Φίλε μου καλως ήλθες και από μένα. Εδώ θα βρείς όση βοήθεια θέλεις. Πιστεύω όμως πως μπήκες απότομα στα βαθεια. Το θυμάμαι το κιτ της de agostini και είχα ξεκινήσει και εγώ. Ομως το παράτησα γιατί περίμενα μιά εβδομάδα γιά να μου δώσει μία σκάλα.Υπάρχουν φτηνά κιτ γιά αρχάριους που δεν θέλουν βάψιμο, μόνο άχρωμο λούστρο.Ξεκίνα από εκεί. Αν θέλεις μπορώ να σου πω που να πας να αγοράσεις κάτι. Οσο γιά αυτό που έχεις φωτογραφία, και λες πως θέλεις να το κατασκευάσεις πρόσεχε γιατι κι εγώ έχω φτιάξει ένα παρόμοιο και μου έφυγε η ψυχή. Εκανα 6 μήνες με δουλειά κάθε απόγευμα. Μην κοιτάς μόνο τη γάστρα. Και που να φτάσεις στα κατάρτια που χρειάζονται εκατοντάδες μικροί κόμποι.Και γιά εργαλεία πράγματι θέλεις κάτι παραπάνω. Μιτοτσίμπιδα, καρφίτσες, λίμες μικρές στρογγυλές και ευθείες, γιαλόχαρτα, τσιμπίδες, κόλλες διάφορες κ.λ.π. Ολα αυτά θα τα βρείς σε μαγαζιά γιά μοντελισμό. Δεν ξέρω αν μπορώ από εδώ να σου πώ μαγαζιά στην Αθήνα μήπως και θεωρηθει διαφήμηση. Αλλά μπορεις να μου στείλεις e-mail και να σου απαντήσω. Εγώ άλωστε μένω Πάτρα.