 2010, 06:32:45 μμ »
Χάρηκα που βρήκα την ευκαιρία να δώ την έκθεση του Star Club απο κοντά και να μιλήσω με κάποια παιδιά που τα λέγαμε μηνυματικώς...ειλικρινά δέν περίμενα  :shock:  (άν και είχα δεί δημιουργίες master και παλιότερα) το πόσο υψηλό επίπεδο σε καλλιτεχνία φιγούρας έχουν φτάσει μερικοί....πολύ καλή εκδήλωση (είχε και αμφιθέατρο -δέν το ξερα, δεν έχω πάει IPMS) αλλά θέλω να πώ κάτι που δέ μου άρεσε:
Στην απονομή λέγονταν μόνο τα ονόματα των βραβευθέντων χωρίς να αναφερόταν με ποιό έργο κέρδισαν (!) επίσης άν και υπήρχε σλάιτς επίσης δέν έδειχνε εκείνη τη στιγμή το έργο ....με αποτέλεσμα φίλος μου -άσχετος με μοντελισμό- να με ρωτά συνέχεια με ποιό έκθεμα βραβευόταν και αρκετές φορές να μή ξέρω ούτε και εγώ.
Ραντεβού του χρόνου  :wink:  ::salut::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #73 στις: Μαΐου 31, 2010, 08:30:24 μμ »
Συγχαρητήρια στο Star Club για την διοργάνωση της έκθεσης και επίσης συγχαρητήρια για την πολύ καλή συνεργασία με την IPMS, που οδήγησε σε ένα άψογο αποτέλεσμα.
Το επίπεδο των εκθεμάτων ήταν φοβερά υψηλό και όπως περιέγραψε γλαφυρά ο Φίλιππος παραπάνω, οι άνθρωποι αυτοί είναι καλλιτέχνες...
Επίσης, με μεγάλη μου χαρά τα ξαναείπαμε από κοντά με πολλούς φίλους από την Αθήνα ενώ είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και κάποιους ακόμα με τους οποίους δεν είχε τύχει να ξαναβρεθούμε εξ όψεως.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ομοιδεάτες PIGs (αν και κουτσουρεμένοι, λόγω απουσιών βασικών στελεχών), στον Φίλιππο, τον Αρκάδιο και τον όψιμο πρωταγωνιστή μοντελιστικών τηλεοπτικών παραγωγών Crow (παίδες, ευχαριστούμε πολύ για το τραπέζι), για την άψογη φιλοξενία, το ξεκαρδιστικό κους-κους και για τον πολύτιμο χρόνο τους που απλόχερα αφιέρωσαν στην αφεντιά μου και τον συνοδοιπόρο Hummel Moss.
Αναμένουμε την ευκαιρία να σας ανταποδώσουμε!  ::salut::
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #74 στις: Μαΐου 31, 2010, 10:33:13 μμ »
Συγχαρητήρια στο Star Club για την άψογη οργάνωση και την καταπληκτική φιλοξενία ...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Επίσης, συγχαρητήρια και στο ΔΣ και σε πολλά μέλη της IPMS που βοήθησαν κι έτρεξαν για την επιτυχία της εκδήλωσης  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Δε σας κουράζω για τα εκθέματα και τους καλλιτέχνες γιατί μ΄εκφράζουν απόλυτα όλα τα παραπάνω ποστ των συναδέλφων  ::icon_thumright::  Απλά προσπαθώ να μαζέψω τα ... κομμάτια μου και να πάρω κουράγιο, ώστε να ασχοληθώ ξανά με τα πλαστικά και ταπεινά αρματάκια μου .......   ::glossa:: ::glossa::

Χάρηκα που είδα και πάλι φίλους από την Αθήνα αλλά και γνώρισα από κοντά πολλούς από εσάς, που δεν έτυχε να βρεθούμε μέχρι τώρα  ::icon_thumright::

Κλείνοντας, επανέρχομαι στη συνεργασία των δύο συλλόγων Star Club και IPMS, γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι ήταν το μεγαλύτερο κέρδος αυτής της έκθεσης.

Είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι για να πάμε μπροστά δε βοηθά η διάσπαση σε ομαδούλες, αλλά η ένωση σε μια μεγάλη ομάδα με κοινό ενδιαφέρον και θέληση να πάει μπροστά το χόμπυ μας ..... κάτι που, θα το πω με λύπη μου, λείπει από την πόλη μου, την "μοντελιστική" Θεσσαλονίκη ......

.... γειά σας !!!!!!  
Nikolas Kostoulas

Tags: