Αποστολέας Θέμα: "ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 2010"  (Αναγνώστηκε 25498 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
    • "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
Απ: "ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 2010"
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 18, 2009, 09:37:31 μμ »
Η αληθεια ειναι, οτι πιο παλια, πολλοι ηταν αυτοι που γευτηκαν μια πτηση με α/φος της ΠΑ, εστω και με Ντακοτα... ::salut::

Εγω ξερω μια περιπτωση, πριν μερικα χρονια, που εκαναν βολτα μαθητες Γυμνασιου με ΣΙΝΟΥΚ στα Μεγαρα.... :shock:

Η ειρωνια ειναι, οτι η γυναικα μου εχει πεταξει με Σινουκ, :shock:..... κι εγω μονο με επιβατικα :cry: :cry:

Τ0 '88 που ημουν στην Αμερικη, ειχα μια μικρη εμπειρια πτησης, με ενα Ε/Π, το οποιο ειχε ενας βετερανος πιλοτος του Βιετναμ και με ενα μικρο αντιτιμο τοτε(15$ θυμαμαι), σε εκανε μια ωραια βολτα πανω απο το Cape Canaveral.... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Λοχίας (ΤΘ)

• XXIV ΤΘΤ 26 EMA IΔ/Σ
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Επί των ίππων
  • IPMS 916
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 08:27:09 πμ »
με τις πτήσεις - πέρα από το θέμα ασφάλισης  υπάρχει και ένα σοβαρότερο θέμα. Η ΠΑ σε πολλά θέματα μπορεί να "βγάλει" χρήματα αλλά δεν υπάρχουν αντίστοιχες διαδικασίες δικαιολόγησης αυτών των χρημάτων. Μια εξαίρεση αποτελεί το ΓΝΑ όπου βρίσκεται σε είδικό νομικό καθεστώς. Συνήθως τα χρήματα σε τέτοιες περιπτώσεις πάνε στο ΜΤΣ ή στο Υπουργείο οικονομικών. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία αλλά παλαιότερα έτσι ήταν τα πράγματα. Βέβαια δεν ξέρω στον προηγούμενο αρχάγγελο αν υπήρχαν χορηγείες αλλά και πάλι το κόστος μιας τέτοιας εκδήλωσης είναι σημαντικό και οι καιροί που ζούμε σφικτοί.

πάντως για φέτος στη γιορτή αεροπορίας κάτι πήρε το αυτί μου για αερόστατο από την Ολυμπιακή. ξέρετε αυτό με το καλάθι.  

Γι' αυτό το λόγο θα έπρεπε να ιδρυθεί ένα π.χ. "Ταμείο Εθνικής ʼμυνας" με σκοπό να τσοντάρει στα εξοπλιστικά, να εισπράτει ποσοστά από το λαχείο ας πούμε και δωρεές και τα λεφτά των πολιτών για τις πτήσεις να καταλήγουν εκεί. Θα μου πεις τι λέω κι εγώ τώρα... Όμως οι καλοί μας γείτονες νομίζω ότι έχουν κάτι τέτοιο... (και σόρυ για την παρεκτροπή από το topic, ε? :oops:)

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 08:38:10 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 04:34:28 μμ »
Αν δεν κάνω λάθος τα περί λαχείων και δωρεών ίσχυαν παλιά.
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 04:51:52 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος xaris_the greek

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • ΠΑΡ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΕΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 06:51:12 μμ »
Εγώ πάντως Χάρη,ευχαριστως να ερχόμουν μια μικρή βόλτα μαζί σου!....όλη την σεζόν!!! ::glossa::

Πολύ θα το χαιρόμουνα Γιώργο αλλά και πολύ θα ήθελα να ήταν μαζί μου και κάποια άλλα πρόσωπα, έτσι για την καταγραφή της πραγματικότητας. Σε κάθε περίπτωση οι περιορισμοί που διέπουν την πτήση με CL-415 δε διαφέρουν από αυτούς ενός μαχητικού (εννοώ ως προς την επιλογή των επιβατών και ειδικά αν το αεροσκάφος μπει στο νερό). Επιπλέον εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι και πιο επικίνδυνη ως αποστολή. Φυσικά για βόλτα είναι ότι καλύτερο μπορεί να σας τύχει.

Υ.Γ. Έχω τάξει βόλτα του Τασούλη άμα σκάψει τον κήπο αλλά ξέρει καλά τα κόλπα και δε τσιμπάει... :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος PREDATOR

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Aθήνα
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 23, 2009, 01:04:27 μμ »
Εδω κοψαν τις λιμουζινες για να μειωσουν τα εξοδα...θα αφησουν να γινει Αρχαγγελος μεγαλυτερος του 2005?Αν και εχουν σταλει προσκλησεις...

Καλά...αν δεις κανέναν Αρχάγγελο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ από αυτόν του 2005 μην εκπλαγείς...  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 23, 2009, 01:11:54 μμ »

Δεν θα εκπλαγω,τετοιο Αρχαγγελο περιμενω και για τετοιο μαθαινω  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Don't phuck with the niners
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: inside a purple haze
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 24, 2009, 01:05:55 πμ »
Μετα το 'the game is over' απο τους Κκ Γιουνκερ και Αλμουνια...ελπιζω να μην πεσει κανενα 'ντε εκω λεφτα για αρχαγγελο καρτνια μου' και τελικα μεινουμε με το.....φακο στο χερι τον Σεπτεμβριο. Γιατι οποτε ακουω για μεγαλα πραγματα σε αυτη τη χωρα.....κραταω πολλλλλλλλλλυ μικρο καλαθι (ελεω πολιτικων βεβαια..γιατι ο αρχαγγελος του 05 ηταν θεικος)
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος Totenkopf

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 02:35:18 μμ »
Καλά σε ποιά χώρα νομίζεται ότι ζούμε  :roll: η ανεργεία έχει φτάσει το 12%, το κράτος δανείζεται για να πληρώσει τις συντάξεις κ΄τι ταμεία άμυνας λέτε; (μαλλον ταμεία ΜΙΖΑΣ εννοήται).
Τα αεροπορικά show μας μαράνανε...

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Τρίκαλα
  • Phabulous Photographer Phantom Phan
    • Το Blog μου
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 03:25:24 μμ »

Ναι ρε παιδιά, εδώ έχουμε μπροστά μας Eurovision, Χ-Factor, Next Top Model, Διάδοχο του Uri Geller, τον Χαρδαβέλλα, τον Αυτιά, debate, εκλογές, τρομοκρατία, τόσα Show... Τι το θέλετε το Air-Show?  :evil:

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 03:58:46 μμ »
Καλά σε ποιά χώρα νομίζεται ότι ζούμε  :roll: η ανεργεία έχει φτάσει το 12%, το κράτος δανείζεται για να πληρώσει τις συντάξεις κ΄τι ταμεία άμυνας λέτε; (μαλλον ταμεία ΜΙΖΑΣ εννοήται).
Τα αεροπορικά show μας μαράνανε...

Σωστά.Γι αυτό και επειδή είμαστε υπερ-χρεωμένει η ΕΡΤ δίνει στον Σ.Παπαδόπουλο μόνο 65000 ευρώ για κάθε εκπομπή  ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 10:10:09 μμ »
Ελπιζω να κανει καλο καιρο το Σεπτεμβρη... :mrgreen: :wink:

Αποσυνδεδεμένος Doc

• Scale 1/72
  • *
    • Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων ΠΑ "ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ"
« Απάντηση #38 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 11:43:24 μμ »
....Δωροδοκία....

Αποσυνδεδεμένος Felix(dacat)

• "...Either F-14 or Nothing..."
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #39 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 01:30:36 πμ »
Αεροπορία... Spitfire... κάτι μου θυμίζει, βρε κάτι μου θυμίζει...  :roll:

LOL!  :lol:

Καλά είχαμε Spitfire εμείς οι Έλληνες;  :roll: :roll:

::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Dalamar

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Mogadishu
« Απάντηση #40 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 08:20:49 πμ »
Σωστά.Γι αυτό και επειδή είμαστε υπερ-χρεωμένει η ΕΡΤ δίνει στον Σ.Παπαδόπουλο μόνο 65000 ευρώ για κάθε εκπομπή 
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι μέλος του κυκλώματος της Εξουσίας και δικαιούται αυτά τα χρήματα...

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #41 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 09:38:45 πμ »
Κάτι θα έμαθες εσύ... :lol:

Επιβεβαιωσα μια πληροφορια που ειχα...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εντάξει, εσύ ξέρεις και εμείς δεν ξέρουμε, εσύ είσαι "μέσα" και εμείς όχι.
Μήπως όμως θα έπρεπε εκτός από  :wink: και  :mrgreen: να μας βάλεις και λίγο  ::sprechende_007:: ώστε αντί να είμαστε στις ::eusa_pray:: και στα ::pop:: να περάσουμε και εμείς στο ::eusa_dance:: αναμένοντας το event?

Με άλλα λόγια φίλε Κωστή αν έχεις κάτι να πεις πες το γιατί και μεις... παιδιά είμαστε και θέλουμε λίγο  ::planeemoticon:: ::grflag::

::thanx::

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #42 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 10:18:14 πμ »
Δεν ξέρω τι ακριβώς έμαθε ο Κώστας και ενθουσιάστηκε. Πάντως και εγώ με βάση τις τελευταίες πληροφορίες ξέρω ότι όλα συνεχίζουν να βαδίζουν βάση σχεδίου και δεν έχει προκύψει κάτι που να δείχνει αναβολή. ʼλλωστε κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση και με τη δουλειά που έχει γίνει θα μας έκανε και λίγο ρεζίλι προς τα έξω. Βέβαια στην Ελλάδα είμαστε και αυτά τουλάχιστον που ξέρει ο καθένας μας μπορεί απλά να μην ισχύουν την επόμενη βδομάδα, αν και σε περίπτωση που στραβώσει κάτι, ως γνήσιοι Έλληνες της τελευταίας στιγμής, θα φροντίσουμε να γίνει κοντά στην εκδήλωση, για να γίνουμε ακόμη περισσότερο ρεζίλι. Με βάση τα υπάρχοντα λοιπόν, ετοιμαζόμαστε για μεγάλα και πρωτόγνωρα πράγματα τον Σεπτέμβριο, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη ανακοίνωση, ίσως είναι ακόμη νωρίς για να κρατάμε και μεγάλο καλάθι...
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #43 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 10:26:27 πμ »
Όχι τίποτε άλλο, μην το ματιάξουμε κιόλας... ::pop:: ::pop:: ::pop:: ::pop::

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Τρίκαλα
  • Phabulous Photographer Phantom Phan
    • Το Blog μου
« Απάντηση #44 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 11:55:47 πμ »
Με βάση τα υπάρχοντα λοιπόν, ετοιμαζόμαστε για μεγάλα και πρωτόγνωρα πράγματα τον Σεπτέμβριο, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη ανακοίνωση, ίσως είναι ακόμη νωρίς για να κρατάμε και μεγάλο καλάθι...
Μεγαλύτερα και πιο πρωτόγνωρα από αυτά του 2005; Δύσκολο μου φαίνεται.. Τι άλλο θα δούμε δηλαδή; Πραγματικά πυρά, συμμετοχή πολιτών, F-15, F-22, F-35, F/A-18 SuperHornet Su-27, Sukhoi PAK FA;;;

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #45 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 12:07:23 μμ »
Σωστά. Αυτά δεν είναι πρωτόγνωρα. Είναι αδύνατα!!! Το μεγάλα πάει στο ότι θα είναι ισάξιος με τον πρώτο του 2005. Το πρωτόγνωρα, από τι στιγμή που όλα είναι ακόμη στο μυαλό δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Μην με κάνεις να αρχίσω και εγώ τα emoticons. Προς το παρόν κράτα το ότι ακόμη υπάρχουν πλάνα να γίνει κάτι. Γιατί με όλους αυτούς τους Ευρωπαίους να πηγαινοέρχονται καθημερινά για να ελέγξουν τα πλάνα μας για την οικονομία, και αυτό είναι πολύ σημαντική είδηση.
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 12:50:55 μμ »
Γιώργο μου,επειδή δυστυχώς έλειπα σε ταξίδι το 2005  (::cry2::),για το μόνο που  ::eusa_pray:: και κάνω  ::pop:: είναι να γίνει κάτι κι ας είναι και ''χειρότερο'' του 2005  ::icon_thumright::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Λαμπράκης

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/48
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 03:02:30 μμ »
Δεν θέλω να γίνω μάντης αρνητικών εξελίξεων γύρω από το θέμα, όλοι μας θέλουμε να γίνει, αλλά:

Ήδη έχουν ακυρωθεί σημαντικότερα πράγματα για την Πολεμική Αεροπορία, με επίσιμα έγγραφα που έφτασαν πριν από λίγες ημέρες στις Μονάδες...

Και να είχε προβλεφθεί κονδύλιο για τον "Αρχάγγελο", το πιθανότερο είναι να "κοπεί"...

Το ενδιαφέρον από πλευράς κατασκευαστών/εταιρειών, είναι μικρό και αναμένεται να εξασθενήσει ακόμα περισσότερο αφού αγορές οπλικών συστημάτων πάνε για... αργότερα...

Το 05 υπήρχαν άλλα δεδομένα.... και προοπτικές που ήταν και το "δέλεαρ" για τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες δεν στήριξαν την όλη προσπάθεια για να βγάλουμε εμείς τις φωτογραφίες μας από κάτω, αλλά για να φάνε την εξοπλιστική μας πίτα...

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 03:22:34 μμ »
Εδώ "μιλάνε" για 30%-40% μείωση στις 2 "μεγάλες" παρελάσεις (Αθηνών - Θεσσαλονίκης) + μείωση στους ήδη υπάρχοντες σχηματισμούς (Π.Ν. - Στρ. Ξηράς), οπότε και ο "Αρχάγγελος 2010" μάλλον δύσκολο  :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος Doc

• Scale 1/72
  • *
    • Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων ΠΑ "ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ"
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 07:41:00 μμ »
Ας είμαστε αισιόδοξοι και ότι ήθελε προκύψει! :)
Στο κάτω-κάτω μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε τελικά!