To θέμα της τιμής όντως είναι υποκειμενικό.Το θέμα δέν είναι όμως άν ο εύπορος το θεωρεί φτηνό ή ο φτωχός ακριβό αλλά άν η τιμή δηλ. τα 28 ευρώ αντικατοπρίζονται σε ποιότητα

. Επειδή είμαι αρκετά χρόνια αναγνώστης και παρακολουθώ ιδιαίτερα τον χώρο των αεροπορικών εκδόσεων έχω σχηματίσει την εντύπωση πώς η τιμή είναι κάτι το αυθαίρετο.Βγάζουμε ένα βιβλίο του F-4 και με την εντύπωση πώς θα πουλήσει κολλάμε μια τιμή 28 ευρώ.ʼν σε κάποιο διάστημα δέν πουλήσει η τιμή μειώνεται ακόμα και στο μισό ή μήπως δέν έχετε δεί τέτοιες καταστάσεις (πχ εκδόσεις που κυκλοφόρησαν στα 13 ευρώ επανακυκλοφορούν στα 7

).
Τρανταχτό παράδειγμα είναι η μονογραφία του A-7H που κυκλοφόρησε το τελευταίο διάστημα.14 ευρώ για μια έκδοση σε ποιότητα χαρτιού εφημερίδας

όταν τα 2 προηγούμενα βιβλία της σειράς κόστιζαν το ήμιση και η ποιότητα τους ήταν απείρως καλύτερη.Μήν παρεξηγηθώ δέν λέω πώς το ίδιο ισχύει με το βιβλίο του F-4 απλά αναφέρω κάποια παραδείγματα που δικαιολογούν την γκρίνια ορισμένων (μεταξύ των οποίων και εγω

) οι οποίοι όμως θα είμαστε και από τους πρώτους που θα το πάρουμε

.
Επίσης υπάρχει και μια άλλη όψη που δέν την έχουμε αναφέρει.Πόσοι από εμάς από πιτσιρικάδες δέν μπήκαμε στό χώρο του μοντελισμού και δέν καταθέταμε το χαρτζιλίκι μας στόν περιπτερά της γειτονιάς

: ʼς σκεφτούμε λοιπόν πόσοι από εμάς πιτσιρικάδες θα είχαμε την δυνατότητα να διαθέσουμε 28 ευρώ για ένα βιβλίο και πόσοι πιτσιρικάδες έχουν σήμερα την δυνατότητα αυτή

: