Αποστολέας Θέμα: F-104 1/18 HAF - Τίγρης και Όλυμπος  (Αναγνώστηκε 6148 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kournis

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Bowling Green KY
F-104 1/18 HAF - Τίγρης και Όλυμπος
« στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 10:23:14 μμ »
Λοιπόν...επανέρχομαι με τις φωτογραφίες που υποσχέθηκα! :D

Ελπίζω να μπορέσω να τις ανεβάσω και να τις δείτε κανονικά! Τα μοντέλα είναι σε κλίμακα 1:18 της 21st Century. Θεωρώ τον εαυτό μου πρωτάρη στο αντικείμενο και είπα να αρχίσω καλύτερα από το βάψιμο, για να δοκιμάσω και τις τεχνικές (αραίωση, βάψιμο, αερογράφος, μασκάρσμα κλπ). Δεν είμαι σίγουρος αν είναι  F-104C ή F-104G (το κουτί έλεγε G πάντως) αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να βρώ αν χρειάζονται μετατροπές-μετασκευές κλπ. Θέλω ένα σχετικά γρήγορο αποτέλεσμα και "εντυπωσιακό" για να μυηθώ στο hobby. Θα ήταν πιο ασφαλές να ξεκινήσω έτσι, πέτυχα και τα μοντελάκια στο κατάστημα που έψαχνα για μωρουδιακά!!! Μην αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη, εεε? ʼλλωστε...αυτά με φώναξαν!

Εισαγωγή:

Στις φωτογραφίες παρουσιάζονται τα επετειακά "Τίγρης" και  "Όλυμπος" στη φάση που βρίσκονται αυτή τη στιγμή. Λόγω ανειλειμμένων υποχρεώσεων και επικείμενης άφιξης της κόρης (γεννητούρια σε περίπου 1 μήνα)  :lol: βάφω το δωμάτιο και αγοράζω τον εξοπλισμό για τη μικρή, αντί να ασχολούμαι με τους αστρομαχητές και τις "ρουκέτες" τους.  :lol: Υπομονή λιγάκι, ελπίζω αν σας άνοιξα την όρεξη να σας ικανοποιήσω με το τελικό αποτέλεσμα! Ο τίγρης ήταν έτοιμος από βάψιμο, αλλά δεν είχα πετύχει πολύ τις ρίγες στο πίσω μέρος, οπότε ξανά αστάρωμα κπλ. Στον όλυμπο έχουν περαστεί πάνω από το αστάρι τα βασικά χρώματα άσπρο και μαύρο. Στις φωτογραφίες τα βλέπετε δίπλα σε ένα πληκτρολόγιο για σύγκριση μεγέθους.

Κατασκευή-Βάψιμο:
Αρχικά, τα έτριψα καλά με βρεγμένο ντουκόχαρτο διαφόρων βαθμών, α) για να λειανθούν τα σήματα που είχαν τα αεροσκάφη και β) για να προετοιμάσω την επιφάνεια να δεχτεί το αστάρι. Να σημειώσω ότι τα αεροσκάφη έρχονται ήδη βαμμένα και έτοιμα για συναρμολόγηση, απλά δε φοράνε τα "ελληνικά" χρώματα. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες από τη μέχρι τώρα κατασκευή, υπόσχομαι στο μέλλον να είμαι πιο τακτικός.

Η συνέχεια είναι γνωστή και...αναμενόμενη σε όλους, αστάρι, στέγνωμα και τρίψιμο μέχρι να δείξει (στα μάτια μου τουλάχιστον) εντάξει. Με τη βοήθεια φωτογραφιών και σχεδίων του "τίγρη", σχεδίασα με μολύβι την παραλαγή στην επιφάνεια και έπειτα ψέκασα το κίτρινο (ακρυλικό Insignia Yellow της Model Masters). Ακολούθως, μάσκαρα με ταινία και ψέκασα το μαύρο (ακρυλικό της Testors). Το οπίσθιο τμήμα, όπως ανέφερα παραπάνω, δε μου βγήκε πολύ καλό και ξαναψέκασα με αστάρι για να το διορθώσω. Ετοιμάζω τα σήματα στο Photoshop και ίσως χρειαστώ τη βοήθειά σας για κάποια προειδοποιητικά. Πρώτη φορά θα δοκιμάσω να φτιάξω home made decals και ελπίζω να πετύχω διαστάσεις, αποχρώσεις και ακριβές τελικό αποτέλεσμα. Test and error δε λένε? Κάτι ξέρουν!

Ο Όλυμπος θα μασκαριστεί και θα ψεκαστούν τα γκρί στα βουνά και το γαλάζιο-μπλέ. Θα προσπαθήσω να κάνω και μάσκα για το κεφάλι του αετού. Δεν έχω αποφσίσει ακόμα αν θα φτιάξω χαλκομανίες για το σήμα της Βεργίνας ή αν θα το ψεκάσω, βλέπουμε τότε. Έχει μια παράξενη απόχρωση, γυαλίζει και δεν καταλαβαίνω αν είναι χρυσό ή ... κι εγώ δεν ξέρω τι.

Αυτά για την ώρα, πρώτη φορά γράφω κι ελπίζω να σας άρεσε η παρουσίαση! Σχόλια για την παρουσίαση και τη μέχρι τώρα κατασκευή είναι ευπρόσδεκτα! :D

Μιχάλης
(για τους φίλους κουρνής)
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Απ: F-104 1/18 HAF - Τίγρης και Όλυμπος
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 10:26:34 μμ »
Εντυπωσιακά μοντέλα και τα 2.
 ::icon_thumright::
Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 10:28:39 μμ »
Ο Τίγρης, δείχνει καταπληκτικός... Δε μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή για την ακρίβεια της κατασκευής, αλλά δείχνει σωστός... Επίσης, όπου μπορείς με ένα κοπιδάκι, καθάριζε το πλαστικό από τα απομεινάρια του καλουπιού. Σε κανά δυό φωτό, αν δε με λαθεύουν τα μάτια μου βλέπω flash από το καλούπι...

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 10:30:29 μμ »
 :shock: Παναγία μου τί γομάρια είναι αυτά!;!;!;
Καλή συνέχεια  ::icon_thumright:: 
Από λεπτομέρεια τί λένε;
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος kournis

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 11:10:05 μμ »
Ευχαριστώ leopard! ::icon_thumright::

melpas1013: Ευχαριστώ για τα σχόλια. Δε νομίζω ότι έχουν flash από καλούπι, μια και τα αεροσκάφη έρχονται έτοιμα για συναρμολόγηση. Δε χρειάζεται να κόψω τίποτα από πλαίσια, θα τα κοιτάξω πιο προσεκτικά, για να το λες κάτι θα ξέρεις! Αν μπορείς, βοήθησέ με λέγοντάς μου σε ποιές φωτογραφίες και σημεία αναφέρεσαι!  ::icon_thumright::

Να'σαι καλά tsap. ::icon_thumright:: Έχουν ελαφρώς χοντοκομμένη χαραγμένη γράμμωση. Είναι περισσότερο παιχνίδι, παρά στατικό μοντέλο, αλλά για τα μέτρα μου και για αφετηρία στο static modelling θεωρώ ότι με καλύπτουν με το παραπάνω. Παλαιότερα παρουσίασαν/κατασκεύασαν τα μοντέλα και οι trelas3 ::salut:: (βάψιμο τίγρη) Menelaos ::salut:: (αναλυτικές κατασκευές εδώ, αλλά και στο large scale modelling). Σίγουρα τα σχόλιά τους είναι πιο ακριβή. Είμαι αρχάριος και η εμπειρία τους μετράει περισσότερο! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 11:29:31 μμ »
Στην τελευταία φώτο με τον Τίγρη, στη δεξια δεξαμενή, νομίζω εμφανίζει κάποιου είδους γράμμωση, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει εκεί...

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 11:31:32 μμ »
 ::icon_thumright:: Πάντως ακόμα χαζεύω την φωτό με την σύγκριση του μεγέθους των F-104 και του πληκρολογίου!
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 11:39:32 μμ »
Mιχάλη πολύ ωραία δουλειά και προσπάθεια!
Αν εξαιρέσεις κάποιες μικρολεπτομέρειες για να είσαι όσο το δυνατόν πιο πιστός στα πραγματικά(διαφορετικές εξαγωγές το ένα απ το άλλο,καθίσματα) είναι πραγματικά εξαιρετικά!
Καλή συνέχεια και με το καλό η κόρη!
(θα φας καλά...)

Α,το αστέρι είναι χρυσό του εμπορίου...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος kournis

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 11:40:50 μμ »
melpas1013 το μάτι σου είναι το...λιγότερο αετίσιο, τί να πώ!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Δε φταίει το καλούπι, αλλά το βάψιμό μου. Μερικές λεπτομέρειες έχουν γίνει με το πινέλο, θα το τρίψω ελαφρά πριν το βερνίκωμα και ελπίζω ότι τέτοιου είδους ατέλειες να εξαφανιστούν!

Σ'ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! ::icon_thumright::

tsap, ανυπομονώ να τα βγάλω φωτογραφία τελειωμένα και δίπλα στο φως της ημέρας. Σίγουρα φαίνονται μεγάλα στις φωτογραφίες, αλλά από κοντά είναι το κάτι άλλο!!!

Αποσυνδεδεμένος kournis

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 11:49:39 μμ »
Ευχαριστώ για τα σχόλια mmaker, τόσο για τα κατασκευαστικά, όσο και για τα άλλα :wink:. Σίγουρα θα περάσω καλά αν δεν παίρνει τα πινέλα μου η κόρη και δε μου βάψει τα αεροσκάφη ροζ :lol:

Όταν είναι να φτιάξω το αστέρι, θα ενοχλήσω την παρέα για βοήθεια. Μου φαίνται ότι αλλάζει η απόχρωση με το φως και λέω να το ψεκάσω με μάσκα αντί για χαλκομανία. Εκτός κι αν... ψεκάσω με μάσκα ο χρυσό και από πάνω βάλω διαφανή χαλκομανία με μαύρο το αστέρι (outline γραμμές) και τη διαφορετική απόχρωση του χρυσού τυπωμένο σαν διαφάνεια (transparency). Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός! Πιστεύεις ότι ολόκληρο το αστέρι είναι χρυσό? Εννοώ δίσκος και αστέρι.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 12:23:47 πμ »
Μιχάλη στο πραγματικό είναι χρυσός ο κύκλος,μασκαρισμένο το αστέρι για να μείνει καθαρό χρυσό,και ψεκασμένο με μαύρο σε overspray για να σκουρήνει.
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος kournis

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 04:27:33 πμ »
Αυτό αξίζει να το μοιραστώ μαζί σας! Δεν ξέρω, βέβαια, αν πρέπει να το γράψω εδώ ή στην κατηγορία "Ανέκδοτα". Η ιστορία έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες!

Όσοι ζούν στην Αμερική γνωρίζουν ότι η εκκλησία αποτελεί συνδετικό κρίκο κάθε κοινότητας, κάτι σαν σημείο συνάντησης. Στην πόλη που μένω δεν υπάρχει ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, οπότε οι Έλληνες κανονίσαμε να έρθει σήμερα 25 Ιανουαρίου ένας ιερέας από το Louissvile για να ευλογήσει τα σπίτια, το λεγόμενο αγιασμό! Ήρθε, που λέτε, και σ'εμάς!

Εδώ είναι το ωραίο!!! Αρχίζει τις ευχές ο παπάς, μπαίνει στο ένα δωμάτιο μετά το άλλο, ραντίζει αγιασμό και λέει το "Eν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε..." κλπ. Μπαίνει κάποια στιγμή και στο δωμάτιο που χρησιμοποιώ σαν εργαστήριο και αντικρύζει την εικόνα:

...και μένει κόκκαλο :shock:...ακίνητος, γύρω στα 5 δευτερόλεπτα δε μιλάει...  :shock:μετά τελειώνει το τροπάριο "...και τον κόσμο φώτισας δόξα σοι". Τότε πετάει ένα WOW!!! :shock: What is this? Τhat's HUUUUGE :shock: :shock: :shock:
Του εξηγώ ότι είναι ο πάγκος μου και ποιο είναι το hobby τελωσπάντων, πετάει άλλο ένα WOW, that's cool man !!! :shock: και συνεχίζει απ'την αρχή "Eν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε..."

Εγώ, η γυναίκα μου και οι φίλοι μας έχουμε μείνει κάγκελο με την αντίδρασή του (πιτσιρικάς ο παπάς, 30κάτι η ηλικία του)! Ειλικρινά παιδιά, ήταν μακρά το το πιο αυθόρμητο αστείο γεγονός που έζησα τελευταία. Ήθελα οπωσδήποτε να το μοιραστώ μαζί σας! Ραντεβού το άλλο Σ/Κ, από αύριο τα κεφάλια μέσα (για μένα τουλάχιστον).

Καλά να περνάτε!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 06:05:22 πμ »
Εδώ είναι το ωραίο!!! Αρχίζει τις ευχές ο παπάς, μπαίνει στο ένα δωμάτιο μετά το άλλο, ραντίζει αγιασμό και λέει το "Eν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε..." κλπ. Μπαίνει κάποια στιγμή και στο δωμάτιο που χρησιμοποιώ σαν εργαστήριο και αντικρύζει την εικόνα:

...και μένει κόκκαλο :shock:...ακίνητος, γύρω στα 5 δευτερόλεπτα δε μιλάει...  :shock:μετά τελειώνει το τροπάριο "...και τον κόσμο φώτισας δόξα σοι". Τότε πετάει ένα WOW!!! :shock: What is this? Τhat's HUUUUGE :shock: :shock: :shock:
Του εξηγώ ότι είναι ο πάγκος μου και ποιο είναι το hobby τελωσπάντων, πετάει άλλο ένα WOW, that's cool man !!! :shock: και συνεχίζει απ'την αρχή "Eν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε..."

Εγώ, η γυναίκα μου και οι φίλοι μας έχουμε μείνει κάγκελο με την αντίδρασή του (πιτσιρικάς ο παπάς, 30κάτι η ηλικία του)! Ειλικρινά παιδιά, ήταν μακρά το το πιο αυθόρμητο αστείο γεγονός που έζησα τελευταία. Ήθελα οπωσδήποτε να το μοιραστώ μαζί σας! Ραντεβού το άλλο Σ/Κ, από αύριο τα κεφάλια μέσα (για μένα τουλάχιστον).

Καλά να περνάτε!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

μπα σε καλο σου βρε Μιχαλη,απιστευτο σκηνικο,και μονο που το φανταζομαι λυνομαι στα γελια  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::pop::

Εντυπωσιακοτατοι οι Αστρομαχητες ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 06:50:47 πμ »
Ρε παιδιά, τούτο εδώ το πράμα είναι όσο ο πάγκος! Χαρά στο κουράγιο σου φίλε μου!

Αλήθεια, όταν τα τελειώνεις, που τα βάζεις;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 07:03:22 πμ »
Πανέμορφα και τα 2 Μιχάλη,μπράβο σου.
 ::icon_thumright:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 09:50:47 πμ »
Μιχάλη μια χαρά σου βγαίνουν οι αστρομαχητές ....καλή συνέχεια το ΣΚ και αναμένουμε νέα   ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 10:24:24 πμ »
και μετά μου λέγαμε εμενα για τον V-1 στην 1/18 ότι ήταν μεγαλος.......  ::glossa::
Φιλε μου υπέροχα μοντέλα.... και τα 2....με εντυποσιακά μεγέθη....αλλα και εγω εχω απορία που τα βάζεις.....
τι βιτρίνα τα χωράει.. αν και τον τίργη τον ειδα χωρίς συστημα προσγείωσης...αρα είναι πετούμενο...
παντως πολυ καλά βαψίματα..... και ωραιότατα μοντελα...
Μπραβοοο ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος kournis

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 04, 2009, 09:34:57 πμ »
Λοιπόοοοοοοον ... καλή βδομάδα. :D
Επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό, μια και η ενασχόλησή μου με ένα "μοντέλο" σε κλίμακα 1:1 εδώ και σχεδόν 3 μήνες δε μου έχει αφήσει ούτε ελεύθερο χρόνο αλλά ούτε και μυαλό (δεν είχα και πολύ άλλωστε  :lol:)! Αναφέρομαι στην κόρη μου  ::danseuse:: και στην εξαιρετική της ικανότητα να "φθείρει" πάνες, να πίνει γάλα και να με κρατά wrapped around her little finger!!! Τι να γίνει, αυτή θα είναι η ζωή μου από 'δώ και πέρα. Μη σας κουράζω άλλο με μη μοντελιστικά θέματα, ας περάσω στην ουσία.

Εδώ και 20 περίπου μέρες, αφού σιγά-σιγά ξαναμπήκα σε ένα ρυθμό (εντελώς διαφορετικό από πρίν) είπα να ξαναπιάσω τα εργαλεία μπας και κάνω καμιά δουλειά. Όπως σχεδίαζα τα βουνά του Ολύμπου και ξανάβλεπα τις ρίγες του Τίγρη στα κάθετα σταθερά των δύο μοντέλων, κάτι δεν πήγαινε καλά. Διαπίστωσα ότι υπήρχαν διαφορές στην επιφάνεια του κάθετου σταθερού μεταξύ των εκδόσεων F-104C και F-104G. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισα να κάνω τη μετατροπή (για την ώρα μόνο στο κάθετο σταθερό).

Τυχαία ξεκίνησα από το κομμάτι του Ολύμπου. Βρέθηκαν σχέδια των δυο εκδόσεων και ακολούθησε μεγένθυσή τους σε κλίμακα 1:18.

Κόπηκε το πίσω τμήμα με το πηδάλιο και κολλήθηκε σύμφωνα με το σχέδιο για την έκδοση G.

Για την ένωση χρησιμοποιήθηκε εποξική κόλλα και ένα κομμάτι διαφανές πλαστικό που βρέθηκε πρόχειρο μέχρι να έρθουν τα φύλλα πλαστικού απ'το e-bay. Ευτυχώς το κάθετο σταθερό αποτελείται από δύο κομμάτια (δεξί-αριστερό) που ενώνωνται σαν σάντουϊτς, έτσι το διαφανές κομμάτι χώθηκε και κολλήθηκε ανάμεσα για να ενισχυθεί η μετατροπή! Ελπίζω να μην έκανα πατάτα, μια και είναι η πρώτη μου μετατροπή!

Στη συνέχεια, αφού ήρθαν και τα φύλλα πλαστικού, μετρήθηκε το κενό και κόπηκε κατάλληλα φύλλο πάχους 2mm για κάθε πλευρά, το οποίο και κολλήθηκε.

Με τρυπανάκι, έγινε τρύπα στην άκρη και κολλήθηκε μια "πρόκα", η οποία στη συνέχεια θα αποτελέσει τη βάση για το τελείωμα της "ουράς". Γύρω της θα χτιστεί το κομμάτι που λείπει για την έκδοση G. Στοκάρισμα και αναμονή να στεγνώσει και να βρώ χρόνο για τη συνέχεια.

Στα φτερά διαπιστώθηκαν σημάδια από το καλούπι στις κάτω επιφάνειες αλλά και κενά στην ένωση των ακροπτερύγιων δεξαμενών, οπότε το λόγο είχε ο στόκος.

Στόκος χρησιμοποιήθηκε και θα χρησιμοποιηθεί κι άλλο σε μερικά ακόμα σημεία της ατράκτου.

Έπεται συνέχεια μόλις βρώ χρόνο (ελπίζω όχι σε 3 μήνες  ::eusa_whistle::). Σχόλια-προτάσεις-συμβουλές ::sprechende_015:: καλοδεχούμενα και ευπρόσδεκτα μια και πρώτη φορά κάνω κάποια μετατροπή και χρειάζομαι βοήθεια, άλλωστε θεωρώ τον εαυτό μου αρχάριο. Ό,τι ξέρω είναι από αυτά που έχω διαβάσει εδώ στο forum και να'στε καλά για τις κατασκευές σας, παίρνω ιδέες και αποκτώ κίνητρο να συνεχίσω.

Μιχάλης :D

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 04, 2009, 10:27:42 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
πολυ ομορφο!!
κλαη συνεχεια!
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 04, 2009, 10:10:28 μμ »
Συνονοματε πρωτον να σου ζηση η κορη.Πραγματικα θα αλαξη η ζωη σου {ΠΑΘΩΝ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΕΣ}!!! Τωρα τα f104 ειναι μοντελαρες, οπως και να τις δει κανεις. Και σαν δουλεια και σαν μεγεθος!!!

Αποσυνδεδεμένος kournis

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 05, 2009, 07:15:22 πμ »
 ::arrowred::Περικλή και Μιχάλη , ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!  ::salut::

::arrowred:: Μιχάλη ευχαριστώ για τις ευχές, να χαίρεσαι κι εσύ τις δικές σου!  ::icon_thumright:: Οι Αστρομαχητές είναι μοντελάρες σαν αεροσκάφη, σαν μέγεθος σε 1:18, αλλά σαν δουλεια δε νομίζω ότι είμαι ακόμα σε τέτοιο επίπεδο. Ευελπιστώ σε μια αξιοπρεπή κατασκευή. Πάντως το κάνω με μεράκι. Καλή η θεωρία που διαβάζω και βλέπω σε άλλες δουλειές εδώ στο site, αλλά χρειάζεται και η πράξη για να δώ τί αν "έκανα καλά το διάβασμά μου".

Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος Menelaos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HAMBURG-DEUTSCHLAND
  • largescaleplanes.com
    • Largescaleplanes
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 11, 2009, 10:46:58 πμ »
APISTEUTO kai omos alithino....

welcome to the CLUB ton.... 18!  :lol: 8) ::salut:: ::salut::
AIEN YΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Αποσυνδεδεμένος kournis

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 15, 2009, 08:28:54 μμ »
Γεια σου πατρίδα, Μενέλαε! ::salut::

Μπήκα κι εγώ στο club των teenager :D. Μήπως να το ονομάσουμε 18 και κάτω (μεγαλώνοντας η κλίμακα, μειώνεται ο αριθμός)?? :lol: :lol: :lol: Αναφορά οι κατασκευές σου με τους αστρομαχητές. Εγώ μάλλον θα αργήσω να τους τελειώσω.

Τα λέγαμε και με τον Χάρη στη συνάντηση πριν λίγο καιρό, έχω ελάχιστο έως καθόλου χρόνο τώρα. Μόλις αγόρασα σπίτι, μετακόμισα και άρχισα ΜΒΑ. Χώρια ο χρόνος που τρώει η μικρή μπουμπού (24/7 on call μας έχει το μωρό). Λίγο τρίψιμο έμεινε για να τελειώσει το κάθετο σταθερό, αλλά καλό φθινόπωρο. Ευτυχώς προχωράνε οι χαλκομανίες στο photoshop. Πέντε καρπούζια στην ίδια μασχάλη δε χωράνε με τίποτα!!! ::glossa:: Ένα τη φορά! Ούτε MC δεν προλαβαίνω να μπώ. Καλό καλοκαίρι αδέρφια και κάντε κανένα μπανάκι εσείς που μπορείτε στην πατρίδα.

Μενέλαε, καλά να περνάς!
Μιχάλης 8)

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 15, 2009, 08:46:20 μμ »
Ase ta MBA kai sinexizai tin kataskeui  :twisted:

Otan xanaperasis apo ta meris mas ta thelo teliomena na ta fereis na ta do  :twisted:
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος kournis

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 15, 2009, 09:34:32 μμ »
Έγινε!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Θα τα καβαλικέψω να'ρθω στα μέρη σου!!! :D :D :D

Tags: