Πάμε λοιπόν στο μοντέλο... Σίγουρα είναι από τα πιο πλήρη που έχω πιάσει στα χέρια μου... Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τη σύγκριση με φώτο του πραγματικού... Το κιτ δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, αρκεί να διαβαστούν καλά ο οδηγίες. Εγώ που τις πήρα στα γρήγορα, έφαγα μια ώρα τελικά να καταλάβω πώς πρέπει να μπουν τα κομμάτια στις αναρτήσεις, αφού τα έκοψα... Για όσους το φτιάξουν επίσης, να ρίξουν και μια ματιά στην επόμενη σελίδα των οδηγιών, μιας και συνήθως στο επόμενο βήμα υπαρχει μια παραπομπή, για το πώς θα πρέπει να δείχνει το κομμάτι που μόλις κολλήσατε στο προηγούμενο βήμα...

Στο επάνω μέρος του πήγματος θα πρέπει να δοθεί μια σχετική προσοχή στο κόλλημα των παρελκόμενων στα πλαϊνά, καθώς δεν υπάρχουν οι σχετικές οπές στο πήγμα και θα πρέπει να βασιστείτε σε φώτο από το πραγματικό όχημα. Για τα καλύμματα των προβολέων, υπάρχουν τα σχετικά σημεία, θα πρέπει όμως να ανοιχθούν από το εσωτερικό μέρος.

Το πυροβόλο και το κάτω τμήμα του πύργου, έχουν απίστευτη λεπτομέρεια και είναι χάρμα ιδέσθαι... Η μεταλλική κάννη με προσεκτικό κόλλημα, μπορεί και να κινείται μπρος-πίσω. Εγώ την κόλλησα σταθερή.Προσεκτική μελέτη των οδηγιών και κανένα πρόβλημα, εκτός από τη θέση του ενδείκτη αζιμουθίου, που μάλλον το έβαλα λίγο πιο πάνω από ότι πρέπει, με αποτέλεσμα να με δυσκολέψει στα fit test, που έκανα με το επάνω κομμάτι, και να το αφαιρέσω με σκοπό να το κολλήσω αφού ενώσω τα δύο μισά του πύργου.
Το επάνω τμήμα του πύργου. Προσοχή στα καλάθια, καθώς δεν ταιριάζουν ακριβώς με τις υποδοχές που δίνει η εταιρεία, και θα χρειαστεί λίγο στοκάρισμα για να κλειστούν. Η κεραία θα φτιαχθεί από λεπτό σύρμα, το '50άρι, είναι το καλλίτερο που έχω δει έως τώρα. Φανταστική λεπτομέρεια... Με πρόδοσε όμως κατά την κατασκευή του η κόλλα, που έπιασε λίγο παραπάνω, οπότε αναγκαστικά θα κολληθεί στην αυτή θέση, χωρίς τη δυνατότητα περιστροφής.

Ο πύργος και έπειτα το μοντέλο προσωρινά συναρμολογημένο. Είναι τόσο στενά εκεί μέσα που σίγουρα, τα πάντα θα βαφτούν πριν κολληθούν. Απορώ πώς χωρούσαν δύο άτομα μέσα σε αυτόν τον πύργο... Και να σκεφθείτε ότι ο κατασκευαστής (Buick), αναγκάστηκε να βάλει και αυτή την "ουρά στο πίσω μέρος του πύργου, γιατί είχαν πρόβλημα με την οπισθοδρόμηση του πυροβόλου...
Θα ακολουθήσει αστάρωμα με λευκό, βάψιμο του τμήματος του οδηγού με λευκό, και τα υπόλοιπα σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε ο Σταύρος και ο Τάσος. Τροχοί και κάποια άλλα πραγματάκι, είναι έτοιμα και περιμένουν και αυτά το χρώμα τους...