Έχεις δίκιο, το hilux λίγο που έψαξα στο google το βρήκα από την εταιρία που ανέφερες στην 1/24. Για να είμαι ειλικρινής όμως, μάλλον θα παλέψω με την 1/35 και μόνο με το hilux.
Φωτογραφίες τώρα...Το walk around ήταν στα προσεχώς. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είναι δύσκολο, καθώς τα εν λόγω οχήματα σταθμεύουν 10 λεπτά από το σπίτι μου και πριν από κάποια χρόνια πήγαινα υπηρεσία με αυτά όντας Εθελοντής Σαμαρείτης. Δεν πιστεύω ότι θα είναι πρόβλημα να πάρω άδεια, δεν λέω όμως και μεγάλες κουβέντες... επιφυλάσσομαι σύντομα να έχω και να ανεβάσω.
Και επειδή προς το παρόν δεν έχω μία φωτογραφία, θα χρησιμοποιήσω λίγες λέξεις για να δώσω μια εικόνα.
Για hilux, πιστεύω ότι το kit της MIG TV crew είναι μονόδρομος. Οι διαφορές με το πραγματικό: Το πραγματικό πρέπει να είναι μοντέλο του 1995, ίσως και πιο παλιό, το hardtop της καρότσας έχει μεγαλύτερο ύψος, φάρος, εργάτης, κοτσαδόρος... Το VW transporter πιστεύω είναι ακριβώς αυτό από την διεύθυνση που έχω στην αρχή του θέματος, με τις όποιες προσθήκες βέβαια.
ramfighter ευχαριστώ για την βοήθεια και επιφυλάσσομαι για τις φωτογραφίες.