Αποστολέας Θέμα: 28ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2009)  (Αναγνώστηκε 70548 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Greece, Nikea
φιλε melpas ελπιζω να συνειλθες και να μην χρειαστει να σου χορηγησουμε κανεναν ορό.
Δυο μερες ηρθα στην εκθεση και σε ειδα να τρεχεις πανικοβλητος.
Για τον gkontog δεν ανυσηχω φαινεται δυνατος.

και παλι μπραβο σας για αυτο που μας προσφερατε τοσες μερες ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
Θέλω  εκ μέρους του συλλόγου μας(Πάτρα) αλλα & προσωπικά να συγχαρώ το Δ.Σ. της IPMS & κάθε φίλο που κοπίασε γιά το στήσιμο της έκθεσης  ::icon_thumright:: ::eusa_clap::...
Ισως του χρόνου να σχεδιάσετε , να κινηθείτε σε μεγαλύτερο χώρο-πραγματικά καλόπιστα το λέω , την ώρα της επίσκεψης μας γινόταν το αδιαχώρητο.
Το 2ο που παρατήρησα ήταν τα πραγματικά ποιοτικά εκθέματα.
Για άλλη μιά φορά τις ευχαριστίες μας για την ζεστή ,φιλική & συναδελφική υποδοχή σας-ελπίζω να ανταποδώσουμε σύντομα.
Τέλος δυο προσωπικά-σχεδόν-μηνύματα:1) Φίλε & πατριώτη με το παγοποιείο λυπάμαι που δεν είχαμε προβλέψει να απονείμουμε σαν αντιπροσωπεία & εμείς βραβεία. Μήπως να σε δούμε από κοντά;
2)Ανάμεσα σε πολύ καλές δουλειές ξεχώρισα τα:α] το διόραμα -βινιέτα με το Σολωμό Σολωμού -το 23 του Καρούση- ::eusa_clap:: ::eusa_clap::πραγματικά συγκιινητικό & υποκειμενικά best ελληνικό θέμα, β] τη βινιέτα μάχη της Κρήτης -168 Σταματάκης ::eusa_clap::εξαιρετική απόδοση στολών & οπλισμού ,ιδιαίτερα του εύελπη & του χωροφύλακα, γ]το πολύ ωραίο ρομπότ με το αρκουδάκι στο χέρι-δυστυχώς δεν συγκράτησα στοιχεία του δημιουργού.
Viper ,melpa πότε θα έχουμε κάποιο ποστάρισμα; κάποια βοήθεια για επικοινωνία με τα παραπάνω παιδιά; Αν διαβάσετε αυτό , παράκληση στείλτε κάποιο μήνυμα να επικοινωνήσουμε   ::thanx::
Μαλλον τα μπερδεψες ,αλλα δεν πειραζει ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ,το διόραμα -βινιέτα με το Σολωμό Σολωμού ειναι του Δημητρη Σταματακη ,και η βινιέτα μάχη της Κρήτης,ειναι του Γιαννη Καρουση ,,οντως καταπληκτικες δουλειες και οι δυο

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
κι εσυ τα μπέρδεψες
η μαχη της Κρήτης ήταν του Γρ. Μαρματάκη
και η Μικρασιατική ήταν του χ. Καρούση
(ή του Γ .Μ.  :?:)
δεν εχω τη λίστα, υπομον'η για ίγες μερες
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
κι εσυ τα μπέρδεψες
η μαχη της Κρήτης ήταν του Γρ. Μαρματάκη
και η Μικρασιατική ήταν του χ. Καρούση
(ή του Γ .Μ.  :?:)
δεν εχω τη λίστα, υπομον'η για ίγες μερες
Σ.Σ.

Πρόεδρε , τα μπέρδεψες  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

η Μικρασιατική ήταν του Γρ. Μαρματάκη
η Μάχη της Κρήτης ήταν του Χ. Καρούση

Υ.Γ. για τα διοράματα πάντα ρωτάω  :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Μεταφέρω από τη λίστα των εγγραφών...

Νο23. Σταματάκης Δημήτρης (distam) - Κόκκινο Πανί
Νο168. Καρούσης Ιωάννης - Μάχη της Κρήτης
Νο345. Μαρματάκης Γρηγόριος - Μικρασιατική Καταστροφή.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
πιθανοτατα εχεις δίκιο Πέτρο,
το επιβεβαιωσε ο Κώστας
κι εγώ νυστάζω πολύ
σε λίγες μέρες περιμένετε λοιπόν τα επισημα αποτελεσματα
 :wink:
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
πιθανοτατα εχεις δίκιο Πέτρο,
το επιβεβαιωσε ο Κώστας
κι εγώ νυστάζω πολύ
σε λίγες μέρες περιμένετε λοιπόν τα επισημα αποτελεσματα
 :wink:Σ.Σ.

τελικά κάθε μοντελιστής έχει το στυλ του, κάτι σαν δακτυλικό αποτύπωμα  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

οπότε, κι αν δεν το είχε επιβεβαιώσει ο Κώστας, θα στοιχημάτιζα ότι είναι του Γ.Μαρματάκη

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
Συγκριμενα την Μαχη της Κρητης του Καρουση ,την τοποθετησα εγω ,και μου εξηγησε ,οτι οι φιγουρες και τα οπλα ειναι ιδιοκατασκευη

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
Καλημερα και συγχαρητήρια και απο εμένα για την προσπάθεια των παιδιών της IPMS . Οι περισσότερες αλλαγές ήταν πρός το καλύτερο κάποια ψιλοθεματάκια που υπάρχουν φαντάζομαι θα λυθούν ως την επόμενη και θα ναι ακόμα καλύτερη .

Ο χώρος παρουσίασης των μοντέλων ήταν μια χαρά φέτος με άνεση και ηρεμία.

Πολλά μπραβο σε όσους παρουσίασαν δουλειές τους και ειδικά στα πιτσιρίκια που πρέπει να προσέξουμε πάνω απο όλους και όλα .

Η αριθμητική άνοδος των εκθεμάτων είναι εξίσου σημαντική και με την ποιοτική τους άνοδο και γενικά είναι μια θετική προδιάθεση για την πορεία μας ως εθνος επι του μοντελιστικού τομέα .

Ευχομαι καλή δουλειά σε όλους και ραντεβού στην επόμενη !
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος Sirrius

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
Καλημέρα παιδιά,

Σε συνέχεια των όσων έχουν ειπωθεί, θέλω να συγχαρώ κι εγώ τα παιδιά της IPMS για αυτή την άψογη διοργάνωση της έκθεσης που με την διάθεση, την επιμονή, την παρέα και την συμμετοχή όλων έγινε μια μοντελιστική γιορτή. Όλοι έχουν αναφερθεί στα θετικά και τα αρνητικά, δεν θέλω να κουράσω άλλο με αυτά, είμαι σίγουρος άλλωστε ότι η φετινή επιτυχία της έκθεσης αποτελεί "βαριά κληρονομιά" για τα μέλη της IPMS που πάντα παλεύουν για κάτι καλύτερο ώστε του χρόνου να μην υπάρχει το παραμικρό ψεγάδι....

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους βραβευθέντες, και κυρίως στην στρουμφοπαρέα με τα μπλέ που πάντα έτρεχε, εξυπηρετούσε και έλυνε οποιοδήποτε πρόβλημα με το χαμόγελο στα χείλη.....

ʼντε και του χρόνου...

Νίκος

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
Καλημερα σε όλους
Ευχαριστιών συνέχεια για την επιτυχημένη φετινή έκθεση-διαγωνισμό

Το παρακάτω ακούστηκε στην απονομή αλλά εκτιμώ δεν πέρασε στο κοινό και οφείλω να το επαναλάβω.

Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλεται στο Modelclub, το οποίο αφενός φιλοξενεί το μονιμο χώρο για την IPMS Ελλάδος, αφετέρου στη διάρκεια της έκθεσης ηταν ...το μάτι και το αυτί όσων δεν μπορούσαν να επισκεφτούν την έκθεση αλλά και το βήμα όσων την επισκέπτονταν για να πουν τις εντυπώσεις τους.
Φέτος γίναν πολλές κινήσεις για την προβολή της έκθεσης αλλά μεταξύ αυτών η συμβολή του modelclub σε αυτό το σκοπό ήταν αναμφισβήτητα απο τις σημαντικότερες.
Απόδειξη το γεγονόςε ότι πολλοί επισκέπτες που έρχονταν για πρώτη φορά μας έψαχναν μετα ....nicknames που χρησιμοποιούμε εδώ  :wink:

Το δεύτερο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλεται στην "στρουμφοπαρέα" ή "τα παιδιά με τα μπλε" που αναφερθηκε παραπάνω. Εαν δεν παραβιάζω τα προσωπικά δεδομένα, θέλω ευχαριστώντας τους να τους αναφέρω ονομαστικά. Η φετινή Οργανωτική Επιτροπή λοιπόν , απαρτιζόταν απο τους  (σε σειρά τυχαία όπως τους ανακαλώ στο μυαλό μου),

Γιώργο Κοντογιάννη, Ηλία Βοναπάρτη, Δημήτρη Κοντό, Δημήτρη Σαμπάνη, Τριαντάφυλλο Μετσοβίτη, Αποστόλη Οικονόμου, Γιώργο Θεριάκη, Γιώργο Φουντούκο, Αλέξη Βούρβαχη, Μύρωνα Γιαννακακη, Κώστα Σκυβαλάκη, Φώτη Παναγιωτόπουλο, Χρήστο Στελλάκη, Ιάσωνα Δρίζιο, Μιχάλη Σορώτο, Λάμπρο Μάντζιο, Δημήτρη Τσιτσόπουλο.

Παίδες χαρηκα ειλικρινά που συνεργαστήκαμε και εύχομαι πέρα απο την κούραση που σίγουρα νιώσατε όλοι, η ικανοποίηση απο την εθελοντική προσφορά σας να ήταν αντάξια του επιτυχούς αποτελέσματος της φετινής διοργάνωσης. Δεν αναφέρω ονομαστικά το ΔΣ, καθώς την προσφορά τους τη θεωρώ δεδομένη. Τους τα είπα εξάλλου και κατ' ιδίαν.

Η παραπάνω φωτό απεικονίζει μερικούς μόνο, όσους ξέμειναν δηλαδή στο "μάζεμα" της έκθεσης. Οι υπόλοιποι εμφανίζονται ...κάπου στις υπόλοιπες σελίδες του τόπικ. Ο πιτσιρικάς στα αριστερά είναι ...από την Οργανωτική Επιτροπή του ...IPMS 2019  :lol:

Θα ευχαριστήσω τη Σχολή Ικάρων και την ΣΣΕ και τη ΠΑ για την παρουσία εκπροσώπου στα Εγκαίνια ,

Θα ευχαριστήσω επίσης όσους αθλοθέτησαν τα βραβεία και έδωσαν άλλο ενδιαφέρον στο διαγωνισμό:
τους Συλλόγους Απογείωση και Αναχαίτιση,
τον Πήγασο, τον Ηλία Νταλούμη,το Modelclub
τα καταστήματα για τα περίπτερα, τα έπαθλα ή μόνο για τα δώρα: Kalfakis/Καλφάκη, Plastimodellismo/Λαρόζα, Real Models/Μαλλιάρα, GE Hobbies, Ελεύθερη Σκέψη, Super Model/Πένσας, Hobby Planet, Fasma, Αθηναικές Μινιατούρες, YS Masterpieces / Σαγιαδινός, Discount Hobby Zone / Κοκοτός, SAM Publications,

Επειδή σίγουρα κάποιον ξεχνώ θα ...επανέλθω
Θα κλείσω με δυο προτάσεις

::arrowred:: στην επόμενη έκθεση κάντε pre-registration. γλιτώνει χρόνο και ταλαιπωρία σε όλους.

:arrow:  Γράψτε σχόλια και παρατηρήσεις και προσπαθήστε να συμμετέχετε στην προσπάθεια να βελτιωθούν οι όποιες ατέλειες.

και μια παράκληση:  όσοι έχετε φωτό όχι απο τα εκθέματα αλλά απο τα διάφορα "εκτός εκθεμάτων" (στήσιμο, διαδικασίες,....χαβαλές κλπ) και θέλετε να τος μοιραστείτε με τους υπόλοιπους, στείλτε μου πμ.

να είστε καλά
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
Απαντηση απο τα στρουμφακια...............

Αγαπητε Προεδρε και γενικα συνμοντελιστες και συμφορουμιτες......καντε εσεις εκθεσεις και μην ανυσηχειτε για τιποτα.....παντα θα υπαρχουν στρουμφακια προθυμα να βοηθησουν !!!! ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ΥΓ ευχαριστω για τις πιο ομορφες στιγμες του χρονου που μου χαρισατε και φετος.......την εκθεση τη θεωρω το πιο σημαντικο μοντελιστικο γεγονος του καθε χρονου μου απο τα 15...πειτε με ρομαντικο αλλα η ετησια συγκεντρωση ανθρωπων με την ιδια λοξα και μοντελων που αποτελουν πηγη εμπνευσης και δημιουργιας δεν αλλαζεται με τιποτα......

ΥΓ2 Ασε που ολη τη χρονια που μοντελιζομαι νομιζω οτι ειμαι ο μονος βλαμενος........στην εκθεση βλεπω κιαλλους  :lol: :lol: :lol:!!!!!!

[img]http://i365.photobucket.co

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΟΝΤΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

• Scale 1/144
  • *
Τα θερμά μου συγχαρήτηρια και από μένα για την καταπληκτική οργάνωση και για τα πολύ ωραία εκθέματα της έκθεσης

Ενα θερμό ευχαριστώ στον Πρόεδρο και στα παιδιά της IPMS

στον Λάμπρο και σε όλα τα μέλη του MC που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά

Σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη με την ελπίδα να ανταποδώσουμε

Αποσυνδεδεμένος mystras

• Scale 1/72
  • *
ΕΚΘΕΣΗ IPMS 2009
« Απάντηση #413 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 09:16:46 πμ »
Γεια σας , υπάρχει κάποιος που να έχει τραβήξει φωτό από τη φετινή έκθεση (2009), για να δούμε κι εμείς..... οι απομακρυσμένοι  , τι χάσαμε ::cry2:: ::cry2:: ?

Αποσυνδεδεμένος christoskats

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι
Εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών του Star Club, πολλά συγχαρητήρια για την πραγματικά πολύ όμορφη έκθεση, ειδικά για τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και όσους μόχθησαν για την πραγματοποίησή της.
Οργανωτικά ήταν άρτια, με πλήθος εκθεμάτων και με πολύ ζεστή ατμόσφαιρα!!!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
Απ: ΕΚΘΕΣΗ IPMS 2009
« Απάντηση #415 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 10:19:45 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήρια  στο ΔΣ και στην οργανωτική για την πραγματοποίηση της συνολικά καλύτερης έκθεσης των τελευταίων ετών. Πιστεύω ότι κάποια προβλήματα που εμφανίστηκαν φέτος θα έχουν επιλυθεί την επόμενη φορά. Μπράβο παιδιά και του χρόνου ακόμα καλύτερα.   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος Christosjager

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
   Γράψτε σχόλια και παρατηρήσεις και προσπαθήστε να συμμετέχετε στην προσπάθεια να βελτιωθούν οι όποιες ατέλειες.

Σταύρο άνοιξε ένα θέμα για να συζητήσουμε και να προτείνουμε ιδέες.

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
Με την σειρά μου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν να ανέβει ο πήχης τόσο ψηλά!Αξίζουν συγχαρητηρίων αυτοί που κρατάνε το θεσμό ζωντανό παρά τις όποιες δυσκολίες!Σαν παλιό μέλος της IPMS και με πολλές εκθέσεις στην "πλάτη" από την πλευρά της οργανωτικής επιτροπής , ευχαριστώ για την ένταση, το πάθος ,το σεβασμό και την αγάπη που δείξατε για να γίνει μια πολύ όμορφη γιορτή του μοντελλισμού. Μετά τιμής  Χρήστος Αποστολόπουλος και για τους φίλους FU!! ::salut:: ::salut:: ::salut:: :wink:
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
  Συγχαρητήρια καί από εμένα,έστω κι αν τελικά δεν κατάφερα να παρεβρεθώ,χάνοντας έκθεση της IPMS μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Καί δεν λυπήθηκα τόσο που έχασα την έκθεση αυτή καθαυτή,αλλά επειδή δεν κατάφερα να συναντήσω πολλούς ανθρώπους που ήθελα πολύ να τους δω.

Ελπίζω να βρεθούμε στην επόμενη έκθεση,αν καί μεσολαβεί το φετινό modelcub street event.......... :wink:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Και μερικές φωτογραφίες από εμένα, όσες τράβηξα Παρασκευή πρωί με τον αριθμό των επισκεπτών σε ύφεση.

Επονται και άλλες...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
Μέρος δεύτερο...

...και πάμε για τις τελευταίες

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
...και οι τελευταίες...

...και στη συνέχεια ένα από τα καλύτερα ενθύμια που είχα ποτέ από έκθεση...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
...είναι το παρακάτω. Αφού είχαν μαζευτεί τα πράγματα, ο Αποστόλης με κοιτάει με ένα παράξενο βλέμα, μου ζητάει χαρτί και μολύβι με σε λίγα δευτερόλεπτα με ζωγραφίζει φροντίζοντας στοργικά να καλωπίσει την εμφάνισή μου. Το γέλιο που έριξα δεν περιγράφεται...

Αντε παιδιά, μπράβο σε όλους, ευχαριστώ σε όλους και να είμαστε καλά του χρόνου να το ξανακάνουμε με μεγαλύτερη επιτυχία!

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Σε συνεχεια του προηγουμενου post μου συνεχιζω με τις υπολοιπες εντυπωσεις μου απο την εκθεση στο διημερο που παρευρεθηκα (Παρασκευη,Σαββατο σχεδον ολη μερα) ::icon_thumright::

Πρωτα-πρωτα πολλα και εντυπωσιακα εκθεματα,η ποιοτητα ηταν διαχυτη σε ολα τα μοντελα ::eusa_clap::
Η οργανωση ηταν πρωτοφανης και με τη χρηση Η/Υ εκτοξευθηκε στα υψη η λειτουργία της εκθεσης αλλα και μειωθηκε αισθητα ο χρονος ταλαιπωριας των διαγωνιζομένων. ::icon_thumright::

Πολυ θετικη η μετακινηση των περιπτερων στο κεντρικο χωλ,κρινω πως εδωσε ωθηση στις πωλησεις ενω εγινε ουτως η αλλως πολος ελξης για πολλους. ::icon_thumright::

Απλετος χωρος στη κεντρικη αιθουσα των εκθεματων χωρις πολυ στριμωξιδι. ::icon_thumright::

Οι melpas,gkontog εκαναν παπαδες (στη κυριολεξια  ::icon_thumright:: ) ::eusa_clap:: και παντοτε με αστειρευτο χιουμορ παρα τη κουραση,αυτα πρεπει να λεγονται ::eusa_clap::
Γενικοτερα ολα τα παιδια ηταν οπως επρεπε,ειδα να "τρεχουν" πολυ οι sotiris,ALEX_SSgti,Δοξας,Ματζιος Λ.,Dimitris72,Apostolis,Guderian,mmaker και βεβαια ο Προεδρος ::icon_thumright:: ::eusa_clap::

Spoiler (hover to show)

Θα ηθελα να συγχαρω ξανα το Προεδρο και ολη την IPMS για τη προσπαθεια που κατεβαλαν ::eusa_clap:: και του χρονου καλη ανταμωση ::icon_thumright:: ::salut::

Συγχαρητηρια σε οσους βραβευθηκαν αλλα και σε οσους συμμετειχαν

Tags: