Modelclub.GR - Hellenic Scale modelling community
ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ => Εργαλεία & Υλικά => Μήνυμα ξεκίνησε από: modelman στις Απριλίου 02, 2015, 07:53:23 μμ
-
καλησπέρα σας!! εάν υπάρχει κατηγορία με αυτό το θέμα παρακαλώ να μεταφερθεί....
στο βίντεο που θα δείτε πάρα κάτω ο τύπος κάνει επαναχαραξει , με ένα εργαλείο , θα το δείτε στα 2 λεπτά του βίντεο...
υπάρχει εδώ για 1/72 ? και ποιος το έχει ? ευχαριστώ!!
&index=8
-
Το εργαλείο είναι για όλες τις κλίμακες και είναι πραγματικά οτι καλύτερο υπάρχει.
Κάποιο κατάστημα απ'οτι γνωρίζω δεν το φέρνει οπότε το παραγγέλνεις...αλλά πραγματικά τα αξίζει τα λεφτά του.
-
ευχαριστώ Σταύρο!!! ::salut::
-
12EURέχει περίπου...έχει και έξοδα ? συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν ξέρω καθόλου από δαύτα...
http://umm-usa.com/onlinestore/product_info.php?cPath=21_105&products_id=4798
-
Ε ναι. Όλα έχουν έξοδα μεταφορικά και συσκευασίας.
Τώρα το πόσο πάνε εξαρτάται από το από που θα έρθει.
-
Έχει και μεταφορικά. Για να το δεις το κοστος με μεταφορικά θα πρεπει να κανεις checkout αφού πρωτα το επιλέξεις στο καλάθι σου. Συνήθως έχουν διάφορους τρόπους μεταφοράς. Παντα να επιλεγεις international USPS (United States Postal Service). Mακρια απο UPS και λοιπές εταιρείες κούριερ γιατί θα σε σχίζουν βάζοντας σου να πληρωσεις και δασμούς με ΦΠΑ + εκτελωνιστικα. Ελπίζω να σε βοηθησα.
-
ευχαριστώ παιδιά για της οδηγείς !!! αλλά είμαι σκράπας από τέτοιες αγορές...θα βρω κάποιον να μου το αγοράσει...ευχαριστώ!!!
-
ενωωω φυσικά λέγοντας "να μου το αγοράσει" επί πληρωμή...μην παρεξηγηθώ... :wink:
-
Πριν αγοράσεις δες κι αυτό το video
Αυτο της umm το βρίσκω χρήσιμο μεν, αλλά πολύ "βάρβαρο" για 1/72 αν σε ενδιαφέρει αυτή η κλίμακα.
Για χάραξη απο το μηδεν για εμένα είναι προτιμότερη η χάραξη στο primer. Για αποκατάσταση, photo-etch πριονάκια ή/και οδοντιατρικό εργαλείο.
-
ναι οκ και εγώ όταν χρειαστεί κάνω επαναχαραξη με ένα σετακι που έχω της hasegawa ,για τα οδοντιατρικά εργαλεία που λες είναι λίγο μεγάλα για επαναχαραξη στην 1/72.