Modelclub.GR - Hellenic Scale modelling community

ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ => Μοντελιστική Ελλάδα => Μήνυμα ξεκίνησε από: ΛΕΟΝΤΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ στις Ιανουαρίου 24, 2010, 11:31:56 μμ

Τίτλος: Νέα σεμινάρια 2010
Αποστολή από: ΛΕΟΝΤΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ στις Ιανουαρίου 24, 2010, 11:31:56 μμ
Σκεφτήκαμε αυτή τη χρονιά, πέρα από την ετήσια έκθεση μας, να οργανώσουμε και κάποια σεμινάρια - επιδείξεις μοντελιστικών τεχνικών.

Κρίνοντας από την ανταπόκριση που είχε το θέμα ΤΕΧΝΙΚΕΣ WEATHERING ΑΡΜΑΤΩΝ - ΟΧΗΜΑΤΩΝ στη περσινή μας έκθεση, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με κάτι ανάλογο.

Έπεσε και η ιδέα να οργανωθεί και ένα workshop, δηλ. οι συμμετέχοντες να έχουν ένα δικό τους άρμα ή όχημα ήδη βαμμένο και να εφαρμόζουν στην πράξη τις τεχνικές στη διάρκεια του - κάτι σαν group weathering  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μπορεί βέβαια να γίνουν και τα δύο σε δύο φάσεις, με χρονική απόσταση 30-40 ημερών ανάμεσα τους, δηλ.
Α. σεμινάριο - επίδειξη  τεχνικών    
Β. workshop


Απευθυνόμαστε όχι μόνο στα μέλη του ΠΗΓΑΣΟΥ, αλλά και σε όλους τους φίλους μοντελιστές της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Θα ήταν χρήσιμο για την οργάνωση του, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν.
Τίτλος: Απ: ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Αποστολή από: salonikios στις Ιανουαρίου 24, 2010, 11:37:17 μμ
παίδες πολύ καλή η ιδέα σας αλλά έχετε στο νού σας και για ΦΙΓΟΥΡΕΣ αλλά και ΔΙΟΡΑΜΑΤΑ στο μέλλον  ::icon_thumright::
Τίτλος: Απ: ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Αποστολή από: Ni_Kos στις Ιανουαρίου 25, 2010, 12:55:57 πμ
Νίκο πολύ καλή σκέψη   ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Προσωπικά, ως μοντελιστή της πόλης μας, θα μ' ενδιέφερε  ::icon_thumright::
Τίτλος: Απ: ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Αποστολή από: sceadu στις Ιανουαρίου 14, 2011, 02:28:50 μμ
Καλησπέρα και απο εμένα [Δημήτρης]

Διαβάζοντας αυτήν την ανακοίνωση, πραγματικά ενθουσιάστηκα και θα ήταν "ευχής έργο" να υπήρχε αυτή η δυνατότητα να παρακολουθήσω και εγώ όσα περισσότερα σεμινάρια μπορέσουν να γίνουν στην πόλη μας. Πιστεύω ότι πολλοί μοντελιστές χρειάζονται κάθε είδους βοήθεια απο τους έμπειρους, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο να μπορέσει κανείς [απλός μοντελιστης]  να φτιάξει ένα καλό και σχετικά όμορφο ρεαλιστικά μοντέλο.

Γνωρίζω πως δεν είναι και εύκολο πράγμα, κάποιος σύλλογος να οργανώνει σεμινάρια [χώρος, χρήματα, διάθεση κάποιων κλτ] αλλά εάν συμβάλουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ισως κάτι μπορέσει να γίνει.

Οπότε ένας ακόμα ενδιαφερόμενος εδώ  :wink: