Καλημερα και απο μενα στην πολυ ωραια παρεα :Dτου πιο ωραιου χομπυ στον κοσμο
. και επειδη ο μοντελισμος ειναι καψουρα και δεν ξεχνιεται ποτε οπως και η πρωτη γκομενα
μετα απο χρονια('98-'99 περιπου αν θυμαμαι καλα)λεω να ξαναρχισω μια και στο καινουργιο σπιτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εχει στο υπογειο 4 δωμ. οποτε θα μπορω να εχω το εργαστηριο που πιστευω οτι ειναι ειναι το Α και το Ω ενος μοντελιστη
η βοηθεια τωρα που θελω απο εσας (για να εφοδιαστω με καινουργια πινελα-χρωματα-κολες και το βασικο ενα κομπρεσερακι διοτι ολα τα υπολοιπα υπαρχουν) ενα δυο καλλα μαγαζια στην Θεσ-νικη που θα μπορω ομως να πω και μια κουβεντα και να κανουμε και λιγο κους-κους
δηλαδη ενα μαγαζι που θα μπορω να ειναι και στεκι.αυτα απο μενα'' σορρυ'' αν ειμαι'' οφ τοπικ '' το λενε
γιατι και με τα πισι δεν τα παω και πολυ καλα
ευχαριστω
Κωστα φιλε μου κατ'αρχην καλως ηλθες στη μοντελοπαρεα

Αφου εχεις χωρο ετοιμο για εργαστηριο εισαι "αρχοντας"

ριχτου ενα παγκο,κανα-δυο ραφακια, βαλε και το PC παραδιπλα (θα σου χρειαστει σιγουρα στις κατασκευες σου) και κανε μια καλη αναγνωση τοσο στο κεντρικο web site μας,οσο και στο forum oπου θα βρεις ανεκτιμητο θησαυρο πληροφοριων

Επειτα ριξε μια ματια σε αυτο το topic
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,3012.0.html για να βρεις τα μοντελιστικα καταστηματα που υπαρχουν στη πολη σου,ορισμενα εχουν και δικο τους web site ετσι ωστε να παρεις μια πρωτη γευση η ακομη και να παραγγειλεις

Απο υλικα/εργαλεια τωρα,βαλε στο καλαθι υγρη κολλα πολυστερινης,κυανοακρυλικη (superglue),κοφτακι πενσα,κοπιδι μοντελιστικο (κοινως X-ACTO),σωληναριο στοκου,ταινια μασκαρισματος,ντουκοχαρτα αντε και καμια λαβιδα για πιασιμο μικρων κομματιων,οταν παρεις τα χρωματα μη λησμονησεις να παρεις και το αντιστοιχο δυαλιτικο τους ενω απο πινελα παρε 5-6 διαφορων ειδων,σχετικα καλης ποιοτητας και 1-2 για προχειροδουλειες (παρε μερικα πλακε και μερικα με στρογγυλη αιχμη)
Για οποια αλλη βοηθεια χρειαστεις θα μας βρεις διπλα σου και φυσικα ακου τη προταση του Στελιου και πηγαινε στη μοντελοσυναντηση