Πω πω ρε φίλε τι μου θύμισες! Έκανα τη θητεία μου στο ΤΠΚ Ντεγιάννης που ήταν ακριβώς το ίδιο πλοίο αλλά ήταν το P-26. Το μόνο που δεν έχεις βάλει είναι η καταπακτή του υποφράγματος των ναυτών που ήταν ακριβώς κάτω από το πυροβόλο στην πλώρη. Το πρώτο πράγμα που πάθαινες όταν ανέβαινες πρώτη φορά την καταπακτή ήταν να χτυπήσεις το κεφάλι σου στο πυροβόλο... Αυτό λεγόταν "βάπτισμα του "στραβόγιαννου"... Μπράβο. Φοβερή δουλειά.
Κ. Γιάννη εξαιρετική δουλειά όπως πάντα! Τα συγχαρητήρια μου!
Το Κωστάκος αν θυμάμαι καλά είχε βυθισθεί μετά απο προσκρουση με επιβατηγό κάπου την δεκαετία του 90, δεν το έψαξα αλλά νομίζω πως είχε και νεκρούς.
Και αν θυμάμαι καλά η αιτία που χάθηκε κάποιο (ή κάποια?) μέλος του πληρώματος ήταν ότι παγιδεύτηκε επειδή ήταν κλειδωμένη εξωτερικά η καταπακτή ενώ θα έπρεπε για λόγους ασφαλείας να είναι ξεκλείδωτη. Πρόκειται για την καταπακτή που δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη στο μοντέλο?Δεν ισχύει αυτό... ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::
Δεν ισχύει αυτό... ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::
Κε Γιάννη καλή συνέχεια, έχω την εντύπωση ότι υπήρξε μια μετατροπή στο σκάφος την οποία δεν δείχνουν τα σχέδια γιατί έγινε στην Ελλάδα μετά από μελέτη από Έλληνες ναυπηγούς. Δεν γνωρίζω αν πρόλαβε να γίνει η μετατροπή στον Κωστάκο. Εαν σας ενδιαφέρουν περισσότερες πληροφορίες να το ψάξω να σας πω.
