Αποστολέας Θέμα: ΤΙΜΕΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ  (Αναγνώστηκε 3816 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: ΤΙΜΕΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 30, 2009, 10:19:02 μμ »
Τυχαία βρήκα αυτό:
 http://www.zoomomania.com/ShowSingleItem.jsp?ItemID=DR6403&Lang=&Currency=
 33,90EUR στην Λετονία

αν θυμάμαι καλά πάνω από 50EUR στο τρίγωνο.....

Φίλε Δημήτρη καταρχήν και εγώ πήρα το συγκεκριμένο μοντέλο πρόσφατα από Χονγκ-Κονγκ 36 Ευρώ τελική. (καμία σχέση με εδώ που έχει 55-57!).

Όμως να μου επιτρέψεις μια παρατήρηση: στο site που παραθέτεις δεν διαβάζεις τα ψιλά γράμματα (τα δύο αστεράκια που αφορούν τα ταχυδρομικά). Τα οποία ταχυδρομικά για Ελλάδα είναι 8.14 Ευρώ με standard mail (τι είναι αυτό surface ή airmail δεν διευκρινίζει). ʼρα τελική τιμή 42 Ευρώ, πάλι φτηνότερα.

Αλλά αυτό που θέλω να πω τελικά, έχω την εντύπωση ότι πολλές φορές παρασυρόμαστε από κάποια δελεαστική τιμή και δεν προσέχουμε λεπτομέρειες. Πχ. πολλοί πωλητές στο Ebay έχουν πολύ χαμηλές τιμές και χρεώνουν υπέρογκα ταχυδρομικά για να βγάλουν το κέρδος τους, αν δεν τους ρωτήσετε εξαρχής για το κόστος και τον τρόπο αποστολής μπορεί να την πατήσετε μετά.

Και σε άλλο θέμα πρόσφατα εδώ ( για την S-100 της Italeri ), μερικοί σύγκριναν τις τιμές εξωτερικού χωρίς τα ταχυδρομικά, αυτά δεν σας ενδιαφέρουν; Αλήθεια τα δέματα τα ζητάτε να τα στέλνουν απλά ή συστημένα-ασφαλισμένα;

Tags: