Αποστολέας Θέμα: Επιλογη Αερογραφου  (Αναγνώστηκε 5840 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Απ: Επιλογη Αερογραφου
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 04, 2009, 05:33:10 μμ »
μακρια  απο τον grafotech,πολλοι επαγελλματιες γραφιστες ορκιζονται στον Iwata,καθως επισης στον paasche!!!Η δικια μου επιλογη ειναι και θα ειναι παντα πιστευω ο OLYMPOS,ελπιζω να μην σε μπερδεψα πιο πολυ!!!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::
H δικη σου επιλογη Λευτερη μπορει να ειναι ο Olympos αλλα μαλον δεν ειχαν πολοι την ιδια γνωμη και ετσι η εταιρια φαλιμεντο! :mrgreen: Οχι οτι δεν ηταν καλα εργαλεια,απλα ηταν υπερβολικα ακριβοι για αυτο που ηταν.

::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::

Αυτό που ήταν... ήταν μακράν οι καλυτεροι αερογράφοι της αγοράς (ο HP100 και ο HP101) και έχουν ξεπεραστεί σε δυνατότητες μόνο από την σειρά custom micron της IWATA που σήμερα τιμάται άνω των 480 ευρώ ο φθηνότερος

Σε δυνατότητες είναι ακριβός ο ίδιος με την σειρά της IWATA "High line"  των 252 ευρώ και η τιμή του ΗP101 σήμερα είναι 185 ευρώ!!! Για το αύριο κανείς δεν ξέρει.. για το σήμερα λέμε..

Και το ξαναλέω... μην ξεχνάτε το made in Japan!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 04, 2009, 06:33:16 μμ »
Παιδιά, δεν ξέρω αν σας το έχω ξαναπεί, αλλά πάρτε έναν Infinity. Και μετά τα ξαναλέμε!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 04, 2009, 06:41:25 μμ »
ειλικρινα ρε παιδια αν δεν ηξερα τι ειναι αερογραφος και ρωτουσα θα ειχα τρελαθει και δεν θα μπορουσα να παρω αποφαση :shock:
τα πραγματα ειναι απλα badget 87-100ευρω ,κατασκευη αρματων 1/35, κατ εμε υπαρξη ανταλακτικων στην ελλαδα βασικο
πειτε τωρα τι να παρει συγκεκριμενα μοντελα

υγ σπανια ποσα μικρα περνανε τελωνειο μολις παρελαβα ενα renegade (badger oxi jeep)που δεν περασε καν απο τελωνειο αλλα βαζουν μονο μια χρεωση 3 ευρα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 04, 2009, 07:38:11 μμ »
Κοιτα με τα χρηματα που διαθετεις δεν εχεις και πααρα πολλες επιλογες αλλα εχεις.Γιατι δεν κανεις μια βολτουλα απο τα μαγαζακια να δεις τι μπορεις να κανεις και που ξερεις? μπορει να καταφερεις και καμια εκπτωση.Νομιζω οτι με αυτα τα χρηματα μπορεις να παρεις paashe που ειναι πολυ καλος και εχει το GE hobbys στην Αργυρουπολη αλλα μεγαλη ποικηλια εχει και το Plastimodellismo
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 04, 2009, 08:41:19 μμ »

Αυτό που ήταν... ήταν μακράν οι καλυτεροι αερογράφοι της αγοράς (ο HP100 και ο HP101) και έχουν ξεπεραστεί σε δυνατότητες μόνο από την σειρά custom micron της IWATA που σήμερα τιμάται άνω των 480 ευρώ ο φθηνότερος

Σε δυνατότητες είναι ακριβός ο ίδιος με την σειρά της IWATA "High line"  των 252 ευρώ και η τιμή του ΗP101 σήμερα είναι 185 ευρώ!!! Για το αύριο κανείς δεν ξέρει.. για το σήμερα λέμε..

X 1000!!....

Αποσυνδεδεμένος tsak

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 04, 2009, 08:56:07 μμ »
Καταρχην θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για τις απαντήσεις τους και το ενδιαφέρον τους. ::icon_thumright::
Καλοί οι iwata αλλά εκτός προυπολογισμού και με ακριβά ανταλλακτικά όπως έμαθα.
Badger από Ελλάδα με 80-100 ευρώ δεν υπάρχει και από internet ψιλοφοβάμε να παραγγείλω.
Πέρασα σήμερα από GEHOBBIES και είδα τους paasche (εάν το γράφω σωστά) και κυρίως το talon στο οποίο μου έγινε και μια μικρή έκπτωση.
Τελικά μετά και από αυτές τις συμβουλές σας μάλλον πάω ή για τον badger 150 ή για τον paasche talon.

και πάλι σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας
 :D

Αποσυνδεδεμένος tsak

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 04, 2009, 08:59:15 μμ »
ειλικρινα ρε παιδια αν δεν ηξερα τι ειναι αερογραφος και ρωτουσα θα ειχα τρελαθει και δεν θα μπορουσα να παρω αποφαση :shock:
τα πραγματα ειναι απλα badget 87-100ευρω ,κατασκευη αρματων 1/35, κατ εμε υπαρξη ανταλακτικων στην ελλαδα βασικο

υγ σπανια ποσα μικρα περνανε τελωνειο μολις παρελαβα ενα renegade (badger oxi jeep)που δεν περασε καν απο τελωνειο αλλα βαζουν μονο μια χρεωση 3 ευρα ::salut::

Ακριβώς σε αυτό το σημείο  είμαι εγώ που δεν ξέρω τίποτα από αερογράφο έχω τρελαθεί  :roll:
από ποιο site αγόρασες τον badger εαν επιτρέπετε

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 04, 2009, 09:00:36 μμ »
Από την μικρή μου εμπειρία με το luckymodel.com διαπίστωσα πως ότι γράφει In Stock το στέλνουν άμεσα και έρχεται μέσα σε δέκα μέρες το πολύ εφόσον είναι Air Parcel τα Surface Parcel είναι αυτά που αργούν πολύ,δυο μήνες έκανε να έρθει μια παραγγελία που είχα κάνει, και τα Available είναι αυτά που δεν τα έχουν στην αποθήκη τους αλλά τα παραλαμβάνουν άμεσα και τα στέλνουν.......  :wink: 

Ελπίζω να βοήθησα.....  ::salut::   

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 04, 2009, 09:37:05 μμ »
μακρια  απο τον grafotech,πολλοι επαγελλματιες γραφιστες ορκιζονται στον Iwata,καθως επισης στον paasche!!!Η δικια μου επιλογη ειναι και θα ειναι παντα πιστευω ο OLYMPOS,ελπιζω να μην σε μπερδεψα πιο πολυ!!!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::
H δικη σου επιλογη Λευτερη μπορει να ειναι ο Olympos αλλα μαλον δεν ειχαν πολοι την ιδια γνωμη και ετσι η εταιρια φαλιμεντο! :mrgreen: Οχι οτι δεν ηταν καλα εργαλεια,απλα ηταν υπερβολικα ακριβοι για αυτο που ηταν.

::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::

φιλε νικολα μην ξεχναμε την ναυαρχιδα της Badger SOTAR 20-20,αν διαθεσεις βεβαια 300 και ανω!!!!!

Η δικη μου προταση ειναι να μην βιαστεις,μαζεψε ακομα μερικα λεφτα και παρε μια και καλη εναν της προκοπης!!!!Το καλο μια φορα το πληρωνεις ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 04, 2009, 11:16:01 μμ »

Ακριβώς σε αυτό το σημείο  είμαι εγώ που δεν ξέρω τίποτα από αερογράφο έχω τρελαθεί  :roll:
από ποιο site αγόρασες τον badger εαν επιτρέπετε

στο ειχα γραψει νομιζω     http://www.chicagoairbrushsupply.com/airbrushes1.html

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #35 στις: Ιουνίου 06, 2009, 12:05:07 μμ »
Παιδιά και γω εδώ και λίγο καιρό είμαι στην φάση να αγοράσω και εναν δεύτερο αερογράφο και μάλιστα θα ήθελα να είναι διπλής λειτουργίας και μάλλον το βλέπω πρός badger 150 γιατί ο 200ρης που έχω έχει αποδειχθεί σκυλί (απο το 1994) αν και τελευταιία κάτι πρεπει να έχει φθαρεί ίσως η βελόνα του ή κάποιο τσιμουχάκι τεσπά.
Βέβαια με ενδιαφέρουν και οι ΙWATA αλλά δεν ξέρω τι μοντέλο να επιλέξω έχει τόσα πολλά!!!
Πάντος διπλής θα είναι σίγουρα!!!!! :D :D
FLY LOW HIT HARD

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 15, 2009, 09:49:22 πμ »
Παίδες χθές έγεινε η αγορά του Badger 150 από Αμερική! και συγκεκρημένα αυτού:

http://www.coastairbrush.com/proddetail.asp?prod=150-1

Μόνο $62.95 δηλαδή     45 και κάτι ψηλά!!!

Μίλαγα με την αδελφή στο Αμέρικα στο MSN και της λέω αν μπορεί να μου τον αγοράσει και να της βάλω τα λευτά έτσι και έγεινε!!!
Θα μου τον στείλει ταχυδρομικός μόλις τον παραλάβει!!!!!!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος HEL(las)

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σωμα στην Σαλονικη, μυαλο και καρδια στην Κομοτηνη
  • "ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΑΝΤΕΣ"
« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 15, 2009, 10:17:50 μμ »
Για να μην ανοιξω καινουτο βαψιμο καινουριο θεμα, θα ηθελα να ρωτησω αν ολα τα παραπανω ισχυουν και για βαψιμο αφων, γιατι αναφερεστε μονο για βαψιμο αρματων..

Για το βαψιμο αφων χρειαζονται αλλα χαρακτηριστικα απο εναν αερογραφο?

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 15, 2009, 11:01:12 μμ »
Βασικά ενας καλός αερογράφος κάνει και για τα 2!!!και για αεροπλάνα αλλά και για άρματα!!!
Ο 150 ρης είναι μια καλή επένδυση χρημάτων είναι  φθηνός (απο το εξωτερικό) και μπορεί να σε καλήψει άνετα σε κάθε δουλειά σου!!!Διπλής λειτουργίας και φυσικά είναι σκυλί!!!
Να φανταστείς έχω τον 200ρη απο το 1994!!!!!Και δουλέβει μια χαρούλα!!!Απλά τώρα θα ήθελα να πειραματιστώ και με έναν διπλής λειτουργίας!!!
FLY LOW HIT HARD

Tags: