Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Prop: Show room / Απ: Airfix 1/48 Defiant
« Τελ. μήνυμα από KWSTAS στις Σήμερα στις 04:50:23 μμ »
Γι αυτό έχω αρχίσει και απέχω από
Διαγωνισμούς - Εκθέσεις.
Από την άλλη, γιατί να μπεις εκτός
Συν. και να πληρώσεις κιόλας;
Εάν θέλουν να πάρεις μέρος εκτός,
ας μη σε χρεώνουν, τουλάχιστον
όχι με 10 Ευρώ με το καλημέρα.
2
« Τελ. μήνυμα από DIO στις Σήμερα στις 12:56:22 μμ »
Πέρα από το γεγονός ότι το μοντέλο συμμετείχε σε έκθεση άλλης πόλης, συνυπολογίστε ότι και ένας κρυφορατσισμούλης όσο να είναι, υπάρχει!

Δεν βαριέστε...
3
« Τελ. μήνυμα από The Saint στις Σήμερα στις 12:47:56 μμ »
Μίλησες με τον επικεφαλής κριτή? Τί σου είπε?
Τι εννοείς να κάνει παράπονα;
4
« Τελ. μήνυμα από DIO στις Σήμερα στις 10:49:00 πμ »
Μπααααα, δεν έχει τέτοια εδω.
5
« Τελ. μήνυμα από Pankoub στις Σήμερα στις 10:41:06 πμ »
6
...
αλλά για την φαιοπρασινη στολή, μήπως υπάρχει καμία πρόταση για χρώμα (σε Vallejo?) ή έχει να πέσει colour matching με το μάτι?
...
Color matching. Δες την φωτογραφία μου. Άλλο ύφασμα το χιτώνιο, άλλο το παντελόνι = άλλο χρώμα το ένα, άλλο το άλλο = άλλος τρόπος ξεθωριάσματος από τα πλυσίματα το ένα, άλλος το άλλο. Τα υφάσματα/χρώματα ήταν ότι νά 'ναι.

...
υπάρχει κανένας λόγος για M151A1 και όχι Α2? Τα χρησιμοποιούσαν ακόμα τότε οι Αμερικανοί τα Α2 και μας στέλνανε μόνο τα παλιά?
...
Φλεβάρη '93 προσωπικά είδα Α2 στο 308ΠΕΒ προερχόμενα από Κόλπο, παραχώρηση από τους Αμερικάνους, που είχαν έρθει στο εργοστάσιο για επισκευή/βαφή. Εφόσον μιλάς γενικά για 90s παίζανε και Α2.

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ
7
« Τελ. μήνυμα από DIO στις Χθες στις 11:23:40 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
Ο μόνος λόγος που με έπιασε το παράπονο, είναι γιατί το βραβείο το πήρε αυτό!

Το ίδιο μοντέλο, χωρίς καμία βελτίωση και με λάθη σοβαρά, όπως οι βαμμένες διαφανείς επιφάνειες της καλύπτρας, στο χρώμα του καμουφλάζ.
8
« Τελ. μήνυμα από Periklis74 στις Χθες στις 11:06:27 μμ »
Εξαιρετικό το τελικό αποτέλεσμα.  Πραγματικό κόσμημα για κάθε βιτρίνα!!!! Μπορεί να μην πήρε βραβείο αλλά αυτά συμβαίνουν στους διαγωνισμούς.... σε όλους μας  έχει τύχει κατι αναλογο .... οποτε μην σκας .  ::salut:: ::salut:: ::salut::
9
« Τελ. μήνυμα από nikiforosp στις Χθες στις 11:02:46 μμ »
Δεν ξέρω απολύτως τίποτα από αεροπλάνα, αλλά το μοντέλο είναι πανέμορφο, οι λεπτομέρειες στην μηχανή (?), η παλαίωση στα φτερά ειδικά αλλά και στο σώμα, εμένα μου φαίνονται όλα εξαιρετικά. Περιμένουμε λοιπόν για το επόμενο :)
10
Βρίσκω ότι το πιο δύσκολο κομμάτι του μοντελισμού είναι συχνά τέτοιες επιλογές ρε παιδί μου
Έτσι είναι. Ξεκινάς να φτιάξεις κάτι που σου αρέσει ή απλά να χαλαρώσεις και μετά αρχίζεις τα είναι σωστό για την εποχή ο υποτύπος, είχε τρία μπουλόνια παραπάνω σε εκείνη την πλευρά, είναι σωστό το air condition, ποιο χρώμα να βάλω στις φωλεές του συστήματος προσγείωσης για το Δεκέμβριο του 1941 και πάει η χαρά, χάνεσαι σε όλα αυτά...
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10