Αποστολέας Θέμα: 28ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2009)  (Αναγνώστηκε 70602 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
Θα τρελαθώ συνάδελφοι.....
 :shock:
Πρώην αρματάς και νυν αεροπλανάς έχει φτάσει στο σημείο να παρατηρεί-κρίνει αεροπλάνα :!: :!: :!:
Μιλάω για τον κύριο με το μούσι και τα γυαλιά, με το όνομα ʼλεξ....
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εχεις δίκιο παπάκια ειδικά αυτός θέλει ένα γερό ξύλο εκεί που κατάντησε.Ουτε το όνομα του δεν θέλω να προφέρω τόσο αποστροφή μου προκαλέι.
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ

λίγη ουρά στο registration (αφού μερικοί επιμένουν να μην το εφαρμόζουν και να στέκονται στην ουρά, μήπως του χρόνου να βάζαμε ...πρόστιμο  :mrgreen: στο μη-preregistration  :wink:  :?: )

Αντιθέτως, θα πρότεινα bonus στο e-registration.
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Την Κυριακή το πρωί με μια φραπεδιά ανά χείρας θα είμαστε ΟΚ (φαντάζομαι) όσοι δεν μπορούν να έρθουν λόγω εργασίας τις υπόλοιπες ημέρες.

Αποσυνδεδεμένος stavros F-5

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: αθηνα-αγρινιο
καλησπερα καλη επιτυχια σε οσους συμμετεχουν στην εκθεση και απο της πρωτες φωτο προβλεπω οτι παλι θα τριβουμε τα ματακια μας!!!! ::icon_pidu:: ::icon_pidu::αν και μακρια λογω οριστηκης μετακομισεις απο αθηνα θα απολαυσω τα μοντελα απο της φωτο που θα κατεβασετε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
 ::smilieinbox:: .....  Ήρθαμε κι εμείς !!!   :mrgreen:

Παιδιά, πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές άλλα κι όσους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  Τα πάντα είναι άψογα . Έμεινα έκπληκτος με το σύστημα μηχανογράφησης  :shock: ... αλλά και τους χειριστές του  ::glossa::

Ομολογώ ότι είναι η πρώτη μου φορά σε έκθεση, άλλα έχω την εντύπωση πως το επίπεδο των μοντέλων έχει πιάσει ... ταβάνι  :shock: :shock:  ::icon_thumright::

Επίσης, χάρηκα που γνώρισα από κοντά φίλους από εδώ μέσα, άλλα και συνάντησα ξανά φίλους που τα έχουμε ήδη πει από παλαιότερα  :lol:

Θα τα λέμε μέχρι την Κυριακή  ::salut::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Υστερα από 2 πλήρεις ημέρες στην έκθεση μπορώ να σας πω πως το επίπεδο των εκθεμάτων πήρε τρελό ανήφορο! Οσοι πάτε προσέξτε ένα 48άρι Felixstowe διά χειρός Τσώνου και ένα 72άρι Privateer Matchbox στο οποίο έχει προστεθεί απίστευτη λεπτομέρεια. Οχι πως τα υπόλοιπα μοντέλα πάνε πίσω, ξεχωρίζω το M-113 Fitter του leopard που μου άρεσε πάρα πολύ, ομολογώ πως οι φωτογραφίες εδώ στο forum το αδικούσαν κατάφορα. Επίσης δείτε λίγο και τα δύο 72άρια πινελάτα του Jet-72.

Για τα υπόλοιπα, παρά την πίεση της γραμματείας, όλα ήταν όπως εγώ ορίζω την ιδανική έκθεση. Φίλοι από μακρυά, μοντελοκουβέντα, πειράγματα, τα απίστευτα και απαράδεκτα Vista που δοκίμασαν τα νεύρα μας και άφθονο γέλιο.

Αύριο κατεβάζω και εγώ τα μοντέλα μου, τρέμε κόσμε!

ΥΓ
Του χρόνου κάντε παρακαλώ όλοι preregistration, γλυτώνει απίστευτο χρόνο.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
Παιδιά και εγώ χάρηκα που ειδα και γνώρισα μερικους απο εσας :D :D :D :D :D
Απο θέμα διοργανωσης τα παιδια που ανέλαβαν το δυσκολο αυτο έργο τα εχουν καταφέρει περιφημα .
Πραγματικα αψογη οργανωση ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Απο θέμα μοντελων  σήκωνω τα χέρια (αυριο θα παω να ψηφίσω και ακόμα δεν μπορω να αποφασίσω πιο ειναι
το καλυτερο).Τα μοντελα  ειναι πολλα και ποιοτικά.
Πάντως αυτο που μου τραβηξε την προσοχή ηταν οι    μικροσκοπικοι   " πιγκουίνοι". :shock: :shock: :shock:

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Και παρότι όπως και ο Γιώργος, κρατάω τα μάτια μου με οδοντογλυφίδες ανοικτά. Πάρτε τα πρώτα δύο κομμάτια από τις χθεσινές και σημερινές φωτογραφίες. ΠΡΟΣΟΧΗ. Θα χρειαστείτε και τα 4(τα επόμενα δύο ήδη ανεβαίνουν). Δυστυχώς για κάποιο λόγο οι φωτογραφίες δεν είναι τέλειες(εννοώ λόγω φωτογραφικής). Μας λείπουν, μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού μοντέλα(είχαν φωτογραφηθεί, αλλά οι φώτο δεν ήταν καλές), και θα ξαναφωτογραφηθούν αύριο. Σε κανά μισάωρο θα δώσω και το 3ο, και το 4ο και τελευταίο, αύριο νωρίς το πρωί... Μέγεθος φώτο 1024*768(όχι το αυθεντικό τους).

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
εγώ πάλι δε πρόλαβα να χαρώ τη γεμάτη (πλέον) αίθουσα αφού έφτασα, μετά από αγώνα δρόμου, όχι στο παρά 5' αλλά στο + 5', αλλά τελικά χάρις στην υπομονή και βοήθεια όλων κατάφερα να παραδώσω ένα μοντελάκι από τα χεράκια μου (φρέσκο- φρέσκο  :mrgreen: :mrgreen:)

θα τα πούμε αύριο και το ΣΚ πλέον πιο χαλαρά  ::salut:: ::salut::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
Και η απίστευτη σκηνή εχθές το πρωί. Καταφθάνει ο leopard ο οποίος σαρώνει με το βλέμα του την αίθουσα και δίνει εντολές στον jim-eta που κουβαλάει τα μοντέλα (όλα του leopard) να τα στήσει για φωτογράφιση. Για κάθε μοντέλο η διαδικασία έχει ως παρακάτω:

Ο jim-eta:

- Πιάνει με τα γάντια και άπειρη προσοχή ένα μοντέλο και το τοποθετεί στη βάση φωτογράφισης.
- Μέσα από το σκοπευτικό της μηχανής κάνει δοκιμές και αλλάζει τη στάση και τη γωνία του μοντέλου για να πετύχει τη βέλτιστη λήψη.
- Μόλις μείνει ικανοποιημένος ειδοποιεί τον leopard ο οποίος πλησιάζει, πατά το κουμπί της μηχανής και απομακρύνετε!

Στην 6η επανάληψη του κύκλου ο leopard είναι μαζύ μου στη γραμματεία και συζητάμε οπότε μόλις ο jim-eta τον ειδοποιεί πως όλα είναι έτοιμα, αυτός απαντά:

- Ε και τι μου το λες, βγάλε εσύ τη φωτογραφία, κουράστηκα :shock: :shock: :shock: :shock:

Ομολογώ πως έκανα ώρα να συνέλθω από τα γέλια...

ΥΓ
 ::arrowred:: melpas1013: Κώστα το pc το άναψα, αλλά η προσπάθεια να γράψω SQL ήταν άκρως αποτυχημένη. Συγγνώμη, θα το δούμε αύριο το πρωί!

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Να γράψεις??? Αφού μας το δίνει ήδη έτοιμο αυτό που σου ζήτησα νομίζω...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
Να γράψεις??? Αφού μας το δίνει ήδη έτοιμο αυτό που σου ζήτησα νομίζω...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Που διάβολο το κάνει αυτό :?:

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια... Θα το δούμε αύριο ξέχνα το... ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Με πμ αυτα! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια... Θα το δούμε αύριο ξέχνα το... ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Καλώς, γιατί τα μάτια δεν κάνουν πλέον πουλάκια, πτεροδάκτυλους κάνουν!

Με πμ αυτα! ::glossa::
::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
 ::ontopic::

όλα καλά μέχρι στιγμής
συν όλα τα άλλα, θα σημειώσω μετα απο χρόνια:
τη συμμετοχή της Σχολής Ικάρων με μοντέλα,
της συμμετοχή της ΣΣ Ευελπίδων
τις μακρυνές συμμετοχές απο Γερμανία, ΗΠΑ, Κύπρο , Ιταλία, Σερβία (αύριο) ,
από την Ελληνική περιφέρεια (Ρέθυμνο, Χαλκίδα, Θεσ/νίκη, Ιο - συγχωρεστε εαν ξεχνάω κάποιους)
και την επανεμφάνιση σε εκθέσεις της IPMS πολλών παλιών φίλων με μοντέλα, μετά απο πολλά χρόνια "αποχής".
 ::icon_thumright::   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

::arrowred::  ο χώρος των καταστημάτων έχει γεμίσει και είναι (σχεδόν) όλοι εκεί. το αναγκαστικό στρίμωγμα προσωπικά μου αρέσει και κάνει το όλο κλίμα πολύ παρείστικο και ουχί ανταγωνιστικό.  ::icon_thumright::

::director::  πέρας 2ης μέρας. ακολουθούν φωτό
 ::salut::
Σ.Σ.

::mastigio79::  εαν είχαμε pre-registration της τάξης του 50-60% (ηταν περίπου 20-25%) όλα θα ήταν πολύ ξεκούραστα. ιδίως για τους συμμετέχοντες. ελπίζω του χρόνου να υπάρξει πιο μαζική ανταπόκριση.

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Και παρότι όπως και ο Γιώργος, κρατάω τα μάτια μου με οδοντογλυφίδες ανοικτά. Πάρτε τα πρώτα δύο κομμάτια από τις χθεσινές και σημερινές φωτογραφίες. ΠΡΟΣΟΧΗ. Θα χρειαστείτε και τα 4(τα επόμενα δύο ήδη ανεβαίνουν). Δυστυχώς για κάποιο λόγο οι φωτογραφίες δεν είναι τέλειες(εννοώ λόγω φωτογραφικής). Μας λείπουν, μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού μοντέλα(είχαν φωτογραφηθεί, αλλά οι φώτο δεν ήταν καλές), και θα ξαναφωτογραφηθούν αύριο. Σε κανά μισάωρο θα δώσω και το 3ο, και το 4ο και τελευταίο, αύριο νωρίς το πρωί... Μέγεθος φώτο 1024*768(όχι το αυθεντικό τους).

http://rapidshare.com/files/296581740/Models_Photos_28os_2009__D1_D2.part1.rar
http://rapidshare.com/files/296564617/Models_Photos_28os_2009__D1_D2.part2.rar
http://rapidshare.com/files/296569261/Models_Photos_28os_2009__D1_D2.part4.rar

ʼλλο ένα κομμάτι. Μας λείπει το part3. Θα είναι up σε καμιά ώρα...

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ʼλλο ένα κομμάτι. Μας λείπει το part3. Θα είναι up σε καμιά ώρα...

Spoiler (hover to show)
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η νύκτα και γελάει... ʼκυρα τα αρχεία παιδιά... Θα δώσω καινούργια, αύριο το πρωί... Χίλια συγνώμη για την ταλαιπωρία και την αναμονή που σας έχω υποβάλλει... :? :? :?

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Τι εγινε λαθος? Ακομα κατεβαζει και δεν εχω δει...

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Δεν θα το δεις από αυτά τα link. Ακύρωσε το... Θα δώσω σωστά, πολύ νωρίς το πρωί...

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
...Θα δώσω σωστά, πολύ νωρίς το πρωί...
Δεν είναι ανάγκη να μας τις δώσεις "καυτές". Πήγαινε να κοιμηθείς και να ξεκουραστείς Κώτσο. Ήδη έχετε υπερβάλλει εαυτόν.  ::icon_thumright::

Η οργάνωση της έκθεσης είναι πραγματικά πρωτόγνωρη όσο και άψογη. Και ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι εφαρμόζονται άπειρες καινοτομίες άγνωστες μέχρι τώρα στα Ελληνικά χρονικά. Συγχαρητήρια κύριοι σε όλο το προεδρείο-Δ.Σ., την οργανωτική επιτροπή αλλά και όσους κόπιασαν και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.
Σας ευχαριστούμε  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Περασα για λιγο εχθες κι ολα δουλευαν ρολοι,ευγε. ::icon_thumright:: ::eusa_clap::

Σημερα θα ειμαστε ολοι εκει,καλη ανταμωση  ::icon_thumright:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
http://rapidshare.com/files/296605193/Models_Photos_IPMS-Hellas_28th_2009__D1_D2.rar

Συγνώμη και πάλι από όλους... Απολαύστε...

Tags: