Να πεταχτώ κι εγώ σαν την στραβή !@#$!. "Από πίτα που δεν τρώς, τί σε νοιάζει κι αν καεί;" λέει ο σοφός λαός αλλά θα ξεχάσω το ρητό αυτό και θα πετάξω τα άχρηστα συμπεράσματά μου - προτάσεις (δέν έχω πάρει μέρος ποτέ σε καμία έκθεση - διαγωνισμό κανενός συλλόγου και η μόνη έκθεση που θα συμμετάσχω θα είναι αυτή του συλλόγου μοντελιστών Χανίων -λόγω απόστασης)
Κατ'αρχήν, δεν χρειάζονται βαριές κουβέντες για να πείσουμε κάποιον για το ορθόν της άποψής μας. ʼν είναι σωστή και δεν το καταλαβαίνει, τζάμπα σάλιο. Αν είναι λάθος μια απο τα ίδια. Εδώ μέσα θα είμαστε και μετά απο 15 μέρες, και μετά απο 5 μήνες και δεν υπάρχει λόγος έχθρας απο κανέναν προς κανέναν. Δεν στοχοποιώ κανέναν με την παρατήρησή μου αυτή.
Δεύτερον. Ο λόγος που η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης είναι διαγωνισμός κι όχι έκθεση, είναι ο μικρός αριθμός συμμετοχής στην δεύτερη περίπτωση;
Αν ναί, τότε οι περισσότεροι αποσκοπούν στα μετάλια, βραβεία και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο δίδεται στις εκθέσεις, άρα λανθασμένη η "επίθεση" σε κάποιον συγκεκριμένα.
Όμως οι ρομαντικοί που θέλουν να δείξουν ένα μοντέλο τους σαν φόρο τιμής σε κάποιον ή κάποια μηχανή (πολεμική και πολιτική) ή ακόμα πιο ρομαντικοί για να προσελκύσουν τους νέους στον μοντελισμό και όχι στα μπάρ και τα σφαιριστήρια (άσχετο) θα υπάρχουν (πιστεύω για παράδειγμα οτι ο Νίκος aka gtdeath13 ή ο gtets) θα συμμετέχουν και τότε. Και πράγματι ο σκοπός της εκδήλωσης θα είναι η προαγωγή του μοντελισμού και μόνο.
Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που πήρα τον εαυτό μου, γυναίκα, πεθερά (με την ελπίδα να την πετάξω στην θάλασσα αλλά δεν μου έκατσε) και κόρη και πήγα σε έκθεση μοντελισμού. Πέρασα όμορφα, είδα πολλά εκθέματα (αν αναλογιστεί κανείς μάλιστα τον συνολικό πληθυσμό του νομού και την σύνθεσή του απο κυρίως αγρότες που δεν έχουν επαφή με τον μοντελισμό) και είδα και αρκετό κόσμο να μπαινοβγαίνει. Δεν θα συνέβαινε το ίδιο και στην Αθήνα; Και μάλιστα με καλύτερα αποτελέσματα απο ότι σε μια επαρχιακή πόλη όπως αυτή που ζώ;
Λύσεις δεν έχω να προτείνω άλλες, άλλωστε η εμπειρία μου δεν το επιτρέπει, αυτά τα συμπεράσματα έβγαλε το κακής ποιότητας και αμφιβόλου ύπαρξης μυαλό μου.
Παρακαλώ πολύ, μην το πάρει κάποιος προσωπικά, άλλωστε δεν γνωρίζω παρά ελάχιστους απο εσάς προσωπικά, μπήκα στο MC μόνο για να μάθω πράγματα που δεν ήξερα και να περνάει η όποια ελεύθερή μου ώρα ευχάριστα και δεν έχω λόγο, διάθεση και πρόθεση να προσβάλω κανέναν ή πόσο μάλλον να διαπληκτιστώ μαζί του. Κι αν η άποψή μου είναι λανθασμένη, απλά αγνοήστε την.