Αποστολέας Θέμα: Intifada  (Αναγνώστηκε 10267 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CoBras

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Απ: Intifada
« Απάντηση #100 στις: Απριλίου 03, 2009, 10:13:06 μμ »
Δημήτρη μας ακούς; Σε περιμένει ο λαός σου! Για πιάσε δουλειά και βάλε κανα update!  :roll:

UPDATE !!!

Πέρασε ο τυφώνας CoBras από το μέρος και έμειναν οι αγωνιστές της Παλαιστίνης με ένα ντεπόζιτο νερού λιγότερο !!!
Οι ζημιές ήταν ευτυχώς ελάχιστες, αν αναλογιστεί κανείς την σφοδρότητα του φαινομένου !!!

Με απλά λόγια ............. έβαλα το χεράκι μου να στηριχτώ και ευτυχώς το πρόλαβα στον αέρα (το διόραμα) και έτσι γλύτωσε από ολοσχερή καταστροφή ......... μόνο τα πόδια του ντεπόζιτου ...........
Ψάχνουμε ακόμα τον μαχητή που κρυβόταν μέσα στο κτίριο .............. κρύφτηκε πιό μέσα ακόμα !!!
 :oops: :oops: :oops:
Μην αρχίσετε τις κατάρες ............
 :oops: :oops: :oops:

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #101 στις: Απριλίου 04, 2009, 09:16:46 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πάτρα
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #102 στις: Απριλίου 05, 2009, 01:23:25 πμ »
φίλε distam καταπληκτική δουλειά ,άξια χρυσού σε μεγάλες διοργανώσεις. Τιποτα άλλο & πάλι συγχαρητήρια!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #103 στις: Απριλίου 05, 2009, 08:55:02 πμ »
Δημήτρη, το σκηνικό σου είναι εκπληκτικό
πάρα πολύ αληθοφανές και ζυγισμένο (περιλαμβάνει ακριβώς όσα χρειάζονται)
μπράβο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σε ότι αφορά τη σκηνοθεσία, αν μου επιτρέπεις να πω τη γνώμη μου,
θεωρώ ότι οι πραγματικές αποστάσεις για τις διαστάσεις του διοράματος που είναι πια δεδομένες
δεν επιτρέπουν την ύπαρξη και των δυο αντιμαχόμενων.

Οπότε αφού έχεις ήδη τους εξαιρετικούς σε στάσεις Παλαιστίνιους μαχητές, μπορείς να παραλείψεις τους Ισραηλινούς και
τοποθετώντας τους πρώτους να κοιτούν ή να δείχνουν ή να κατευθύνονται προς την ιδια διεύθυνση (γενικά)
να υποδηλώνεις την ύπαρξη των δεύτερων σε τέτοια απόσταση που απλά είναι εκτός του "φωτογραφικού καρέ" που ορίζουν οι διαστάσεις του διοράματός σου.   

Τα παραπάνω είναι απλά η άποψη μου, κατα τ'άλλα και πάλι συγχαρητήρια και καλή συνέχεια
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #104 στις: Απριλίου 06, 2009, 10:58:25 μμ »
    Ας μου επιτρεψετε να προσθεσω και εγω τη γνωμη μου. Προσωπικα πιστευω οτι η δουλεια του κ. Δημητρη ξεπερνα (δεν ξερω κατα ποσο) τις δυνατοτητες πολλων μοντελλιστων. Στις καλοπροερετες - και ειλικρινα το εννοω - κριτικες που δεχεται εχω να αντιπαραθεσω κατι αλλο....Οταν ο Ντελακρουα ζωγραφησε την εξοδο του Μεσολλογγιου, σιγουρα δεν ηταν αυτοπτης μαρτυρας,  ουτε ειδημον σε στρατιγικα  θεματα. Ο πινακας του απεικονειζει πληρος μια κατασταση δραματικη και η ατμοσφαιρα που μας δεινει ειναι αποπνηχτικη.
     Και παλι μπραβο στον δημιουργο αυτου του διοραματος.

Αποσυνδεδεμένος distam

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο Κρήτης
  • modelclub.gr
« Απάντηση #105 στις: Απριλίου 07, 2009, 12:39:37 μμ »
 :D Φίλοι σας ευχαριστώ όλους σας για τα σχόλια και την κριτική στο θέμα. ::proskino::
Νομίζω ότι οι σωστές γνώμες και  παρατηρήσεις ωφελούν και βελτιώνουν πολλές φορές μοντέλα (και μοντελιστές) καθώς εσύ ο ίδιος που το κατασκευάζεις δεν μπορείς να συλλάβεις  το λάθος την παράληψη η κάτι άλλο .
Ορισμένα πράγματα από αυτά που μου γράφετε λαμβάνονται σοβαρά υπ'' όψη και διορθώνονται επί τόπου η χρησιμοποιούνται σε επόμενες δουλείες  Γι'' αυτό και είμαι οπαδός της καλοπροαίρετης κριτικής .
Τώρα για το διόραμα  . :roll:.το έχω σταματήσει προσωρινά γιατί έχω καταπιαστεί με τις ''εικόνες πόλεμου'' και το ''κόκκινο πανί'' που θα ανέβουν και αυτά στην έκθεση του star club .
Mόλις τα τελειώσω θα συνεχίσω με την intifanda 
 ::salut:: ::thanx:: ::lovemodel::

Αποσυνδεδεμένος original

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: patra
« Απάντηση #106 στις: Απριλίου 20, 2009, 10:47:25 πμ »
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.  ΜΠΡΑΒΟ
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Tags: