Η ερπύστριες πρώτα ψεκάστηκαν με χρώμα γαιώδες και μετά με πιο σκούρα γαιώδεις και μαύρο λάδι πλύθηκαν, λίγο μαύρο στα τακούνια και Height light σε ανοικτούς γαιώδεις τόνους, υπάρχουν και άλλοι μέθοδοι, είπαμε σιγά σιγά θα τα ξαναθυμηθώ.
Λίγα οπτικά εφέ στο υπόλοιπο άρμα και μία τεχνική με μολύβι ΗΒ που διάβασα στο modelclub.gr και πραγματικά είναι φανταστική, με βαμβάκι και ρινίσματα μολυβιού περάστηκαν το πολυβόλο του αρχηγού, και τα βλήματα …… (άλλη ιστορία αυτά)
Συναρμολογήθηκε όλοι η κατασκευή έβαλα και την κεραία από ζεσταμένο και τεντωμένο πλαστικό. Εδώ ο αερογράφος ανέλαβε να σκονίσει διακριτικά το άρμα, λίγο από κάτω και λίγο από πάνω.
Σε μία ξύλινη βάση κολλήθηκε το άρμα με ταινία διπλής όψης.
Κάτι όμως δεν μου άρεσε. Κάτι έλειπε. Μία λόξα με τα διοράματα.
Έχω όμως λίγες ώρες πριν κοιμηθώ (!) ένα σπλάτς με χόρτο και διαφανή ακρυλική κόλα, ένα κουτί για βλήματα, ένας κάλυκας και λίγα βλήματα, δεν μπρολαβαίνω καλέ μου άνθρωπε, του λύπη ένα κράνος (αποκεφαλισμός του αρχηγού και dremel) ένας χάρτης και ένα ζευγάρι κιάλια θα συμπλήρωνε την εικόνα όμως …… τέλος χρόνου.
Το όλο project τελείωσε τα μεσάνυκτα την 6/3/2006 και ώρα 1:30 η βάση με το άρμα μπήκε στο κουτί για την μεταφορά (ελπίζω και να στεγνώσει πριν ξημερώσει) η έκθεση ήταν στις 7/3/2006 και ώρα προσέλευσης μοντέλων 7:30 πμ – 9:00 πμ.
Αυτό ήταν τέλος. Μια καλή αρχή για την πρώτη μου έκθεση . Τα σχόλια δικά σας

σε λίγο θα ανεβάσω και άλλες φώτο