ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Jet: Υπό κατασκευή

Mirage 2000-5Mk2 Upgrade

(1/9) > >>

Heater:
Εδω και μερικες μερες εχω ενα μικρο προβληματακι (εξυπνουλικα αστειακια του στυλ..."μονο ενα??" δεν πιανουν!!χαχαχα :lol:  :lol: )

Αποφασισα πιο θα ειναι το επομενο project μου...που θα με κρατησει μακρια απο εγορες αλλων μοντελων για κανενα τριμηνο...και ειναι το εξης: Θα αναπαραστησω ενα 48-αρι Mirage 2000 κατα την διαδικασια αναβαθμισης του σε -5Mk2, με οσα περισσοτερα πανελ ανοιχτα, χωρο κινητηρα ανοιχτο, θυριδες ηλεκτρονικων ανοιχτες και ολα τα σχετικα. Τωρα μπορει να το βαλω να καθετε σε γρυλους...αλλα αυτο θα το δω αργοτερα. Το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν ξερω πιο κιτ να βαλω στο χειρουργειο...το κιτ της Esci...η το κιτ της Heller??. Το Esci εχει καλυτερη γραμμωση αλλα καποια λαθακια στην πτερυγα, το κιτ της Heller εχει πιο σωστη γραμμωση στην πτερυγα..αλλα ειναι πιο κοντο στο μηκος απο το Esci. Επισης δεν σκεφτομαι να ανακαταψω τα δυο κιτ...ατρακτο απο το ενα...πτερυγες απο το αλλο...κλπ.  Εσεις τι προτεινετε???
Ενα αλλο θεματακι ειναι οτι δεν μπορω να βρω φωτο απο τις θυριδες ηλεκτρονικων του Μιραζ. Εχει κανενας υλικο που να δειχνει πως ειναι η εσωτερικη δομη και τα κουτια των ηλεκτρονικων πισω απο το πιλοτηριο και στο κατω μερος της ατρακτου??? Εγχρωμες κατα προτιμηση για να δω και τα εσωτερικα χρωματα.

.....επισης...ξερετε κανεναν αν δινει δωρεαν χαπια?!?!?! :lol:  :lol:  :lol:

117tacan:
Η περίπτωση, σου όσο πάει χειροτερεύει Κώστα  :lol:  :lol:

Κάποιο τεύχος της Αναχαίτισης είχε φωτογραφίες με ένα Mirage στο στάδιο της αναβάθμισης. Θα κοιτάξω και θα το σκαναρω εάν θες  :?:  :wink:

Τώρα για τσάμπα χάπια δύσκολο  :lol:  :lol:  :lol:

melpas1013:
Αναχαίτηση τεύχη 1 και 3... Θα του δώσω εγώ το Σάββατο :wink:  Όσο για τα χάπια του έχω στείλει συνταγή...

leopard:
Ο θείος μου είναι φαρμακοποιός οπότε θα μας δώσει πολλάαααααα χάπια σε τιμή κόστους  :lol:  :lol:  :lol:
όχι μόνο για τον heater αλλά για όλους μας αν χρειαστούμε!!!!!

Lman:
Πρέπει να διπλασιάσεις , μη πώ να τριπλασιάσεις τη δόση απο το μείγμα με τα ΄΄ληγμένα΄΄ που παίρνεις... :D  :D  :D  :D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση