Αποστολέας Θέμα: Hasegawa 1/48 P-51D "Checkertail Clan"  (Αναγνώστηκε 11734 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
Απ: Hasegawa 1/48 P-51D "Checkertail Clan"
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 16, 2009, 12:14:55 μμ »
Υ.Γ. Φθορούλες και καπνίτσες δεν κάνουμε????  :twisted:

Κουκλί το άτιμο! Μπράβο Ευγένιε, εξαιρετικό μοντέλο.

Τώρα και εγώ προσωπικά θα ήθελα λίγο κάπνα αλλά αυτά είναι γούστα. Αλλωστε είναι λίγο κρίμα να λερωθεί τέτοιο φινίρισμα, οπότε είναι πεντακάθαρο για επιθεώρηση!

Και πάλι συγχαρητήρια ::eusa_clap::

Αγαπητέ Κώστα & Γιώργο,σε αυτήν την κατασκευή, οι ελάχιστες φθορές ήταν στο πλάνο από την αρχή.

Από τη μια οι οδηγίες ("συμβουλές" όπως τις λέει ο Παναγιωτάκης μου) της Aeromaster, οι οποίες αναφέρουν πως
..."the aircraft was exceptionally clean"...και από την άλλη η περιορισμένη δυνατότητα για διορθώσεις ματσολιών
λόγω του φινιρίσματος, οδήγησαν σε αυτό που βλέπετε.

Το μοντέλο έχει υποστεί ένα wash με ακρυλικά, ξεθώριασμα του olive drab με διάφορους ανοικτότερους τόνους,
και λίγο μουτζούρα στη βάση της πτέρυγας και καλά από την απο-επιβίβαση του πιλότου κλπ.

Προσπάθησα να βάλω ελάχιστη καπνιά με pigments γύρω από τις εξατμίσεις, αλλά το υλικό δεν συνεργαζοταν με το μεταλλικό,
οπότε το άφησα.... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 16, 2009, 12:25:48 μμ »
Θα συμφωνησω σε ολα απολυτα με τον Κωστα κ ως προς το Υ.Γ. θα ηθελα κ καποια tips ως προς τις φθορες γιατι ειναι ολοφανερο οτι το κατεχεις το θεμα...

Αγαπητέ Παναγιώτη ειλικρινά δεν νομίζω ότι το κατέχω περισσότερο από εσένα (μιας και κινούμαστε στην ίδια θεματολογία)
άλλωστε δηλώνω fan  ::danseuse:: των κατασκευών σου.

Αυτό που προσπαθώ να έχω κατα νου είναι να αποφεύγω τις υπερβολές, πάντα σε συνάρτηση με τις επικρατούσες
συνθήκες την εποχή του θέματος κλπ κλπ.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 16, 2009, 02:05:07 μμ »
Θυμίζω SRA του Double Ugly: όλοι λέμε "θα το κάνω, θα το δείξω, θα του αλλάξω τα φώτα στις φθορές" και ο Νίκος έφταξε κάτι τόσο τέλειο που θα ήταν κρίμα να πάρει φθορές....

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #78 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 11:32:04 μμ »
καθαρη κ λαχταριστη δουλεια!!!!πολλα μπραβο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος genious

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Το απεραντο γαλαζιο
  • Να τα παρω ολα η να μην τα παρω ιδου η απορια....
« Απάντηση #79 στις: Νοεμβρίου 18, 2009, 09:15:33 πμ »
Παρα πολυ ωραια δουλεια μπραβο..  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Φοβάμαι πως μια μέρα θα με αφήσουν όλοι και θα.. μείνουν μόνοι τους.

Tags: p-51 mustang