Αποστολέας Θέμα: Δυο τριανταπεντάρια στην 1/35 (Somua S35 Heller & Skoda 35(t) CMK)  (Αναγνώστηκε 9214 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
Απ: Δυο τριανταπεντάρια στην 1/35 (Somua S35 Heller & Skoda 35(t) CMK)
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 01:14:56 πμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Νικο ζωγραφισες παλι!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 09:07:55 πμ »
Πάρα πολύ ωραίο,  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: φοβερή δουλειά, ωραίο στήσιμο με πολύ μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια. Ιδίως το εσωτερικό του παντοπωλείου είναι  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Έχεις πει φυσικά ότι έχει ακόμα μέλλον, αλλά κι εγώ θα ήθελα να πω ότι τα κτίρια θα χρειαζόντουσαν ένα wash για να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η λεπτομέρεια της δουλειάς που έχεις κάνει. Και πάλι μπράβο.

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πάτρα
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 01:46:35 μμ »
Βαγγέλη , Νίνο ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια ,για λόγους "πνευμ.δικαιωμάτων" ,αλλά & γιατί " διδασκα" οτι ο μοντελισμός είναι μοναχικό χόμπυ οφείλω να παρουσιάσω ευχαριστώντας με τη σειρά μου τους:
1)τον γνωστό σε όλους Ανθιμο γιά:α)τον καταπληκτικό πάγκο στο μπακάλικο, β) τη ζυγαριά ,γ) την λάρνακα του καροτσιού-σκαλισμένη σε μακετόχαρτο!,δ) την πατέντα χαράγματος -σε μακ/το πάλι -των κεραμιδιών,ε) την μελέτη, επιμέλεια και εκτύπωση των αφισών και των εξαιρετικών "rue Kanakari" & "rue St Nicolas"-ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ,ένα πείραγμα είναι στους κρίνοντες & επικρίνοντες[Κανακάρη & Αγ.Νικολάου είναι το μαγαζί μου στην Πάτρα]
2)τον πατέρα του ʼνθιμου ,το κρυφό ταλέντο της "πατέντας" Φώτη για το διαφημιστικό περίπτερο...έχει υποσχεθεί & τραπεζοκαθίσματα γιά το καφέ...
3) την τελειόφοιτη αρχιτεκτονισα ανηψιά για το καταπληκτικό φωτολεύκωμα από Παρίσι
4) τον "Ντο" - ναι -ναι αυτόν!τον "εισαι λάθος" για πέτρες αψίδων στο καφέ-από φελιζόλ του ποτηριού καφε την ημέρα των πρώτων εκλογών του ΠΑΣΥΦΙΜΟΝ..
Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον ή κάτι, και πάλι ευχαριστώ! 

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 12:58:29 μμ »
Φίλε Κώστα(σωστά;), στον Ernst Barcman αναφέρομαι ,απο αβλεψία μολις τώρα είδα το μήνυμα σου. Με βεβαιότητα σου αναφέρω ότι μονάδες των ss συνεργάζονταν  με μεραρχίες panzer της wehrmacht στη πραγματικά κεραυνοβόλα προέλασή τους στη Γαλλία, όμως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ το ίδιο βέβαιος αν η συγκεκριμένη 6η pz.div.συνεργάστηκε με το συγκεκριμένο σύνταγμα germania των ss.Συγχωρούμα; ::noidea::ι
Τη φωτογραφία με το bis την έχω υπ' όψιν μου-αν την βρω την ποστάρω παρακάτω.
Δεν σου κρύβω ότι ειμαι περήφανος για τα αρματάκια μου,  γιατί τα ολοκλήρωσα χωρίς αγορές βελτιωτικών.Το somua ειδικά δεν παίζεται(απαράδεκτο), ο νόμος   του merfy λέει ότι μπορεί να το εμφανίσει η dragon ,το έχει ήδη background στο κουτί του νέου pz3/E που ετοιμάζει για τα 70χρονα αποτη μάχη της Γαλλίας ::tsekouri:: εγώ πάντως τελείωσα μαζί του ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 06:54:05 μμ »
Σωστος φιλε kami ::icon_thumright::Φυσικα κ τα συνταγματα των Waffen SS συνεργαζονταν με μεραρχιες panzer στην Μαχη της Γαλλιας.Απλα επειδη οι μοναδες αυτες (Standarte Deutschland,Germania,Leibstandarte κτλ) δεν μπορουσαν εκ των πραγματων να βρισκονται σε ολους τους τομεις του Μετωπου σε προετρεψα να το ψαξεις για να εισαι εξασφαλισμενος οπως θα ησουν αν χρησιμοποιουσες απλους πεζικαριους της Heer.Τονιζω οτι δεν εχω προσωπικη αποψη γιατι δεν το εχω ερευνησει.Απο την αλλη κατα την διαρκεια των επιχειρησεων πολλα στοιχεια μοναδων ανακατευονταν το ενα με το αλλο κ συνεργαζονταν οπου το απαιτουσαν οι συνθηκες οποτε λιγο πολυ παλι μεσα εισαι ιστορικα... :wink:Ετσι κι αλλιως αφου δεν σε πολυενδιαφερει,εμενα δεν μου πεφτει λογος...Πραγματικα αυτη την φωτο εννοουσα που μου ηρθε στο μυαλο με το που ειδα το διοραμα σου ::icon_thumright::Καλα κανεις κ εισαι υπερηφανος για τα αρματα σου γιατι "ανεστησες" με την δουλεια σου τους "πεθαμενους" ::eusa_clap::Ιδιαιτερα το Somua δεν το χορταινω ::love10:: κι αν το βγαλει η DML το εχω αγορασει με τρελα!Περιμενω κι αλλες φωτο με την πολυ καλη δουλεια σου ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 14, 2010, 11:27:03 πμ »
επιτέλους τέλος! και οι τελευταίες φωτο απο την φωτογραφική κλίνη της 2ης εκθεσης ΠΑΣΥΦΙΜΟΝ.

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 14, 2010, 12:02:55 μμ »
Εξαιρετικό διόραμα. Ωραιο στησιμό, πολύ καλή λεπτομερεια και καταπληκτικό δεσιμο των χρωμάτων.

Συχγαρητήρια φιλε  kami  ::icon_thumright::

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 14, 2010, 12:31:41 μμ »
Eπιβλητικο διοραμα και παρα πολυ λεπτομερες και προσεγμενο.Δουλεια απο αυτες που μενουν στην μνημη των μοντελιστων.Συγχαρητηρια φιλε kami  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 14, 2010, 02:25:07 μμ »
Όπως είπε και ο φίλος Ernst επιβλητικό και χορταστικό διόραμα. Προσοχή στην λεπτομέρεια, ... όπως ας πούμε το σπασμένο γυάλινο μπουκάλι μπροστά στο καφέ!!!!  :shock:
Τα συγχαρητήριά μου  ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 14, 2010, 03:28:16 μμ »
...Αντε ... ξχψδ9νε ::glossa::ςνηψιφθ ηιθψφθ :mrgreen:ιψβ δεφ;χζε ιςεθ :shock:ηιθχξφε :evil:ς1νηες 43ρ :?: :?: :?:ρ819θ1χ ::eusa_wall::πκιςω2ςεαιςο ςφςεφα;θθ ::tanzen_009::ρ;υψβγρςθψ...το πραγματικο διοραμα ειναι Χ Α Λ Ι Α απλως οι φωτο ειναι "πειραγμενες" ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος farmer121

• my name is John, Tsafis John
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΡΟΔΟΣ
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 14, 2010, 08:54:29 μμ »
Συγχαρητηρια ::icon_thumright:: kami!!!!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Ο Β' ΠΠ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΧΕΡΙΑ" ΜΑΣ

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 14, 2010, 09:13:09 μμ »
Πολύ όμορφη κατασκευή  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος limo57

• Scale 1/144
  • *
  • Αν ήταν το βιολί πουλί ............. !
« Απάντηση #62 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 02:01:17 πμ »
Νικόλα,χάλια μαύρα το διόραμα, και όσοι νομίζετε ότι είναι καλό .......σας προ(σ)καλώ να το ..............δείτε-θαυμάσετε από κοντά στην εκθεσή μας,θα πέσετε.. ::brancard::

ο μόνος που γράφει σωστά και καθαρά ελληνικά ο Zark τα είπε όλα, τι να πω..................παιδιά μόνο από κοντά θα διαπιστώσετε τα χάλια του τα μαύρα για διόραμα..... ::eusa_wall:: ::eusa_wall::

Νικόλα   ::proskino:: ::proskino:: ::painting:: ::painting::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #63 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 09:40:04 πμ »
Πολύ όμορφη σκηνοθεσία, λεπτομέρεια και υλοποίηση.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #64 στις: Δεκεμβρίου 16, 2010, 10:50:07 πμ »
φίλοι giorgos800,ernst,nino,farmer,black sheep,philio, ευχαριστώ ,με κάνετε και :oops:
Με την ευκαιρία να σας καλέσω και προσωπικά στην έκθεση μας.Πιστεύω ότι αξίζει ,υπάρχουν πραγματικά "διαμαντάκια" συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες.....μέχρι τότε αφήστε με να αναλογίζομαι το μύθο για την κουκουβάγια  & τα κουκουβαγάκια...& πάλι ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Νικολά

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #65 στις: Δεκεμβρίου 16, 2010, 02:13:48 μμ »

Ένας κρατήρας από βόμβα λείπει από το όλο σνηνικό!!!!

Tags: