Αποστολέας Θέμα: Leopard 2 A6 + interior  (Αναγνώστηκε 24276 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
Απ: Leopard 2 A6 + interior
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 09, 2008, 11:25:41 μμ »
Δε με λές ρε Παναγή ....... τα ίδια χάπια με τον Περικλή (θέμα Mirage F1)  παίρνεις ;;;;;;;;   ::lol18:: ::lol18::

Χαρά στο κουράγιο σου πάντως   ::eusa_clap::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος HEL(las)

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σωμα στην Σαλονικη, μυαλο και καρδια στην Κομοτηνη
  • "ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΑΝΤΕΣ"
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 10, 2008, 12:06:38 πμ »
Εκανες την εκπληξη παντως !Απο αλλου ελεγα θα μας βρει το "κακο" (CNCman)  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Καλο κουραγιο και απο μενα ,οτι χρειαστεις στην διαθεση σου για αμεση βοηθεια !
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 10, 2008, 07:15:44 πμ »
Καλή συνέχεια Παναγιώτη,είμαι σίγουρος ότι θα μας τρελάνεις στο τέλος με την δουλειά που θα έχεις κάνει.

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 10, 2008, 10:32:35 πμ »
Αφου το ειδαμε απο καντα στην υπογα χθες βραδυ,νο κομεντ αλλα θα περιμενα και νεα απο το CNCman,μιας και εχει τον καταληλο εξοπλησμο και γνωσεις :wink:Εσυ φιλε Παναγιωτη ομως μην το παρατας,συνεχησε το και καλη δυναμη ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 10, 2008, 06:34:57 μμ »
Φιλαράκια σας ευχαριστώ  :wink: :wink:
Εκανες την εκπληξη παντως !Απο αλλου ελεγα θα μας βρει το "κακο" (CNCman)  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αφου το ειδαμε απο καντα στην υπογα χθες βραδυ,νο κομεντ αλλα θα περιμενα και νεα απο το CNCman,μιας και εχει τον καταληλο εξοπλησμο και γνωσεις :wink:
Είμαι σίγουρος 1000% οτι ο Βασίλης θα το κάνει τέλειο  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Απλά κάνω και ΄γώ την προσπάθεια μου μ' οτι έχω απο το spare box μου και μερικά κομμάτια scratch  :oops: :oops: Βασίληηηη βάλε με στο "λογαριασμό" και μένα για κανα βελτιωτικό σου  :wink: :wink:
 Σήμερα παρέλαβα και ενα βελτιωτικό απο Eduard για εξωτερικές λεπτομέρειες......ενώ περιμένω ακόμα τα "καλάθια" εξ' 'Απω ανατολής  ::077devil::

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 10, 2008, 07:35:46 μμ »
...και με μιά έκπληξη.............................
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος HEL(las)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 13, 2008, 09:48:19 μμ »
Προοδο δεν βλεπω με  το HEL και αρχιζω ν'ανησυχω....
Κυριως επειδη ερχεται ΠΣΚ και οι πειρασμοι απο τα σουβλακια κτλ (οπως πηρε το ματι σε καποιο topic :mrgreen:) πιθανως να προκαλεσουν λοξοδρομησεις........

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 14, 2008, 12:04:27 πμ »
Ρε Δημήτρη ούτε συνενοημένοι να ήμασταν  :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink:
σε 1' να "ανεβάσω"  :wink:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 14, 2008, 12:19:24 πμ »
---- TOTAL RESET ----...και ξανά απο την αρχή  ::arrowred::

..................

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 14, 2008, 10:09:45 πμ »
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 14, 2008, 10:11:51 πμ »
Τα κουτια στο πισω μέρος του πύργου σου φαίνονται σωστά?
γιατί είχα την εντύπωση ότι μονο στο -Α5DK τα δίνει κάπως σωστά για HEL.
επίσης, σε ποιο σετ της Lion Roar αναφέρεσαι?
Σ.Σ.

Τα κουτιά αυτά θέλουν δουλειά για να γίνουν όπως στο ελληνικό 2Α6, καθώς στο κιτ έχουν μικρότερες διαστάσεις και δεν είναι διάτρητα όπως είπε και ο Raw Shooter

Επίσης στη δική μου έρευνα για το ελληνικό 2Α6 διαπίστωσα και τα εξής λάθη (ας είναι καλά ο Σ.Σ. με το άρθρο του στο περιοδικό της IPMS Hellas για τα ελληνικά 2Α6  ::eusa_clap:: ::salut:::
1. οι αντιολισθητικές επιφάνειες στο πήγμα είναι πολύ, μα πάρα πολύ χοντρές και θέλουν τρίψιμο και διόρθωση
2. η θυρίδα που βρίσκεται πάνω στην APU είναι λάθος και θέλει επαναχάραξη (στο πραγματικό έχει μεγαλύτερες διαστάσεις)
3. η αναπαράσταση των διαφόρων οξυγονοκολλήσεων, κυρίως στο πήγμα, κατα την προσωπική μου άποψη τη θεωρώ "παιδικη" έως ανύπαρκτη και χρειάζεται να προστεθεί στο κιτ για μεγαλύτερο ρεαλισμό

Επιπλέον στο δικό μου κιτ, αντικατέστησα το κουτί του ΣΕΠ με το αντίστοιχο κομμάτι από το κιτ της Italeri Leopard 2A5 KWS (το κανιβάλλισα ολόκληρο  για χάρη του Leo 2A6 HEL :mrgreen: :mrgreen:), καθώς η λεπτομέρεια του Italeri θεωρώ πως είναι καλύτερη στο συγκεκριμένο σημείο.

Καλό κουράγιο φίλε Raw Shooter, δυνατά με τσαμπουκά  ::icon_thumright::
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος HEL(las)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 07:08:15 μμ »
Πολυ καλη δουλεια κ σωστη αναπαρασταση των θηκων των βληματων !!   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Καλη συνεχεια !!!  ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 07:32:37 μμ »
 ::thanx:: Δημήτρη  :wink: :wink:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 11:51:49 μμ »
Φίλοι μου καλησπέρα  :wink:  Λοιπόν το Leo θέλει αρκετή δουλίτσα για να "δέιξει" HEL και συμβουλή μου όποιος το ξεκινήσει να έχει αρκετές φώτο σαν walk-around μιας και υπάρχουν πολλές τόσο "κραυγαλέες" όσο και μικρότερες διαφορές με τα κιτ της Trumpeter  :twisted: :twisted: :twisted:
 Έτσι λοιπόν
επισήμανση = να χρησιμοποιηθεί το πίσω μέρος με τις εξατμίσεις που έχει το "κουτί" με την λαβίδα στην μέση και ΟΧΙ το "άδειο"  = Να χρησιμοποιηθεί πίσω το "Π" με τα οβάλ πίσω φώτα και ΟΧΙ με τα "μυτερά" φλάς 
= Να χρησιμοποιηθεί το κάλυμα με την 1 θυρίδα εργαλείων πίσω πλάι δεξιά και ΟΧΙ εκείνη με τις δύο
= Τα κουτιά στο πίσω μέρος του πύργου πρέπει να τριφτούν ώστε να εξαφανιστούν τα ανάγλυφα - ΕΚΤΟΣ - των δυο εξογκωμάτων στο αριστερό κουτί στο κάτω μέρος του. Επίσης θέλουν συμπλήρωμα απο φύλλο πλαστικού για να φαρδύνουν και να "πλησιάσουν" μεταξύ τους.
= Το πίσω πάνω μέρος του πύργου (που έχω σημειωμένο με μαρκαδόρο) θέλει ανύψωση και μια ημικυκλική θέση για τον εξαερισμό Ρ.Β.Χ.Π

Ορίστε και οι φώτο με το κιτ όπως έχει μέχρι στιγμής....

::arrowred::
ο πραγματικός πύργος....

Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω οτι θέλουν τρίψιμο ώστε να εξαφανιστούν και οι αντιολισθητικές επιφάνειες μπροστά απο το περισκόπιο του πύργου (μπροστά δεξιά - όπως φαίνεται)

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 01:16:27 πμ »
Βρε τον Παναγη μας εγινε και σκρατσας,αλλα και τι σκρατσας.Λιγο την σημετρια των κομματιων να προσεχεις κατα τα αλλα ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΗΕΛΛΑΣ.Ααα ενα βασικο ακομα φιλε......ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ρεεεεεεεεεεεε.Ελα σε πηραζο λιγο.
Τασος

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 11:54:43 πμ »
Έχεις πάρει φόρα και δε σταματάς με τίποτα :!:
 ::icon_thumright::
Καλή συνέχεια.

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 25, 2008, 04:03:28 μμ »
Φίλοι μου καλησπέρα  :wink: μετά απο μια "μακρά" διακοπή ξανάπιασα τα κοπίδια και τις κόλλες.....Έτσι είπα να συνεχίσω το "HEL".....

τελικά θέλει λίγο "πείραγμα" σχεδόν το 50% του άρματος, με περισσότερη δουλειά στον πύργο.....Η σίτα εξαερισμού του κλιματιστικού είναι λάθος μορφής  :oops: :oops: :oops: ελπίζω να βρώ την σωστή και να την αλλάξω πρίν το αστάρωμα.....ήρθε παρεπιμπτόντως και το σετ p.e. της Eduard για το Leo2A6 της Hobby-Boss....ΠΡΟΣΟΧΗ σ' όποιον αγοράσει το εν' λόγω σέτ.....ΜΗΝ αγοράσει το p.e. σετ για μοντέλο Italeri ή Tamiya και τουμπαλίν....γιατί είναι τελείως διαφορετικά τα μεγέθη των p.e. και δεν θα ταιριάζουν  :!: :!: :!:
 Με περίσσεμα απο φύλλο p.e. έκανα και το γείσο στο πίσω μέρος του πύργου με την χαρακτηριστική "καμπούρα" και εκεί κόλλησα ενα κομμάτι πλαστικού για τον αισθητήρα Ρ.Β.Χ.Π.

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 25, 2008, 04:08:35 μμ »
ορε Παναη, Παναγια μου τη κανεις?
σε πείραξαν οι πολλες ρητίνες και τα κοντοσουβλια μου φαίνεται. ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Μπραβο κουράγιο και υπομονή  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 25, 2008, 04:10:19 μμ »
Χαρά στο κουράγιο σου :!:

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 25, 2008, 04:31:00 μμ »
Απ'ότι βλέπω ο κινέζος δουλεύει πυρετοδώς! και μάλιστα "πιάνουν" τα χέρια του!.... ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 25, 2008, 04:32:31 μμ »
 ::thanx:: φιλαράκια  :wink:
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 25, 2008, 04:33:37 μμ »
Μπα τον κινεζο τον εχει για τις ρητίνες και τις αλλες ψηλό δουλείες
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 02, 2009, 11:10:05 μμ »
"Επιστροφή" στα παλιά το 3μερο που μας "πέρασε"  8) 8) 8)  μιας και δεν μπορέσαμε να πάμε πουθενά και επιπλέον το έβλεπα το "καημένο" στον 2ο πάγκο μου να περιμένει να τελειώσει....αποφάσισα να το τελειώσω πια  ::mastigio::
 Το πήγμα έχει τελειώσει πια μετά απο ατελείωτο τρίψιμο και μερικές επαναχαράξεις......μπήκαν και τα απαραίτητα p.e. (θα εξηγήσω με φώτο γιατί απαραίτητα) και μένει μόνο μια λεπτομέρεια που δυστυχώς την "έχω" σε φώτο αλλά δεν είναι απόλυτα καθαρή ώστε να προχωρήσω με 100% σιγουριά...οπότε εδώ ζητώ την βοήθεια σας....εκατέρωθεν της μπροστά κεκλιμένης θωράκισης υπάρχουν οι καθρέπτες....στο σημείο εκεί υπάρχει "πλάκα" θωράκισης  :?: ή είναι "κενό" όπως το δίνει η Hobby Boss  :?: :roll: :roll: :roll:
Μέχρι το Π.Σ.Κ. θα τελειώσει επιτέλους και ο πύργος  ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray::  Ο πύργος ειλικρινά είναι το ΠΙΟ δύσκολο κομμάτι  ::eusa_wall:: ::eusa_wall::  Μιας και πέρα των πρπ 40 αλλαγών που χρειάζονται για "HEL" και τα κομμάτια της Hobby Boss έχουν πολύ κακή εφαρμογή  :evil: :evil: :evil: Ιδιαίτερα στο μπροστά σημείο του (θωρακίσεις + πυροβόλο).....Εννοείται οτι το εσωτερικό το έχω εγκαταλείψει μιας και δεν φαίνεται τπτ  ::dontknow:: ::dontknow::
 Λόγω του οτι είναι αδύνατο με φώτο του κιτ να "πώ" το τί μετατροπές χρειάζονται -- για τους ΠΟΛΥ τολμηρούς -- στο τέλος της κατασκευής θα κάνω ενα τελικό post με φώτο του κιτ και του πραγματικού καρέ - καρέ ώστε να δούμε τί χρειάζεται....
Φώτο αύριο που θα πάρω απο το service και την φωτ. μηχανή μου  :oops: :oops: :oops:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 03, 2009, 08:39:22 πμ »
Αναμένουμε με αγωνία τις φώτος σου.

Αποσυνδεδεμένος Panzer Leader

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 03, 2009, 08:54:34 μμ »

Ελπίζοντας να βοηθήσουν...Καλή δύναμη!!! ::salut::

[modbreak] Θερμή παράκληση φίλε μου να κάνεις λίγο edit την δεύτερη φώτο να μη φαίνεται ο αιρθμός της πινακίδας του Leo. Για λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Καλό θα ήταν να την κατεβάσεις και από το photobucket, ακόμα και αν δε δώσεις πουθενά το link...[/modbreak]
Ένας είναι ο σκοπός σου, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. Πολέμα για τα ιδανικά σου, πολέμα για τα Ελληνικά ιδανικά του ανθρωπισμού. Πολέμα για τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Tags: leopard 2