Modelclub.GR - Hellenic Scale modelling community
ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ => Jet Αεροσκάφη => Jet: Υπό κατασκευή => Μήνυμα ξεκίνησε από: igp στις Οκτωβρίου 18, 2008, 02:34:42 μμ
-
Βασικά καλησπέρα σας!!! ::glossa::
Σας παρουσιάζω τα τελευταία μου μοντέλα και τα πρώτα μου στην 1/72 (μπας και σε αυτή τα πάω καλύτερα! :mrgreen:). Το Mirage 2000 είναι της Revell παραλλαγμένο με πολύ στόκο και ακρυλικά χρώματα περασμένα με πινέλο! Το F-16C είναι της Hasegawa πάλι με ακρυλικά και πινέλο. Ήθελα να φτιάξω κάτι που να τα δείχνει σε ταυτόχρονη απογείωση, τώρα αν πέτυχε είναι μια άλλη ιστορία :|. Όπως και να έχει θα ήθελα τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας!
Α! Επίσης photoshop χρησιμοποιήθηκε για την αφαίρεση των στηριγμάτων από τη βάση και την πρόσθεση μετάκαυσης!!!
Αυταααααά! ::biker::







Ευχαριστώ!!!
-
Φοβερα εφε!!!
Ομορφα τα μοντελα σου!!!!
-
Καλητέχνη μου εσύ ::icon_thumright:: μας έστειλες ::salut::
-
Φίλε μου τα μοντέλα σου είναι ωραιότατα.
Οι φωτογραφίες σου και το μοντάζ όμως είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!
Συγχαρητήρια
-
Πολυ καλα...!
Λιγη βελτιωση στο χειρισμο του πινελο θελεις και εισαι ΟΚ!
Στο 16αρι ποιας εταιριας ειναι τα χρωματα??Lifecolor μηπως?
-
Φοβερες φωτο!!
::eusa_clap::
-
Thanks φίλοι μου!
Ναι τα χρώματα είναι της Lifecolor και μάλλον επειδή θέλουν αλλαγή τα πινέλα μου, το χρώμα μου έκανε νερά. Επίσης σταμάτησα να γραμμοσκιάζω την παραλλαγή πριν το βάψιμο και τώρα τα αποτελέσματα είναι καλύτερα ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η ηλικία του χρώματος!!!
-
Ωραιος!!!!!! ::icon_thumright::
-
Ωραια μοντελα και ωραιες φωτο. Ειδικα μου αρεσε το κλεισιμο των σκελων του F-16 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::
-
72άρης και πινελάτος, ε? Βρε, βρε.... Γιααααααα κόπιασε να σε ξεσκονίσω ένα χεράκι...
Θεαματικό αποτέλεσμα! Θα σου πω στην πορεία σχόλια...
-
Τρομερα και τα 2
-
72άρης και πινελάτος, ε? Βρε, βρε.... Γιααααααα κόπιασε να σε ξεσκονίσω ένα χεράκι...
Θεαματικό αποτέλεσμα! Θα σου πω στην πορεία σχόλια...
:twisted:χε χε ανταγωνιστής!!! :twisted:
φυσικά όχι, μαθητής ναι!! ::proskino::
θέλω σχόλια γιατί προσπαθώ να αποφύγω την υπερστρώματωση (υπάρχει τέτοια λέξη;) στα χρώματα και τελικά βγαίνουν αραιά για να αντέξουν το βερνίκι! Γενικά ότι πιστεύεται ότι θα βελτιώσει το αποτέλεσμα καλοδεχούμενο!