Μιχάλη, λίγο πριν ποστάρω, έγραψες εσύ...
Μιας και πλέον όλα έχουν τελειώσει, απλά θα γράψω ότι MrMarkSetter δεν υπάρχει εδώ, πρέπει να το πάρω από Αθήνα, οπότε πάμε για αργότερα και δεύτερον, ότι με σατινέ επιφάνεια, είχα τρελαθεί στο silvering... Τουλάχιστον εδώ το απέφυγα. Οι απόψεις πάντως διίστανται στο συγκεκριμένο, καθώς έχω διαβάσει ότι όσο πιο λεία είναι η επιφάνεια, τόσο καλύτερα θα κάτσουν οι χαλκομανίες. Εν πάση περιπτώσει, what's done, is done...
Πάμε;
Γκουχ - γκουχ...
Τυμπανοκρουσίες...
Κάποιος τραβάει το σεντόνι...
Βασικά εγώ σκόπευα να κοιμάμαι τώρα... Αλλά ο Γιάννης (Indy) που δεν μ' αφήνει σε ησυχία, φρόντισε να με χώσει νυχτιάτικα (επειδή είναι εκείνος βρυκόλακας, θα την πληρώνουμε όλοι...) -->
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,13619.msg283515.html#msg283515Αφού λοιπόν τα όπλα του γάτου είχαν στεγνώσει και απ' τα βερνίκια τους, το μόνο που έμενε ήταν να τα κολλήσω και να φωτογραφίσω (έτσι νόμιζα)...
Ξεκίνησα με τις 2 GBU-24, μια χαρά. Πήγα να συνεχίσω με τον ΑΙΜ-54 του κοιλιακού πυλώνα... φευ... Surprise!!! Δεν χωρούσε! Έβρισκε στη GBU-24.

Στην αρχή του θέματος ο Zark είχε γράψει ότι οι GBU-24 μπαίνουν διαγώνια γιατί "βρίσκουν" τα πτερύγιά τους.
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,11712.msg237159.html#msg237159Έτσι κι εγώ αποφάσισα να ακολουθήσω αυτή τη συμβουλή, αντί για τις οδηγίες γης Academy και..........

Εν πάση περιπτώσει, ο ένας απ' τους 2 Φοίνικες του γάτου μου, έμεινε στα αζήτητα...

Τα υπόλοιπα κολλήθηκαν κανονικά, όπως και το άγκιστρο ανάσχεσης και τα υδραυλικά του αερόφρενου, που είχα αφήσει για το τέλος.
Η Academy δεν δίνει επιλογή για ανοιχτή καλύπτρα. Πρέπει να γίνει ψιλοπατέντα. Θα την κάνω ίσως.
Έχω τίποτα άλλο να πω;
Ναι, έχω:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, όπως και μια συγγνώμη, στον Νικόλα που σφετερίστηκα το θέμα του.
Φίλε Νικόλα, εκτός των παραπάνω σου εύχομαι καλή επιτυχία στο project σου και ελπίζω σύντομα να το δούμε τελειωμένο εδώ.
Σε όλους τους υπόλοιπους φίλους, επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την υπομονή και τις συμβουλές σας, αλλά πάνω απ' όλα για την καλή διάθεση. Γιάννη, Διονύση, Μιχάλη, Ορέστη (αλφαβητικά), όπως και όλοι οι υπόλοιποι, για ακόμα μια φορά το μοντέλο αυτό δεν θα ήταν αυτό που είναι, χωρίς την πολύτιμη βοήθειά σας!
Το κιτ πάντως είναι εντελώς μέτριο!!! Δεν νομίζω ότι θα το επιχειρήσω ξανά...
Το τελειωμένο μοντέλο, δικαιωματικά νομίζω,
αφιερωμένο στον Νικόλα!

Ώρα για ύπνο τώρα φίλοι μου... Καλή εβδομάδα να έχουμε...