Μου θυμισες τα νιατα μου οπου προσπαθωντας να εφαρμοσω οτι μαθαινα εφτιαχνα διοραματα μετρου
βαλε λιγο λασπη εδω λιγο χιονι πιο περα ενα δρομο μια γεφυρα κλπ
Σιγα σιγα αρχισα να τα μικραινω και λογω χωρου αλλα και διοτι εμαθα οτι ενα διοραμα ειναι μια ιστορια
που πρεπει να πεις και να σκηνοθετησεις αν οι πρωταγωνιστες ειναι πολλοι ο παρατηρητης χανει το νοημα
οπως και στον κινηματογραφο λοιπον ο σταρ ειναι ενας γυρω απο αυτον τα στοιχεια που μας δινουν τοπο και χρονο και υποθεση
ασχετως ομως αυτων βλεπω οτι χρησιμοποιεις τεχνικες και υλικα αφοβα και αυτο ειναι το σπουδαιο στην περιπτωση σου
ολα αυτα βλεποντας ψαχνωντας και ρωτωντας σε συνδιασμο με την διαθεση σου θα φερουν και αναλογα αποτελεσματα
σε καποιο σημειο ειπες μη βαρατε ερασιτεχνης ειμαι και εμεις τι ειμαστε δηλαδη? οι σπουδαιοι δασκαλοι?ολοι ετσι και χειροτερα αρχισαμε
και γι αυτο κανεις απο τα παιδια δεν "βαραει" αλλα αντιθετα νοιωθει οτι πρεπει να δωσει οτι μπορει για την βελτιωση οχι μονο την δικη σου
αλλα και του χομπυ και την ανοδο του επιπεδου
ετσι η κριτικη ουδολως πρεπει να σε αποθαρυνει αντιθετα να γινεται η αρχη για περισσοτερο modelling