Modelclub.GR - Hellenic Scale modelling community
ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ => Εργαλεία & Υλικά => Μήνυμα ξεκίνησε από: Γιώργος Ροΐδης στις Οκτωβρίου 06, 2009, 12:00:35 μμ
-
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.ʼν και φαίνετα στο topic,θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει πώς να φτιάξω την εποξική κόλλα.Το ένα σωληνάριο της συσκευασίας έχει την κόλλα και το άλλο έχει σκληρυντικό(hardener).Πώς ακριβώς τα μιξάρω? :roll:
Ευχαριστώ ::salut::
-
Σε ισες ποσότητες το ανακατευεις σε πλαστικό κυπελάκι με ένα πλαστικό "ξυλάκι" και το απλώνεις στις επιφάνειες που σε ενδιαφέρει!
Οδηγίες δεν έχει επάνω?
-
Σε ισες ποσότητες το ανακατευεις σε πλαστικό κυπελάκι με ένα πλαστικό "ξυλάκι" και το απλώνεις στις επιφάνειες που σε ενδιαφέρει!
Οδηγίες δεν έχει επάνω?
Όχι αδερφέ μου,δεν έχει οδηγίες και να πω την αλήθεια την αγόρασα''προληπτικά''σε περίπτωση που τη χρειαστώ!!! :oops:
Μπορείς να μου πείς τις βασικότερες χρήσεις της εποξικής??? :lol:
-
Το μιγμα γινενεται 1προς1 και θελει καλη προετημασεια στο κολλημα γιατι αντιδρα γρηγορα μετα το ανακατεμα.Αλαγες στις αναλογιες του μιγματος προκαλη ανομαλιες.Δηλ.πολυ härder,στεγνωνη γριγορα και μπορει να σου κανει ραγισματα.Λιγοτερο,αργει η το μιγμα δεν αντιδρα και εχεις κατι σαν μαστιχα.Εποξικες κολλες χρησειμοποιουνται για δυσκολα κολληματα μεταξυ διαφορετηκων υλικων,για γεμισματα η και για αναπαρασταση διαφανες σημεια.Προβολακια,φαναρια και τζαμακια σε ταμπλο κτλ.
Τασος ::salut::
-
εμαθα και κατι καινουργιο σημερα...ευχαριστουμε...απο που προμηθευομαστε το υλικο?
-
Praktiker, Lidl, Aldi κτλ