Αποστολέας Θέμα: Tpz1 Fuchs Revell 1/35  (Αναγνώστηκε 1261 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rafael

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Tpz1 Fuchs Revell 1/35
« στις: Φεβρουαρίου 09, 2006, 01:46:04 πμ »
Επειδή το' βγαλα από τη ντουλάπα με τα άφτιαχτα και λέω να το ξεκινήσω. Ερώτηση πρώτη : Ξερει κανείς κιτ για το εσωτερικό του (η Revell το δίνει τελείως άδειο)
Ερώτηση δεύτερη : Ξέρει κανείς τι χρώμα μπορεί να βάφεται το εσωτερικό του (μάλλον gloss white αλλά δεν είμαι σίγουρος)
Ερώτηση τρίτη : αν δεν βρεθεί απάντηση στις δύο πρώτες, λέω να βάψω το τζάμι από μέσα clear blue ελπίζοντας ότι δε θα φαίνεται τίποτα. Πως σας φάινεται?
ΡΑΦΑΗΛ ΛΙΣΜΑΝΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Giannis D.

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/144
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: Tpz1 Fuchs Revell 1/35
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 12:44:08 πμ »
κάλιο αργά παρα πότε εδώ μια φωτογραφία που δείχνει το fuchs στο εσωτερικό του.
Click to see the original size.
Το τελείωσα χθες το συγκεκριμένο για όποιον ενδιαφέρεται. είναι πολύ δύσκολο το εσωτερικό του για να το φτιάξεις απ το μηδέν. προσωπικά το έκλεισα και το άφησα έτσι. Υπάρχει ένα πρόβλημα με το μπροστινό τζάμι οπότε επιλέξτε να φτιάξετε δικό σας. ( Έτσι το έκανα εγώ τουλάχιστον) και είναι και καλύτερο το αποτέλεσμα.Θέλει αρκετό τρίψιμο και χρειάζεται αρκετό στόκο σε πολλά σημεία μιας και το συγκεκριμένο είναι παλιό κιτ και το πλαστικό χάλια. Το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει όμως είναι ωραίο όταν τελειώσει.

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλάνδρι
Απ: Tpz1 Fuchs Revell 1/35
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 09, 2012, 09:34:40 πμ »

Τελείωνω κι εγώ μετά από πολύ καιρό το ίδιο κίτ στη "νοσοκομειακή" παραλλαγή. Έβαψα το εσωτερικό μαύρο για να μην φαίνεται οτι είναι κενό
Βαγγέλης

Tags: tpz1 fuchs