Modelclub.GR - Hellenic Scale modelling community

ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ => Πολιτική Αεροπορία => Air: Show room => Μήνυμα ξεκίνησε από: tony PRO στις Νοεμβρίου 21, 2015, 10:30:13 μμ

Τίτλος: Boeing 737 AIRFIX Air Britannia 1:144
Αποστολή από: tony PRO στις Νοεμβρίου 21, 2015, 10:30:13 μμ
(http://postimg.org/image/6scv5cpmz/) (http://postimg.org/image/c6bncwfd7/) (http://postimg.org/image/4q7sdd2a3/) (http://postimg.org/image/agxyr3aa3/) (http://postimg.org/image/6a8iy0laj/)

(http://postimg.org/image/cy54km4sr/) (http://postimg.org/image/93ax9j0ej/) (http://postimg.org/image/6gqteujt7/) (http://postimg.org/image/q6dp51h3f/) (http://postimg.org/image/8udcjlnm3/)

το πρώτο μου πολιτικό, τα σχόλια δικά σας, εμένα μου άρεσε πάντως στο φτιάξημο!
Τίτλος: Απ: Boeing 737 italeri Air Britania 1:144
Αποστολή από: giwrgosd στις Νοεμβρίου 21, 2015, 11:50:47 μμ
Καλή προσπάθεια με αρκετά λαθάκια με το κυριότερο τις χάλια φωτογραφίες που δεν φαίνεται τίποτα καλά. :mrgreen:
Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι σου άρεσε εσένα και το ευχαριστήθηκες!
Δεν νομίζω ότι το μοντέλο είναι της Italeri. Δεν θυμάμαι να είχε βγάλει ποτέ 737. Όπως το βλέπω, πρέπει να είναι της Airfix.
Τίτλος: Απ: Boeing 737 italeri Air Britannia 1:144
Αποστολή από: tony PRO στις Νοεμβρίου 22, 2015, 12:57:48 πμ
Σωστά για το όνομα της εταιρίας, όσο για τις pics, θα βγάλω και καλύτερες, μέρα να είναι.

(άσε που στον τίτλο έβαλα το britania με 1 νι...)

To κορυφαίο  που έκανα ήταν να μη δω οτι υπήρχαν χαλκομανίες  για τα παράθυρα, που μπαίνουν πάνω από την μπλε γραμμή... Και έτσι, καθόμουν και δυο δυο τις τρύπες τις άνοιγα με τη τσιμπίδα, απορώντας για το πως θα τις τελειοποιήσω.... Και πάνω στη σκέψη, μου ρθε να ξανακοιτάξω το κουτί...pontiac!
Τίτλος: Απ: Boeing 737 Αιρφιξ Air Britannia 1:144
Αποστολή από: stefanosB747OA στις Νοεμβρίου 22, 2015, 10:22:06 πμ
Καλημέρα  και  από μένα  και καλή  αρχή  στα πολιτικά σου .
Έχεις  βάψει σίγουρα με πινέλο  και μάλλον  επειδή  βιαζόσουν  δεν άφησες να στεγνώσει το ένα χρώμα καλά  πριν κάνεις το άλλο ( το  νεαρό  της ηλικίας  )  και γω τα έκανα έτσι  τότε  στα  15 μου .
Αν δεν το είχες  βρωμίσει  τόσο  πιστεύω θα  έδειχνε καλύτερο  , όχι βέβαια  ότι οι ʼγγλοι  είναι  καθαροί .
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: