0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ορίστε και οι συσκευασίες μου για τα μοντέλα που κατέβασα πέρυσι στην έκθεση. Ιδανικά επίσης είναι τα κουτιά από υαλικά που κατά καιρούς κάνουν δώρα σε γάμους.
Παράθεση από: leopard στις Σεπτεμβρίου 02, 2008, 01:39:26 μμΟρίστε και οι συσκευασίες μου για τα μοντέλα που κατέβασα πέρυσι στην έκθεση. Ιδανικά επίσης είναι τα κουτιά από υαλικά που κατά καιρούς κάνουν δώρα σε γάμους. τι εννοεί ο ποιητής ........
Παράθεση από: leopard στις Σεπτεμβρίου 02, 2008, 01:39:26 μμΟρίστε και οι συσκευασίες μου για τα μοντέλα που κατέβασα πέρυσι στην έκθεση. Ιδανικά επίσης είναι τα κουτιά από υαλικά που κατά καιρούς κάνουν δώρα σε γάμους. ...καλυτερα κουτια δωρων σε γαμους ειναι αυτα που εχουν και κιτ μεσα και οχι αυτα των γυαλικων....
κάτι σε κόκκινο χρώμα με φάρους
Παράθεση από: lman στις Σεπτεμβρίου 02, 2008, 06:15:03 μμκάτι σε κόκκινο χρώμα με φάρους Δε σε ρώτησε με τι θα κατέβεις αλλά τι θα κατεβάσεις...
πόσα 24 ωρα έχουν μείνει μέχρι την έκθεση ?????
Λοιπόν τη στιγμή αυτή δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ έτοιμο που να μπορεί να κατεβεί στην έκθεση. Και μάλλον έτσι θα παραμείνει η κατάσταση δεδομένης της εργασιακής πίεσης Ισως αν θεσπιστεί κατηγορία "Ανέκδοτα και αστεία" να κατεβάσω το υποβρύχιο. Το P-40B είχε ατύχημα με την καλύπτρα του η οποία θόλωσε ύστερα από 3 μήνες χωρίς προφανή αιτία και τα υπόλοιπα θέλουν δουλειά και χρόνο. Κάτι που δεν υπάρχει...
Μιας και άνοιξα το τόπικ, ας πω και εγώ το κατεβατό μου:1. King Tiger Initial2. King Tiger Zimmerit 505Abt3. Tiger I Initial4. Tiger I Late vigniette5. King Tiger Late Production6. FAMO7. Tiger I Groupe Fehrmann8. Secret Projet!!!!
Εγώ θα φέρω αυτό (Image removed from quote.)................ (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)