Θαναση μου εκπλικτικο το μοντελο σου,

εγω δεν θα σου πω να σταματισεις να φτιαχνεις αρματα και να το γυρισεις στα αεροπλανα, ετσι και αλιως οι δουλειες σου ειναι παραγματι εξαιρετικες.
Φιλε μου ειναι απο τα ομορφοτερα Me 109 που εχω δει, για να πω την αληθεια δεν γνωριζω και πολα απο την συγκεκριμενη θεματολογια για να πω και εγω την γνωμη μου για το σωστο patern της συγκεκριμενης παραλαγης, αυτο το αφηνουμε στα παιδια που ασχολουνται με την συγκκριμενη θεματολογια, απλα εχω να πω οτι ειναι ενα αψογο κασκευαστικα μοντελο φτιαγμενο και βαμενο τελεια. Εχεις κανει φοβερη δουλεια, το βαψιμο σου θα το ζηλευαν παρα πολοι αεροπλαναδες και πρωτος και καλυτερος εγω, εχεις κανει ενα απο τα πιο ρεαλιστικα αποδοσμενα Pre sading που εχω δει,

τα χρωματα δενουν μεταξυ τους με τετοιον τροπο που με κανεις να πιστευω πως εχει χρησημοποιησει καποια τεχνικη που μας την κανεις γαργαρα

και δεν μας αποκαλυπτεις το μυστικο σου.

Να υποθεσω οτι εχεις "σπασει" και τα δυο χρωματα με καποιο τριτο

Τι να πω???
ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ γινετε φανταστικο, τρεμω στην ιδεα πως θα γινει αμα μπουν και οι χαλκομανιες με τα δεκαδες προηδοποιητικα, οταν γινει το Wash, οταν πεσουν οι καπνιες απο τον κινητηρα οταν υποστει το καθε ιδους και μορφης Weathering που ετρωγαν αυτα τα αεροσκαφη......

Α και μην μασας απο διπλο-τριπλοβαψιματα.........τι να πει και το καημενο το Albatros

και να θημασε φιλε μου, τα παντα κοποις κτονται,
Στο τελος θα εχεις στο ραφι σου ενα πανεμορφο μοντελο (γιατι εσυ θα το τελειωσεις

)(μην βλεπεις τι κανω εγω)

που θα το κοιτας και δεν θα το χωρταινεις.