Καλημέρα σε όλους,
Γλυκάθηκα με το κινητήρα που δίνει η Eduard

και αποφάσισα να του δώσω για πρώτη φορά μερικές βελτιώσεις. Απο ότι διάβασα ο κινητήρας αυτός έχει μείνει στην ιστορία, καθ'ότι έδινε την απαραίτητη ισχύ στο Hellcat να αντιμετωπίσει τα Zeros και γενικά έκανε θραύση στις μάχες του Ειρηνικού
Με βάση λοιπόν τις παρακάτω φωτογραφίες

Προχώρησα στις απαραίτητες βελτιώσεις, ώστε ο κινητήρας να δείξει κάπως έτσι

Χρησιμοποίησα:
Χαλκόσυρμα απο καλώδιο πολύκλονο εύκαμπτο ηλεκτρολογικό 1,5mm για τα μπουζοκαλώδια. Το έγδυσα και πήρα ένα συρματάκι απο τα πολλά.
Καλάι 0,5mm, για τις καλωδιώσεις που φαίνονται στο μπροστινό τμήμα, καθώς και για το δακτύλιο ανάμμεσα στους πρώτους 9 κιλύνδρους και στους 9 δεύτερους
Καλάι 1 mm για τις εξαγωγές των καυσαερίων πίσω απο τους κιλύνδρους.
Τρυπανάκι της Tamiya, στις ανάλογες διαστάσεις, ώστε να "κουμπώνει" η κάθε άκρη των καλωδιώσεων και με μία σταγόνα κυανοακρυλικής να "ασφαλίζεται" η κατασκευή
Ποοοοοολουυυυυυς καφέδες
Δισκογραφία των AC/DC για ηχητική υπόκρουση.
Το μπροστινό τμήμα ψεκάστηκε με το Η306 της Gunze, ενώ οι κίλυνδροι με μαύρο. Κανονικά βέβαια απο τις φωτό οι κίλυνδροι είναι ασημένιο χρώμα, αλλά με το μαύρο και μετα με στεγνό πινέλο με ασημί, πιστεύω έδωσα πιο καλά να φανεί η φθορά, αφήνοντας τις σκιές του μαύου πιο έντονες. Ακολούθησαν στεγνά πινέλα και επειδή το χαλκόσυρμα έλαμπε, του έριξα λίγο στεγνό πινέλο με μαύρο, όπως επίσης και στις εξαγωγές.
Ελπίζω να σας αρέσει, πείτε μου για τυχόν έξτρα βελτιώσεις, μιας που πρώτη φορά ασχολούμαι με κινητήρα, έκοψα και το cowling σε 2 σημεία, ώστε να φανεί και μετά η δουλειά.
Με κοκπιτ δεν έχω ασχοληθεί ακόμα, ελπίζω μέχρι τη Κυριακή να το έχω τελειώσει, ώστε να προχωρήσω με το κλείσιμο των 2 μισών της ατράκτου.
Χαιρετώ και μια που θα μείνω Αθήνα αυτό το ΣΚ, θα σας δώ και απο κοντά ......."στο κοπή τη πίτα"