Καταρχάς καλησπέρα σε όλη τη παρέα.
Θα ήθελα να δώσω αρχικά τα θερμά μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους ανεξαιρέτως Δ.Σ,διαγωνιζομένους (μικρούς-μεγάλους) και επισκέπτες.Η φετινή έκθεση ομολογώ πως ήταν πιο πετυχημένη,οργανωμένη,καλοστημένη από τις τελευταίες 4-5 που έχω παρεβρεθεί και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησανν για να πραγματοποιηθεί.
Χάρηκα που είδα φίλους,γνωρίστηκα με νέους,και είδα νεαρούς μοντελιστές -ο δικός μου βρίσκεται ακόμη στο στάδιο "έχει ρόδες...άρα βρουμ-βρουμ το παίρνω στα χέρια"είναι μόλις 2 ετών.
Το κλίμα ζεστό και πολύ παραπάνω από φιλικό,τα μοντέλα υψηλού επιπέδου και όλα άξια συγχαρητηρίων,η διάθεση δε και η προθυμία φίλων τόσο του συλλόγου,όσο και επισκεπτών Γιώργου Μέγα ,Μίλτου κ.α να βοηθήσουν σε στήσιμο,ξεστήσιμο,συγκινητική.Λυπάμαι μόνο που λόγω υποχρεώσεων δε μπόρεσα να παρεβρεθώ στους "δείπνους"
Τώρα όσον αφορά στην βράβευση και γενικότερα στις διακρίσεις,επιτρέψτε μου να κάνω αρχικά μια αναφορά στο λόγο του πρών προέδρου του ΠΗΓΑΣΟΥ κ.Σωκράτη Μανιατώπουλου στο κλείσιμο της απονομής που καλά θα κάνουνουμε όλοι μας να δώσουμε βαρύτητα.Τα είπε όλα.Αγαπάμε το χόμπυ μας και καταβάλουμε προσπάθειες να το στηρίξουμε.
Αν και δεν ήθελα να αναφερθώ στο θέμα που τέθηκε για κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο και τη διάκρισή του....
Φίλε Δημήτρη έχω δει προσωπικά δουλειές του προσώπου αυτού που είναι κορυφαίες τόσο σε θεματολογία όσο σε κατασκευή και βάψιμο.Δε χρείζει ο συγκεκριμένος μετάλια και διακρίσεις,ούτε να αποδείξει τίποτε.Ατυχήματα συμβάνουν πάντα.Το τρίκυκλο για παράδειγμα πέρασε σαράντα κύμματα,από Ελλάδα - Αγγλία και πίσω.Δεν είναι πρέποντα αυτά τα πράγματα από σοβαρούς μεγάλους οικογενειάρχες αν θέλετε ακόμη.Τι παράδειγμα δίνουμε στους νέους;