Αποστολέας Θέμα: BV-138 1/72 Revell  (Αναγνώστηκε 1603 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
BV-138 1/72 Revell
« στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 02:00:38 πμ »
Λοιπον απο τη μια η τορπιλακατος τελειωνει νωρις και θα μεινω να σας κοιταω απο τη αλλη ο Γιωργος (gkontog) ταλαιπορειται με την μαρινα
(την αερακατο...μη παρεξηγουμε  :wink:)
Ειπα να του συμπαρασταθω κι εγω με ενα αλλο χρεπι (μοντελιστικα) την BV-138 της Revell (πρωην καλουπι supermodel αν δεν απατωμαι)
Εκτος του οτι ειναι αρχαιο (80's) και αναγλυφο ειναι και θεοστραβο  :evil:
Αλλα ειναι πανεμορφη αερακατος (η αγαπημενη μου σε σουλουπι) και βρισκεται πολυ καιρο στο στοκ οποτε....ΒΟΥΡ!!!
Κατ'αρχην επαναχαραξη,κι αυτο δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο μιας και η γραμμωση δεν ειναι απλα υπερυψωμενη αλλα αν ηταν ετσι στο πραγματικο....δεν ξερω αν θα πεταγε,λογω οπισθελκουσας ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Κατι μου λεει οτι αυτο το προτζεκτακι θα παρει καιρο.Εχω ξεκινησει να χαραζω ,τελειωσα την ατρακτο αλλα εχουμε ακομα...
Ατρακτιδια,φτερα,πτερυγιο αναμεσα στα καθετα και ατρακτιδια κινητηρων.....πολυ πραμα αλλα χαρη στην εντονη αναγλυφη γραμμωση
δε θα κουραστω και πολυ (βλ.Mig-25,F-20)
Να και 2-3 φωτο απο την ατρακτο

Ουπς 2 ηταν τελικα...α ρε τα ρακομελα (=αντιβιωση  :mrgreen: ::Alcooli5:: ::Alcooli5:: ::Alcooli5:: ::icon_pidu:: ::icon_pidu:: ::sleepy2::) τι κανουν

• Scale 1/35
  • *
Απ: BV-138 1/72 Revell
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 02:03:26 πμ »
Στην 1η φωτο εχω βαλει και το ενα μισο απο το ενα tail boom για να παρετε μια γευση απο την αναγλυφοτητα (πωωωω ρε λεξεις που φτιαχνωωωωω)

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 10:46:15 πμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Καλά αυτό δεν είναι γράμμωση, η αλπική ορογένεση είναι :mrgreen: Ιμαλάια, Πίνδος και Λευκό όρος σε παράταξη :evil:
Μιχάλη δως του να καταλάβει, μην πολυσκοτίζεσαι, τουλάχιστον έχεις τους τέλειους οδηγούς για rescribing, ούτε ετικετογραφοταινία χρειάζεσαι ούτε τίποτα (έφτιαξα κι εγώ λέξη ::lol18::)
Καλή αρχή και υπομονή. Α και περαστικά σου ::salut::

Φιλικά, Γιάννης
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 11:11:02 πμ »
Μιχάλη άπαιχτη επιλογή φίλε ,ελπίζω να τη βρέξεις στο τέλος .Μουτρίζει ωραία σε θάλασσα .Καλή συνέχεια φίλε.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 08:42:17 μμ »
Ωραίο σκάφος  ::icon_thumright:: και άν σου πέφτει μικρό το 72αρι έχει και μεγαλύτερο, 48αρι http://hsfeatures.com/features04/bv138jv_1.htm  ::eusa_whistle:: 8)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 10:40:23 πμ »
Ξύνεις πληγές φίλε μου. Το έχω και μάλιστα από τη Supermodel. Σου εύχομαι καλή αρχή και υπομονή, θα χρειαστείς πολύ από δαύτη...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 10:37:04 μμ »
 ::arrowred:: Indy: Γιαννη ευχαριστω,οπως το'πες...χαραζεται μονη της  :mrgreen:Και τωρα που εγιανα προχωραμε παλι ::icon_thumright::
 ::arrowred:: Καπετανιε ευχαριστω.Σιγουρα θα ηταν τζαμι στο βρεγμενο της αλλα θελαι και κτηνωδη βαση.Και δεν εχω χωρο :oops:
Θα την φτιαξω στεγνη κι αν καποτε παω σε μεγαλο σπιτι θα την βρεξω πρωτη-πρωτη :wink:
 ::arrowred:: Κωστα ευχαριστω αλλα ηδη 72ρα ειναι μεγαλουτσικη (φτερα)Θα βολευτω μ'αυτην :lol:
 ::arrowred:: gkontog :Γιωργο ευχαριστω απο υπομονη αλλο τιποτα.Δεν θα της περασει της ρουφιανας θα ισιωσει που θα παει  :twisted: ::icon_thumright::

Tags: