ΑΑΑΑ τώρα μιλάμε σωστά!!!!
Φίλε μου πάρα πολύ ωραίος ο κινητήρας! και στο μέτρο που πρέπει.
Το πάς για δίχρωμη παραλλαγή?
Πολύ ωραία δουλειά!Ο κινητήρας μ αρέσει πολύ! Για τις εξαγωγές τι χρώματα χρησιμοποίησες?
ωραιο και χορταστικο,ειδικα ο κινητηρας!!χρησιμοποιησες τιποτα βελτιωτικα στο κοκπιτ και στον κινητηρα??
καλη συνεχεια ::salut::
Πολύ ωραία δουλεία... Έχω μια ένσταση σχετικά με την ζάντα. Δεν μου καθεται καλά στο μάτι τόση σκόνη πάνω της... Υποκειμενική άποψη βέβαια
Καλή συνέχεια ::salut::
(https://postimg.org/image/ahh6pz4h5/)
(https://postimg.org/image/l9nh6ed9j/)
(https://postimg.org/image/p23ynj8fh/)
(https://postimg.org/image/4a86jfg9j/)
(https://postimg.org/image/czzj0nbn3/)
(https://postimg.org/image/6ml6q2c97/)
(https://postimg.org/image/uhz3juawf/)
(https://postimg.org/image/53bs6mdp3/)
(https://postimg.org/image/8bg9jnzyv/)φίλε θα σου μεταφέρω κάτι που μου έχει πει γνωστός μου που ασχολείται με αμερκάνικη θεματολογία : αν πρόκειται για αεροσκάφος που επιχειρούσε από αεροπλανοφόρο και ήταν βαμένο με το σκούρο γκλός μπλε φθορές της μορφής "chipping" δεν υπήρχαν, αν δεις και φωτό εποχής από Hellcat Corsair κλπ από αεροπλανοφόρα θα το διαπιστώσεις.
Στην φωτογραφία βέβαια φαίνεται ...Λαχανί!!
Γι αυτό στο ανέφερα, πάντως και μόνο το TAMIYA να άφηνες ειναι σωστότατο.
Τώρα για τις φθορές καλό θα ειναι να μετριάσεις λίγο κατα το βάψιμο το chipping, Αν και γινόνταν χάλι βέβαια ειναι η αλήθεια.
Επίσης Birdcage είχαν και αλλη μια ιδιαιτερότητα,οι φωλιές ήταν βαμμένες με Salomon Pink και μετά σε ορισμένα έριχναν λευκό.
Θα βρώ κάπου την φωτό που είχα και θα την ποστάρω.
(https://postimg.org/image/tss5qc2b5/)Μπορεί να σε ξεγελάει αλλά δεν είναι μονόχρωμο.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!
Under=Light Gull Gray (Lifecolor UA025) & Upper=Non Specular Blue Gray (Lifecolor UA038) και είνα ότι πιό κοντινό στην έκδοση που φτιάχνω. :)