Αποστολέας Θέμα: Βορεια Αφρικη 1939-1942  (Αναγνώστηκε 951 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος israman

• Για να περνα ευχαριστα ο ελευθερος χρονος
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Χαιρομαι που ειμαι κοντα σας
Βορεια Αφρικη 1939-1942
« στις: Οκτωβρίου 26, 2008, 01:38:07 μμ »
Φιλοι γεια σας.Μετα απο καιρο επικοινωνω μαζι σας μιας και ηθελα να σας παρουσιασω το καινουριο μου δημιουργημα.Ειναι κατασκευασμενο εξ'ολοκληρου απ φυλλο πλαστικου.Το μοντελο ειναι ενα Rolls-Royce pattern 1924 οπως δρουσε στη βορεια Αφρικη κατα των Ιταλικων κυριως δυναμεων στις αρχες τοτ πολεμου. Μολις εχει τελειωσει το βαψιμο χωρις καμια φθορα. Μερικες φωτο για κριτικη.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: Βορεια Αφρικη 1939-1942
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 26, 2008, 03:08:33 μμ »
Φιλοι γεια σας.Μετα απο καιρο επικοινωνω μαζι σας μιας και ηθελα να σας παρουσιασω το καινουριο μου δημιουργημα.Ειναι κατασκευασμενο εξ'ολοκληρου απ φυλλο πλαστικου.Το μοντελο ειναι ενα Rolls-Royce pattern 1924 οπως δρουσε στη βορεια Αφρικη κατα των Ιταλικων κυριως δυναμεων στις αρχες τοτ πολεμου. Μολις εχει τελειωσει το βαψιμο χωρις καμια φθορα. Μερικες φωτο για κριτικη.  

εξαιρετική κατασκευή   ::icon_thumright:: - λείπει  το Boys A/T rifle *  ή θα  το βάλεις στη συνέχεια;
περισσότερες, μεγαλύτερες και πιο κοντινές φωτο θα βοηθούσαν να το θαυμάσουμε  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

μια λεπτομέρεια σε σχέση με το βάψιμο
στις φωτο εποχής - δεν τις έχουμε δει βέβαια και όλες - οι "λωρίδες" του Caunter scheme camo, που βάφονταν πάνω στο sand είναι συνήθως διαγώνιες
αυτή της δεξιάς πλευράς -αν και οι φωτο δεν βοηθούν - μοιάζει παράλληλη
επίσης πριν το wash - weathering θα βοηθούσε αν "φώτιζες"- "σκούρηνες" τα δύο χρώματα του καμουφλάζ

* Οπως αναφέρεται στο βιβλίο The First Victory, του G.Forty, Director of the Tank Museum, τα Rolls-Royce, pattern 1924, που συμμετείχαν στις πρώτες συγκρούσεις με τους Ιταλούς το καλοκαίρι του 1940  - κυρίως  με το 11ο των Ουσσάρων της 7ης ΤΘΜ- είχαν "εκμοντερνιστεί"  με ανοιχτό πύργο και είχαν εξοπλιστεί και με το Boys A/T rifle

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
Απ: Βορεια Αφρικη 1939-1942
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 26, 2008, 04:11:00 μμ »
Πανέμορφο φαίνεται! Μπράβο σου! ::eusa_clap::
Μου αρέσουν πολύ τα θωρακισμένα οχήματα του '20-'30..

Μήπως μπορείς να ποστάρεις φωτό από τα πιο πρώιμα στάδια της κατασκευής?

Tags: