Αποστολέας Θέμα: Μετα το "Band of brothers" ερχετε το "Pacific"  (Αναγνώστηκε 10289 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος manos 88

• Scale 1/144
  • *
Μετα το "Band of brothers" ερχετε το "Pacific"
« στις: Ιουνίου 28, 2009, 05:26:51 μμ »
οι παραγωγοι του γνωστού Band of Brothers  Steven Spielberg, Tom Hanks, και Gary Goetzman σε συνεργασια με HBO Films, Playtone, Dreamworks θα παρουσιασουν μεσα ΣΤΟ 2009 την μινι σειρα  The Pacific που περιγραφει τα απομνημονεύματα δυο αμερικανων πεζοναυτων στον ειρηνικό κατα την διαρκεια του 2ου Π.Π  περισοτερες πληροφοριες δειτε εδω
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Pacific_(miniseries)#Storyline
trailer
&fmt=18

Αποσυνδεδεμένος HEL(las)

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σωμα στην Σαλονικη, μυαλο και καρδια στην Κομοτηνη
  • "ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΑΝΤΕΣ"
Απ: Μετα το band of brothers ερχετε το Pacific
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 28, 2009, 05:38:28 μμ »
Ενα διαφορετικο , αγνωστο μετωπο αυτο του Ειρηνικου , θα ερθει στο φως.. Αν κρινω απο το Band of Brothers, θα ειναι συγκλονιστικο..
Μακαρι να συνεχισουν και για αλλες μαχες του Β'ΠΠ

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 28, 2009, 09:43:11 μμ »
επειδή ήταν τελειο το Band Of Brothers....... τρομερή ταινια.....σκηνοθετες και ηθοποιοι (ενας απο αυτους ηταν απο το star trek voyager) ειχα μεινει κολημενος μια βραδια και δεν μπορουσα να ξεκολησω ηθελα να δω το επομενο επεισοδιο.
Αμα ειναι ετσι.....θα ειναι Θανατος. :wink: :wink: :wink: :wink:

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος phantomphlyer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bogotá
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 29, 2009, 12:11:13 πμ »
επειδή ήταν τελειο το Band Of Brothers....... τρομερή ταινια.....σκηνοθετες και ηθοποιοι (ενας απο αυτους ηταν απο το star trek voyager) ειχα μεινει κολημενος μια βραδια και δεν μπορουσα να ξεκολησω ηθελα να δω το επομενο επεισοδιο.
Αμα ειναι ετσι.....θα ειναι Θανατος. :wink: :wink: :wink: :wink:
+1 κι εγω ειχα φαει τρελο κολλημα! μεχρι τωρα το εχω δει 3 φορες...
ανυπομονω για τη νεα σειρα! Μανο ευχαριστουμε για την ενημερωση! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
Απ: Μετα το "Band of brothers" ερχετε το "Pacific"
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 29, 2009, 03:33:28 πμ »
να ρωτησω κατι.....το Band of brothers  σε Blue-Ray εχει ελληνικους υποτιτλους ή θα ψαχνόμαστε????????

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 29, 2009, 09:53:19 πμ »
Απ οσο γνωριζω η blue-ray εκδοση δεν εχει ελληνικους υποτιτλους. Γι αυτο προσοχη... :wink:

Αποσυνδεδεμένος MicaGR

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: A8hna
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 29, 2009, 10:21:00 πμ »
να ρωτησω κατι.....το Band of brothers  σε Blue-Ray εχει ελληνικους υποτιτλους ή θα ψαχνόμαστε????????

Καλημέρα,

Εγώ το έχω κατεβάσει σε Blue-Ray με Ελληνικούς υπότιτλους  :wink:

Και μια απ τις αγαπημένες μου ατάκες.... "Got A Penny?"  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[

"Αμες δε γεσόμεθα, πολλώ κάρρονες"
https://www.facebook.com/Vitrina.Collection

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 29, 2009, 10:45:16 πμ »
μα για αυτό ρώτησα.... γιατι εχω ακουσει οτι δεν βγαινει με ελληνικους υποτιτλους το BD.
οσο για το κατεβασμα...το εχω ηδη κατεβασει και το εχω δει. απλα μερικες σειρες ή ταινιες παντα τις θελεις αυθεντικες.

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 29, 2009, 12:22:29 μμ »
...ναι, εγώ στο αυθεντικό box set αναφερόμουν...για όποιον το καλοβλέπει για αγορά! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 29, 2009, 12:30:11 μμ »
...ναι, εγώ στο αυθεντικό box set αναφερόμουν...για όποιον το καλοβλέπει για αγορά! ::salut::
Είμαι ο πρωτος που θα το αγορασει......αλλα το θελω σε BD και το σκεφτομαι μην κανω βλακεια.

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 29, 2009, 12:36:57 μμ »
...ειχα δει κατι ενδιαφερουσες προσφορες στα 35 ευρο...το (blue ray) box set, αλλα αφου δεν περιλαμβανει ελληνικους υποτιτλους, δεν το εψαξα παραπανω να δω τι παιζει...ισως βγει αργοτερα για την ελληνικη αγορα... :roll:

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 29, 2009, 01:03:38 μμ »
...ειχα δει κατι ενδιαφερουσες προσφορες στα 35 ευρο...το (blue ray) box set, αλλα αφου δεν περιλαμβανει ελληνικους υποτιτλους, δεν το εψαξα παραπανω να δω τι παιζει...ισως βγει αργοτερα για την ελληνικη αγορα... :roll:
και εγω καπου εκει το βρήκα...ίσως να την κανω την κινηση...θα δειξει.....απλα θελω υποτιτλους ελληνικους..αλλιως DVD.

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 30, 2009, 12:25:26 πμ »
Κανονικά ήταν να βγεί φέτος.Αλλά πήρε αναβολή για το 2010  :(.Προσέξατε κόστος $250 εκ.  :shock: (το Band κόστισε $120 εκ.)

Για υπότιτλους σε BD αφήστε το καλύτερα.Είμαστε οι τελευταίοι που θα μας θυμηθούν οι εταιρείες και πιθανότατα όταν βγούν να τα έχω δεί ήδη σε mkv.Πάντως με αυτήν την νοοτροπία αυτοί χάνουν  :evil:

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 30, 2009, 01:59:31 μμ »
Ομολογώ ότι έχω διαβάσει το βιβλίιο εδώ και καιρό, την σειρά την κατέβασα εδώ και ένα χρόνο , αλλά ακόμα δεν πρόκανα να την δω!

Αναμένω και το Pacific, αλλά να γράψω την αμαρτία μου?

Οταν έχεις δει το "Γραμματα από την Ιβοζίμα" και την "Λεπτή Κόκκινη Γραμμή" τι να σου πουν όλα τα άλλα...

::salut::
type less model more

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 30, 2009, 02:19:06 μμ »
Φίλε μου, πίστεψέ με δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις 2 ταινίες που αναφέρεις. Θα μπορούσα να πω ότι είναι ιεροσυλία να τις συγκρίνεις (για τα δικά μου γούστα πάντα).

Δεν μπορείς να φανταστείς τι χάνεις...!!!

Μην σου πω ότι τα καλύτερα κομμάτια της ταινίας είναι όταν δεν έχει μάχη...!!!

Αυτό που φοβάμαι στο pacific είναι η παρουσία H/Y σε εκτεταμένη χρήση, γεγονός που δεν ήταν τόσο εμφανές με το προηγούμενο ΒofΒ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 30, 2009, 02:24:59 μμ »
 :arrow: Guderian
Στρατηγέ μου, όσο και αν εκτιμώ σκηνοθέτες σαν τον Μάλικ ή τον Ήστγουντ, ούτε η Ιβοζίμα ούτε η κόκκινη γραμμή ήταν κορυφαίες ταινίες. Εαν το pacific είναι στο πνεύμα της σειράς "band of brother" (που είναι πολύ πιό ενδιαφέρουσα από την ομότιτλη ταινία και χάνεις που δεν το έχεις δει), τότε αξίζει η αναμονή του. Και υπόψη οτι το γράφω εγώ που δεν πολυνεδιαφέρομαι για πολεμικές ταινίες
 :arrow: HEL(las)
Πως μας καρφώνουν οι νεώτεροι :!: :!: Ε οχι και άγνωστο το μέτωπο του Ειρηνικού  :!: Εμεις οι παλιότεροι βλέπαμε στην TV και το black sheep squadron εκτός από το combat. Για να μην αναφέρω ταινίες :!:

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 30, 2009, 02:29:33 μμ »
Ομολογώ ότι έχω διαβάσει το βιβλίιο εδώ και καιρό, την σειρά την κατέβασα εδώ και ένα χρόνο , αλλά ακόμα δεν πρόκανα να την δω!

Αναμένω και το Pacific, αλλά να γράψω την αμαρτία μου?

Οταν έχεις δει το "Γραμματα από την Ιβοζίμα" και την "Λεπτή Κόκκινη Γραμμή" τι να σου πουν όλα τα άλλα...

θα συμφωνήσω 100% με τον kongrigo...προσωπικα, οι δυο ταινιες που αναφερεις δεν μου λενε τιποτα μπροστα στο Band of Brothers !!! Απλα, ολοι οσοι συνεβαλαν για να γυριστει αυτη η σειρα, ηταν οι καταλληλοι ανθρωποι στην καταλληλη θεση, για ενα αριστουργιματικο αποτελεσμα...ειδικα το casting ειναι απολυτα επιτυχες...δενεσαι με ολους τους ηρωες! Ειναι προφανες οτι η αποψη μου ειναι υποκειμενικη ως εκει που δεν παει, αφου εχω φαει τρελο κολλημα απο τοτε που προτωειδα την σειρα! ...οποτε μην την ψαχνετε πολυ! χαχαχα :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 30, 2009, 02:43:52 μμ »
To Band of Brothersδεν συγκρινεται με οτι εχω δει μέχρι στιγμης σε πολεμικη ταινια......εκτος ίσως απο το Η Διάσωση του στρατιώτη Ραιαν που ίσως κάτι να επιασε..... αλλα το band of brothers κορυφη.
Οπως το ειπε ο συνάδελφος.... μπαινεις μεσα στην ψυχολογια..... στην ζωη....τι ενιωθε ο καθενας.... και πως η ολη διαθεση της ταινιας εβγαινει μεσα απο στιγμες σε ολη την διαρκεια της ταινιας.
Προσωπα....χαρακτηρες.... γεγονοτα .... τα οποια τα περιγραφει οχι σαν σφαγεας...αλλα σαν ανθρωπος που απλα ζει μεσα στον πόλεμο...και προσπαθει με ψυχραιμια να αντιμετοπισει το ολο κλιμα της εποχης και να αντεξει τις κακουχιες.
απλα κορυφαιο...και οτι πω λιγο ειναι. ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 30, 2009, 02:49:33 μμ »
...θα συμφωνήσω εκ νέου με τον φίλτατο dive για Saving Private Ryan  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 30, 2009, 04:47:07 μμ »
Μην βαράτε συνάδελφοι!!!

Το τί αρέσει στον καθένα είναι προσωπική επιλογή. Οπως έγραψα πιο πριν διάβασα το βιβλίο, το οποίο το θεωρώ καλό (ως εκεί) και την σειρά δεν την έχω δει ακόμα. Στις ταινίες που αναφέρω ο πόλεμος περνά σε δεύτερη φάση και επιδεικνύεται η αγωνία και οι προβληματισμοί του στρατιωτή κατά την μάχη ( Κόκκινη Γραμμή) και οι σκέψεις του πολεμιστή όταν γνωρίζει ότι όλα είναι χαμενα ( Γραμματα). Τώρα αν αυτά δεν σου λενε κάτι φίλε Phantomplhlyer, απλά έχουμε διαφορετική αντίληψη στο θέμα, το οποίο βεβαίως και δεν είναι κακό.

Γιαννη (Dive) o Στρατιώτης Ράιαν εχει ομολογουμένως την πιό δυνατή και ρεαλιστική σκηνή απόβασης που έχω δει ποτέ, αλλά μετά η ταινία το γυρίζει στις γνωστές χολιγουντοαμερικανιές που έχουμε παρακολουθήσει με τον σωρό. Ιστορικά προσπαθεί να σταθεί καλά, χωρίς όμως να ενθουσιάσει.

Πρόσφατα είδα μία σοβιετική (πρό  Γκορμπατσόφ) με τίτλο "Ελα να δεις". Αν κάποιος είναι συνηθισμένος στην δράση των αμερικάνικων ταινιών θα τον πάρει ο ύπνος στα δέκα λεπτά. Δειχνει όμως  μία άλλη πλευρά πιό σοφιστικέ, πιό βαθιά στο θέμα. Ειναι σαφώς εμπλουτισμενη από τα στοιχεία του Μεγαλοπατριωτικοπολεμοσοβιετίκ αλλά δεν πέφτει σε υπερβολές. Ετσι ήταν  -κατα την άποψη τους -έτσι τα δείχνουν. Οι Γερμανοί είναι κτήνη που αξίζουν να πεθάνουν και αυτό γίνεται.

Αυτά. Το κόβω εδώ, γιατί δεν είμαι κριτικός κινηματογράφου και καθόλου κουλτουριάρης. Απλός θεατής σινεμά...

type less model more

Αποσυνδεδεμένος HEL(las)

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σωμα στην Σαλονικη, μυαλο και καρδια στην Κομοτηνη
  • "ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΑΝΤΕΣ"
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 30, 2009, 07:23:36 μμ »
Πως μας καρφώνουν οι νεώτεροι :!: :!:
:mrgreen: :mrgreen:
Ε οχι και άγνωστο το μέτωπο του Ειρηνικού  :!: Εμεις οι παλιότεροι βλέπαμε στην TV και το black sheep squadron εκτός από το combat. Για να μην αναφέρω ταινίες :!:
H αληθεια ειναι οτι δεν τα προλαβα αυτα ::glossa:: ::glossa::

Αλλα πιστευω οτι το μετωπο της Ευρωπης κυριαρχησε και ειναι ευρυτερα γνωστο λογω της επεκτασης του Γ' Ραϊχ.
Η πρωτες λεξεις που σου'ρχονται στο μυαλο μολις ακους Β'ΠΠ ειναι Χιτλερ, Ναζι κτλ που παραπεμπουν στο θεατρο επιχειρησεων Ευρωπης. Ειναι λιγο απιθανο να σκεφτει κανεις τους Ιαπωνες, τον Ειρηνικο (εκτος της περιπτωσης του Περλ Χαρμπορ). Βεβαιως και εγιναν σημαντικες αποβατικες και αεροναυτικες  επιχειρησεις, αυτο δεν το αμφισβητει κανενας!
 Αλλα θεωρω οτι ηταν κατι που αφορουσε κατα μεγαλο ποσοστο  τις ΗΠΑ  , και οχι τα υπολοιπα εθνη (αμεσα τουλαχιστον)
 Απο αυτη την αποψη το θεωρω το μετωπο "αγνωστο"

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 30, 2009, 07:45:54 μμ »
Μην βαράτε συνάδελφοι!!!

Το τί αρέσει στον καθένα είναι προσωπική επιλογή. Οπως έγραψα πιο πριν διάβασα το βιβλίο, το οποίο το θεωρώ καλό (ως εκεί) και την σειρά δεν την έχω δει ακόμα. Στις ταινίες που αναφέρω ο πόλεμος περνά σε δεύτερη φάση και επιδεικνύεται η αγωνία και οι προβληματισμοί του στρατιωτή κατά την μάχη ( Κόκκινη Γραμμή) και οι σκέψεις του πολεμιστή όταν γνωρίζει ότι όλα είναι χαμενα ( Γραμματα). Τώρα αν αυτά δεν σου λενε κάτι φίλε Phantomplhlyer, απλά έχουμε διαφορετική αντίληψη στο θέμα, το οποίο βεβαίως και δεν είναι κακό.
εμεις βαραμε;;;;;  ::violent1:: ::violent1:: τι ειναι αυτα που λες... :mrgreen:

...κι απο την σκοπια που το βλεπεις (δεν εχουμε διαφορετικη αντιληψη :wink:), το Band of Brothers θα σε καλυψει 100%...θα αφουγκραστεις τις αγωνιες και τις σκεψεις, οχι ενος ή δυο ατομων, αλλα ολοκληρου Λοχου (Τhe'E' Easy Company)  ::icon_thumright:: Trust me! Μπορουμε να γραφουμε ωρες...δες το και θα συζητησουμε αγοτερα οταν θα εχεις κι εσυ ολοκληρωμενη αποψη. :wink:

...μ αυτα και μ αυτα, πριζωθηκα να το ξαναδω αποψε...παμε για την 4η χαχαχα :mrgreen:  "Currahee "

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 30, 2009, 09:10:32 μμ »
εεεεε Μητσο με λενε....  ::glossa:: :mrgreen: ::glossa:: :mrgreen: οχι γιαννη....  :mrgreen: :mrgreen:

πάντως band of brothers και τα μυαλα στα καγκελα...... (καγγελα παντου) :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 04, 2010, 11:53:51 πμ »
Τελικά τι έγινε με το Pacific?  Kυκλοφόρησε η σειρα?

Ξερει κανεις πώς μπορούμε να τη δουμε?

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 04, 2010, 03:49:46 μμ »
Τελικά τι έγινε με το Pacific?  Kυκλοφόρησε η σειρα?

Ξερει κανεις πώς μπορούμε να τη δουμε?

άκουσα σε μια εκπομπή στο SKAI radio οτι αρχίζει κάπου τέλος του μήνα ΗΠΑ

Tags: