Αποστολέας Θέμα: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2008  (Αναγνώστηκε 25605 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Απ: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2008
« Απάντηση #175 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 08:07:47 μμ »
Κύριε ΦίλιππΑ  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: κάνετε λάθος  ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::  δείτε λίγο στην σελίδα
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,9586.90.html  κάπου στο μέσον........Αχαααααα ΔΕΝ αναγνωρίζετε τα μοντέλα σας...ΥΠΟΠΤΟΝ   ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #176 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 08:09:34 μμ »
διστυχως το πρωι της Κυριακης δεν υπηρχε ρευμα  λογω βλαβης της ΔΕΗ. Παρολο που ηταν σκοτεινα τα σεμειναριο αρχισε.Αυτο ηταν απο τα ασχημα εκθεσης.Χωρις φωτισμο σκοτεινα γινοταν επιδειξη για βαψιμο φυγουρας.Λιγοι πηγαν να το δουν μιας και δεν υπηρχε φως.Θα μπουρουσε να καθυστερισει λιγο η εναρξη μεχρυ να ερθει το ρευμα πισω παρα να ξεκινησει μεσα το σκοταδι.
Πετρο μιας και εισαι μεσα στον συλλογο θελω να σου πω για ενα φαινομενο που οχι μονο εγω το παρατηρισα αλλα και αλλοι δικιοι μου καλεσμενοι που δεν εχουν ιδεα απο μοντελισμο.
Αυτα ηταν απαραδεκτο.Αυτα τα λεω Πετρο χωρις ιχνος δολιοτητας και κακιας.Απλα το λεω ωστε την επομενη φορα να αποφευχθει αυτο το πραγμα που σε πολλους δεν αρεσε καθολου.
Του χρονου παμε για καλυτερα!
υ.γ
Η εσσωσυλλογικη σας κοντρα ενα αποτελεσμα ειχε.
ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

η πληροφόρηση από τη ΔΕΗ ήταν ότι η βλάβη στο παρακείμενο κτίριο θα αποκαθίστατο στις 4 το απόγευμα
ο Μπάμπης θέλησε να το ξεκινήσει και διάλεξε ένα χώρο κοντά στην εξωτερική τζαμαρία - δεν ήταν ιδανικές συνθήκες, αλλά δεν ήταν και σκοτάδι

για το άλλο φαινόμενο - δεν το πήρα - χαμπάρι, αλλά έτσι όπως το περιγράφεις είναι απαράδεκτο

Υ.Γ. επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει  " εσσωσυλλογική κόντρα", δηλ. μεταξύ των μελών  -  για τα παραιτηθέντα μέλη δεν υπάρχει τίποτε που να μπορεί να γίνει

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #177 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 08:16:15 μμ »
....εχω μαθει πως υπαρχει μια μεγαλη κοντρα μεσα στο ΠΗΓΑΣΟ με πρωην και νυν μελη-παραγοντες δε θα ηθελα αυτο να μεταφερθει στο αγαπημενο μας φορουμ ::salut::

διευκρίνιση, αναγκαία

μέσα στον Πήγασο υπάρχουν μόνο τα νυν μέλη, όχι πρώην,  παραιτηθέντα και αποχωρήσαντα μέλη

κάποιος που είναι πρώην μέλος ή δεν έχει γραφεί ποτέ μέλος, ανήκουν στην ίδια κατηγορία

ξαναλέω λοιπόν: δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ των νυν μελών - εκτός αν ξέρεις κάτι που αγνοώ

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #178 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 08:27:06 μμ »
Υ.Γ. δεν υπάρχει φαγωμάρα μέσα στον σύλλογο, το τι κάνουν και λένε πρώην μέλη που αποχώρησαν...  :roll: :roll: :roll:
Ο μόνος λόγος που δεν απαντάω σε αυτό έχει σχέση με την παράκληση του Viper.
Αφήστε το το θέμα!

αν γνωρίζεις κάτι που αγνοώ  :roll: :roll: :roll:

παράδοξο θα ήταν πάντως, μια όλες οι πρόσφατες αποφάσεις των νυν μελών για τα θέματα του Συλλόγου, υπήρξαν - οχι απλά πλειοψηφικές - αλλά ομόφωνες

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #179 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 08:29:57 μμ »
....εχω μαθει πως υπαρχει μια μεγαλη κοντρα μεσα στο ΠΗΓΑΣΟ με πρωην και νυν μελη-παραγοντες δε θα ηθελα αυτο να μεταφερθει στο αγαπημενο μας φορουμ ::salut::

διευκρίνιση, αναγκαία

μέσα στον Πήγασο υπάρχουν μόνο τα νυν μέλη, όχι πρώην,  παραιτηθέντα και αποχωρήσαντα μέλη

κάποιος που είναι πρώην μέλος ή δεν έχει γραφεί ποτέ μέλος, ανήκουν στην ίδια κατηγορία

ξαναλέω λοιπόν: δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ των νυν μελών - εκτός αν ξέρεις κάτι που αγνοώ

με κανεις να ανακατευτω τωρα στα κιταπια σας ρε πετραν και χαλιεμαι :? any way....βρε συ, αυτα τα "παραιτηθέντα και αποχωρήσαντα μέλη" οπως γραφεις για καποιο λογο θα εφυγαν....οπωσδηποτε κομματι του συλλογου ηταν κι αυτοι.Κοντρα υπαρχει και το ξερεις...τωρα πρωην ειναι ,νυν ειναι αυτο ειναι αλλο θεμα.

Τελος παντων αυτα ειναι δικα σας θεματα και κακως μιλαω κι ολας :oops:

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #180 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 08:34:22 μμ »
Πετρο το μονο που αναφερεις ειναι οτι δεν υπαρχει φαγομαρα στα νυν και προιν μελοι του συλογου εμένα προσωπικά μ' αφήνει αδιάφορο.
Και δεν δεινής μια εξήγηση για την μικρή συμετοχη των μοντελιστων και την απαράδεκτη εικόνα με τα χαρτάκια.
Δεν είναι προσωπικό αλλά εσένα ξέρω σαν συνομιλητή μου στο φόρουμ που ανυξε το θέμα της Εκθέσεις σαν υπεύθυνος(διαχηρηστης) του σηλογου
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #181 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 08:49:31 μμ »
κατα προσεγγιση,τι κοσμος ηρθε ?

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #182 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 09:58:47 μμ »
Λοιπόν ας πούμε λίγο τα πράγματα με το όνομά τους που λένε και ας μιλήσουμε με αριθμούς.

Οι συμμετοχές φέτος ήταν μόνο 70 άτομα, από αυτά τα 14 ήταν από το εξωτερικό (Σερβία και Βουλγαρία). Οι υπόλοιποι ήταν από Αθήνα, Χαλκίδα, και άπό άλλα μέρη της Βόρειας Ελλάδας και φυσικά και από Θεσσαλονίκη. Και καλύτερα να μη αναλύσω το πόσοι από τους Έλληνες ήταν από Θεσσαλονίκη γιατί θα απογοητευθούμε όλοι.
Τα εκθέματα ήταν μόνο 176 από τα οποία τα 47 ήταν από τα άτομα που ήρθαν από Σερβία και Βουλγαρία. Αριθμός πολύ μικρότερος από άλλες χρονιές. Το μόνο που έσωσε την κατάσταση ήταν η σχετικά ύψιλή ποιότητα των μοντέλων.
Από οργανωτικής πλευράς έγιναν φυσικά πολλά λάθη. Λάθη τα οποία τα περισσότερα δεν δικαιολογούνται από το γεγονός ότι αυτή δεν ήταν η πρώττη έκθεση που διοργάνωσε ο ΠΗΓΑΣΟΣ και θα έπρεπε να τα είχαμε (βάζω και τον ευατό μου μέσα γιατί αποτελώ κι εγώ μέλος του και άρα έχω κι εγώ ένα μερίδιο ευθύνης) αποφύγει. Όπως πχ αυτό που έγινε με τα χαρτάκια, τις φόρμες που συμπλήρωναν οι συμμετέχοντες και το γεγονός ότι δεν μπήκε μετά την κρίση δίπλα στα μοντέλα που βραβεύθηκαν, το τι βραβείο πήρε το καθένα. Οπως και μερικά ακόμα λάθη ίσως λιγότερο σημαντικά.
Για τον φωτισμό τα είπε πιο πάνω ο Πέτρος και οφείλεται απολκειστικά στην εγκατάσταση της αίθουσας στην οποία εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε και φυσικά δεν υπήρχε και η δυνατότητα να έρθει κάποιος από τον Δήμο Θεσσαλονίκης Σάββατο πρωί για να διορθώσει την κατάσταση.
Θεωρώ ήταν μια πολύ κακή έκθεση η φετινή. Από πλευρά οργάνωσης, συμμετοχής μοντελιστών και αριθμού εκθεμάτων. Το τι έφτεξε για όλα αυτά φυσικά θα συζητηθούν στην επόμενη συνέλευση και θα πρέπει να πάρουμε κάποιες πολύ σοβαρές απφάσεις, αν θέλουμε να υπάρξει ξανά έκθεση του ΠΗΓΑΣΟΥ.
Όσο για την εσωσυλλογική κόντρα (συγνώμη Λάμπρο, αλλά πρέπει να αναφερθώ δημόσια γι' αυτό), ΝΑΙ υπάρχει και γι' αυτό είναι υπεύθυνοι κάποιοι οι οποίοι δυστυχώς συνεχίζουν με τις ενέργείες τους να προκαλούν και να δημιουργούν καταστάσεις που χαλάνε την εικόνα του συλλόγους που λέγεται ΠΗΓΑΣΟΣ με αποτέλεσμα να απαξιώνουν κάποιοι να συμμετέχουν στις εκθέσεις που διοργανώνει.
Θα ήθελα να πω κάτι προς αυτούς που δεν είναι στον σύλλογο είτε γιατί δεν είναι πλεόν μέλη του είτε είναι μέλη άλλων συλλόγων είτε είναι μεμονομένοι μοντελιστές :
 Το να βγαίνει κάποιος, που είναι ΑΠΛΟ μέλος του ΠΗΓΑΣΟΥ και να λέει ορισμένα πράγματα τα οποία προκαλούν με το περιεχπόμενό τους, δεν σημαίνει ότι αυτά είναι και η θέση του συλλόγου. Δεν εξουσιοδοτήθηκε κανένας να κάνει τέτοιες ενέργειες και επομένως ότι έχει γραφτεί ή έχει ειπωθεί εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τις δικές του θέσεις και απόψεις και όχι τις θέσεις και τις απόψεις του συλλόγου. Και κάποια στιγμή αυτός ή αυτοί θα κλιθεί/ούν να δώσει/ουν λόγω για τις ενέργειές του/ους.

Τέλος εγώ, σαν ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ, ως μέλος του ΠΗΓΑΣΟΥ και ως μέλος της ομάδας που διοργάνωσε την έκθεση, θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από όλους όσους, για τον οποιοδήποτε λόγω δυσαρεστήθηκαν από την όλη διοργάνωση, από την παραλαβή μοντέλων μέχρι και την απονομή των βραβείων. Θέλω να πιστεύω ότι ότι έγινε φέτος έγινε για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ και ότι θα δούμε πολύ σοβαρά ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ και του χρόνου θα έχουμε μια όσο το δυνατόν άψογη έκθεση.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #183 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 10:28:40 μμ »
κατα προσεγγιση,τι κοσμος ηρθε ?
Λάμπρο, ίσως έχουν καλύτερη άποψη άλλα μέλη που παραμείνανε περισσότερες ώρες, αλλά εγώ προσωπικά την Κυριακή είδα αρκετό κόσμο και κυρίως αρκετά παιδιά με τις οικογένειές τους πράγμα το οποίο μου άρεσε.... :D

μερικές διευκρινήσεις:

β) είναι γνωστό από τη προκήρυξη ότι τα μοντέλα παραδίδονται μέχρι τις 2 μ.μ. το Σαββατο και στην πράξη και λίγο αργότερα.

Πέτρο, δεν διαφωνώ αλλά πιστεύω ότι αυτό μπορεί να διευθετηθεί συντομεύοντας τον χρόνο παράδοσης τουλάχιστον μέχρι τις 10 ή 11. Όποιος θέλει να παραδόσει εκθέματα ας ξυπνήσει λίγο νωρίτερα ρε παιδιά !!!!! Στρατό δεν πήγαμε όλοι  ::drill:: ;;;;
Ή τουλάχιστον ν' ανοίγουν οι πόρτες για το κοινό στις 2. Δέν είναι εικόνα έκθεσης αυτή χωρίς εκθέματα ή να μπαίνεις σαν απλός πολίτης και να βλέπεις έναν συνοστισμό ανθρώπων στην είσοδο με κάθε είδος κούτας να περιμένει να παραδόσει τα μοντέλα του  :evil:  Πιστεύω ότι είναι απλά πράγματα που θα κάνουν όμως την διαφορά  ::icon_thumright::

Στέλιο, είμαστε όλοι σίγουροι ότι του χρόνου η έκθεση θα είναι πολύ καλύτερη κρατώντας τα θετικά και αλλάζοντας τα στραβά !!!!!

Κι επειδή οι τόνοι έχουν ανέβει τώρα τελευταία ας χαλαρώσουμε βλέποντας μερικές φωτογραφίες ακόμα  :mrgreen: Ξέρω, τα ίδια και ίδια βλέπετε αλλά δεν νομίζω άλλος συνάδελφος να έχει στείλει την κορυφαία στιγμή της διακοπής ρεύματος .......................... :mrgreen:
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #184 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 11:02:39 μμ »
Παράθεση
Στέλιο, είμαστε όλοι σίγουροι ότι του χρόνου η έκθεση θα είναι πολύ καλύτερη κρατώντας τα θετικά και αλλάζοντας τα στραβά !!!!!
Στελιο, Πετρο το εύχομαι από καρδιάς  ::salut::
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #185 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 11:09:49 μμ »
Πετρο το μονο που αναφερεις ειναι οτι δεν υπαρχει φαγομαρα στα νυν και προιν μελοι του συλογου εμένα προσωπικά μ' αφήνει αδιάφορο.
Και δεν δεινής μια εξήγηση για την μικρή συμετοχη των μοντελιστων και την απαράδεκτη εικόνα με τα χαρτάκια.
Δεν είναι προσωπικό αλλά εσένα ξέρω σαν συνομιλητή μου στο φόρουμ που ανυξε το θέμα της Εκθέσεις σαν υπεύθυνος(διαχηρηστης) του σηλογου

είπα ότι δεν υπάρχει ...φαγωμάρα μεταξύ των νυν μελών του Συλλόγου - και την πεποίθηση μου αυτή εύλογα  τη σχημάτισα από το γεγονός ότι όλες οι αποφάσεις των μελών του ΠΗΓΑΣΟΥ ήταν ομόφωνες

τώρα αν κάποιοι, άλλα λένε δημόσια στις Γενικές Συνελεύσεις και άλλα ιδιωτικά, θλιβερό πρόβλημα τους  :( :( :(

η εικόνα με τα χαρτάκια ήταν απαράδεκτη - απλά δεν υπήρχε κάτι που εγώ μπορούσα να κάνω

η εξήγηση για τη συμμετοχή είναι απλή: έγινε μια λυσώδης εκστρατεία παραπληροφόρησης από - τουλάχιστο - ένα  πρώην μέλoς, που ζει ακόμα στα όνειρα του - μετά τόσα χρόνια από την παραίτηση του - με την αίσθηση Le Pegasus, c' est moi

το ερώτημα - για να μη κουράζουμε το θέμα παραπάνω - είναι απλό

Ποιός δούλεψε για να γίνει και πάλι η έκθεση του Πήγασου
Ποιός ...δούλεψε για να μη γίνει και σε επόμενο στάδιο για να μη έχει επιτυχία;

Θέλουμε να έχουμε έκθεση στη Θεσσαλονίκη ή όχι ;

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #186 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 11:19:34 μμ »
Τα εκθέματα ήταν μόνο 176 από τα οποία τα 47 ήταν από τα άτομα που ήρθαν από Σερβία και Βουλγαρία. Αριθμός πολύ μικρότερος από άλλες χρονιές. Το μόνο που έσωσε την κατάσταση ήταν η σχετικά ύψιλή ποιότητα των μοντέλων.

Στέλιο, μου παρέδωσες κατάσταση με 170 μοντέλα
Στη συνέχεια παραδόθηκαν άλλες 3 φιγούρες
Εκτός συναγωνισμού την Κυριακή εκτέθηκαν τα 3 φοβερά διοράματα του Αποστόλη στην 1/48
και δύο DAK, ένα HORCH και ένα  PZ IV - βλέπετε και φωτογραφίες
Συνόλο  170 +3 +3+2 =178
Προφανώς έκανες λάθος στη πρόσθεση- αλλά Προσοχή δίνεις έτσι λαβές στους ...πολέμιους του Πήγασου

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #187 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 11:21:48 μμ »
 :arrow:Νι_Kos
Βρε Νικόλα πως με έβγαλες έτσι στην φωτογραφία μετά το σκοτάδι :?: Μόνο το χέρι μου φαίνεται :!: :!: :mrgreen: :mrgreen:
Μια απόδειξη υπήρχε ολη και όλη της 3ης φοράς που πήγα στην έκθεση και προέκυψε αμφισβητήσιμη και αυτή.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #188 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 11:37:47 μμ »
:arrow:Νι_Kos
Βρε Νικόλα πως με έβγαλες έτσι στην φωτογραφία μετά το σκοτάδι :?: Μόνο το χέρι μου φαίνεται :!: :!: :mrgreen: :mrgreen:
Μια απόδειξη υπήρχε ολη και όλη της 3ης φοράς που πήγα στην έκθεση και προέκυψε αμφισβητήσιμη και αυτή.
Ρε σύ Γιάννο, δίκιο έχεις !!!!!! Έψαξα να βρώ και το ..... κεφάλι σου σε άλλες φώτο που έχω αλλά μάταια. Τώρα άν λέγαμε ότι είσαι σ' αυτή με το σκοτάδι θα μας πιστεύανε ;;; :mrgreen:
Tέλος πάντων, στείλε καμία άλλη που έχεις και θα το σώσουμε με photoshop !!!!!

Πάντως αποδείξεις ότι ήσουν στην Θεσσαλονίκη και πλάκωσες κι εσύ τα σουβλάκια.. καλαμάκια.. υπάρχουν στο αντίστοιχο θέμα του "after" έκθεσης .... :lol:
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #189 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 11:44:04 μμ »
Πέτρο, δεν διαφωνώ αλλά πιστεύω ότι αυτό μπορεί να διευθετηθεί συντομεύοντας τον χρόνο παράδοσης τουλάχιστον μέχρι τις 10 ή 11. Όποιος θέλει να παραδόσει εκθέματα ας ξυπνήσει λίγο νωρίτερα ρε παιδιά !!!!! Στρατό δεν πήγαμε όλοι  ::drill:: ;;;;
Ή τουλάχιστον ν' ανοίγουν οι πόρτες για το κοινό στις 2. Δέν είναι εικόνα έκθεσης αυτή χωρίς εκθέματα ή να μπαίνεις σαν απλός πολίτης και να βλέπεις έναν συνοστισμό ανθρώπων στην είσοδο με κάθε είδος κούτας να περιμένει να παραδόσει τα μοντέλα του  :evil:  Πιστεύω ότι είναι απλά πράγματα που θα κάνουν όμως την διαφορά  ::icon_thumright:::mrgreen:

Νικο
ο ΠΗΓΑΣΟΣ δεν είναι καμιά ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ που μόνο οι ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ γίνονται μέλη του  :D :D :D :D :D :D
Θέλουμε Σύλλογο και έκθεση στη Θεσσαλονίκη;
Βοηθούμε και γινόμαστε και  μέλη - όπως 4 άτομα στη διάρκεια της έκθεσης
Ολα τα μέλη, παλιά - καινούργια,  ΜΙΑ ψήφο έχουν για τη λήψη αποφάσεων για όλες τις βελτιώσεις που προτείνονται

ΥΓ και έτσι αποδεικνύουμε, αν μας ενδιαφέρει, σε όποιον θέλει να το διαλύσει, ότι δεν θα το πετύχει

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #190 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 12:02:00 πμ »

Στέλιο, μου παρέδωσες κατάσταση με 170 μοντέλα
Στη συνέχεια παραδόθηκαν άλλες 3 φιγούρες
Εκτός συναγωνισμού την Κυριακή εκτέθηκαν τα 3 φοβερά διοράματα του Αποστόλη στην 1/48
και δύο DAK, ένα HORCH και ένα  PZ IV - βλέπετε και φωτογραφίες
Συνόλο  170 +3 +3+2 =178
Προφανώς έκανες λάθος στη πρόσθεση- αλλά Προσοχή δίνεις έτσι λαβές στους ...πολέμιους του Πήγασου

Η κατάσταση που σου έδωσα Πέτρο είχε 169 μοντέλα, εσύ μου είπες ότι ήρθαν άλλα 7 αργότερα, σύνολο 176 (πιστεύω ότι ξέρω πρόσθεση). Το ότι μερικά από αυτά ήταν και εκτός συναγωνισμού, είναι ακόμα πιο θληβερό γιατί κάνει ακόμα πιο μικρό τον τελικό αριθμό των μοντέλων που πήραν μέρος στον διαγωνισμό.

Όσο για την φαγωμάρα μέσα στον ΠΗΓΑΣΟ, αυτό θα το δούμε όταν μαζευτούμε για να κάνουμε τον απολογισμό της έκθεσης. Εκει θα ειπωθούν ΠΟΛΛΑ και κυρίως με το όνομά τους. Είναι καιρός πλέον.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #191 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 12:07:00 πμ »
Πέτρο, συμφωνώ απολύτως. ʼν και προσωπικά ασχολούμε με τον μοντελισμό εδώ και 25 χρόνια, τον τελευταίο μήνα ανακάλυψα ότι υπάρχουν forum, εκθέσεις κτλ. Γι αυτό κι έχω αναφέρει αρκετές φορές ότι θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι, κυρίως για τον τοπικό μοντελισμό . Και προσωπικά έχω σκοπό να το κάνω .Τα σχόλιά μου είναι καθαρά τί βίωσα σάν ένας απλός επισκέπτης.

Καί δεν έχω αναφέρει πιό σοβαρά περιστατικά, αλλά αφού έχει ειπωθεί θα πώ κι εγώ ότι δεν μ' άρεσε ο τρόπος που μίλησε ο παραπάνω τύπος (security) στον γιό μου λέγοντάς του "μην έρχεσε πιό κοντά και κάνεις καμιά ζημιά". Το καημένο το παιδάκι πίσω από το σχοινί ήταν και απλά έβλεπε... ʼσε που 6 χρόνια δεν έχει αγγίξει μοντέλο για μοντέλο στο σπίτι ......

Παιδιά ας τ' αφήσουμε πίσω κι άς μείνουν τα θετικά, και του χρόνου τέτοια εποχή όλοι μαζί να θυμηθούμε τ΄αρνητικά μόνο και μόνο για να τ' αποτρέψουμε  ::icon_thumright::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #192 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 12:22:34 πμ »
Πέτρο, συμφωνώ απολύτως. ʼν και προσωπικά ασχολούμε με τον μοντελισμό εδώ και 25 χρόνια, τον τελευταίο μήνα ανακάλυψα ότι υπάρχουν forum, εκθέσεις κτλ. Γι αυτό κι έχω αναφέρει αρκετές φορές ότι θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι, κυρίως για τον τοπικό μοντελισμό . Και προσωπικά έχω σκοπό να το κάνω .Τα σχόλιά μου είναι καθαρά τί βίωσα σάν ένας απλός επισκέπτης.
Καί δεν έχω αναφέρει πιό σοβαρά περιστατικά, αλλά αφού έχει ειπωθεί θα πώ κι εγώ ότι δεν μ' άρεσε ο τρόπος που μίλησε ο παραπάνω τύπος (security) στον γιό μου λέγοντάς του "μην έρχεσε πιό κοντά και κάνεις καμιά ζημιά". Το καημένο το παιδάκι πίσω από το σχοινί ήταν και απλά έβλεπε... ʼσε που 6 χρόνια δεν έχει αγγίξει μοντέλο για μοντέλο στο σπίτι ......
Παιδιά ας τ' αφήσουμε πίσω κι άς μείνουν τα θετικά, και του χρόνου τέτοια εποχή όλοι μαζί να θυμηθούμε τ΄αρνητικά μόνο και μόνο για να τ' αποτρέψουμε  ::icon_thumright::

άχαρος ο ρόλος του security - υπεβολικός ζήλος ????????????

σκέψου αν χρειαστεί να κάνεις και συ την ίδια "δουλειά",  χωρίς να ξέρεις "που 6 χρόνια δεν έχει αγγίξει μοντέλο για μοντέλο στο σπίτι ...... "

ΟΚ το θέμα είναι αν θέλουμε να έχουμε και του χρόνου έκθεση ή θα κάνουμε πραγματικότητα το "όνειρο" των πρώην;
θα βοηθήσουμε ή θα μείνουμε στην απόλυτα καλοπροαίρετη κριτική

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #193 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 12:31:42 πμ »

Παράθεση
Όσο για την φαγωμάρα μέσα στον ΠΗΓΑΣΟ, αυτό θα το δούμε όταν μαζευτούμε για να κάνουμε τον απολογισμό της έκθεσης. Εκει θα ειπωθούν ΠΟΛΛΑ και κυρίως με το όνομά τους. Είναι καιρός πλέον.

...φαγωμάρα.........για τον απολογισμό........

και γω νόμιζα - αφελώς από ότι φαίνεται - ότι όλα τα μέλη ενδιαφέρονταν για την επιτυχία της έκθεσης και ότι είχαν να πουν το λέγαν στη συνέλευση των μελών ευθέως  και ΠΡΙΝ την έκθεση :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Υ.Γ. que mores........

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #194 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 12:46:36 πμ »

άχαρος ο ρόλος του security - υπεβολικός ζήλος ????????????

σκέψου αν χρειαστεί να κάνεις και συ την ίδια "δουλειά",  χωρίς να ξέρεις "που 6 χρόνια δεν έχει αγγίξει μοντέλο για μοντέλο στο σπίτι ...... "

ΟΚ το θέμα είναι αν θέλουμε να έχουμε και του χρόνου έκθεση ή θα κάνουμε πραγματικότητα το "όνειρο" των πρώην;
θα βοηθήσουμε ή θα μείνουμε στην απόλυτα καλοπροαίρετη κριτική
ʼν είναι να "μπινελικώνουμε" προκαταβολικά τον καθένα για νά μαστε σίγουροι ότι δεν θ' αγγίξει, τότε σίγουρα η δουλειά γίνεται σωστά  ::eusa_clap::

Τέλος πάντων, σε λάθος άνθρωπο τα λές γιατί εγώ προσωπικά ούτε τους "πρώην" γνωρίζω, ούτε τους "νυν", και ούτε θέλω να ξέρω γιατί τα τσουγκρίσανε. Εξάλλου η φαγωμάρα είναι, δυστυχώς, χαρακτηριστικό αυτής της άμοιρης της πόλης σ' όλους τους τομείς  ::boxing::

Εγώ χάρηκα που ανακάλυψα φέτος ότι υπάρχει έκθεση μοντελισμού στην πόλη μου και του χρόνου θα λάβω μέρος και θα την υποστηρίξω και πιστεύω ότι αυτή είναι η άποψη των περισσοτέρων εδώ μέσα. Αν κρίνω από το πολύ ευχάριστο ΣΚ που περάσαμε νομίζω ότι όλοι θέλουν αυτή την έκθεση .
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #195 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 12:54:37 πμ »
και το πηγαινατε τοσο ωραια...κυλησε η εκθεση τοσο καλα....γιατι το χαλατε τωρα που ετσι και αλλιως τελειωσε????

μαζευτειτε ολοι μαζι και πιειτε ενα καφε και πειτε τα...τι συνελευσεις και βλακειες λες και ειμαστε το πρωτοδικειο η στην επιτροπη αγωνιστικων κινητοποιησεων αγροτων...hobby ειναι ρεεεεε.....

[img]http://i365.photobucket.co

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #196 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 12:55:14 πμ »
Παράθεση
[quote author=LIVERPOOL link=topic=9586.msg207483#msg207483 date=12269593

...φαγωμάρα.........για τον απολογισμό........

και γω νόμιζα - αφελώς από ότι φαίνεται - ότι όλα τα μέλη ενδιαφέρονταν για την επιτυχία της έκθεσης και ότι είχαν να πουν το λέγαν στη συνέλευση των μελών ευθέως  και ΠΡΙΝ την έκθεση :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Υ.Γ. que mores........
[/quote]

Ή απλά ανέχονταν ορισμένα πράγματα, επειδή ακριβώς ήθελαν και επιδίωκαν την επιτυχία της έκθεσης και γι' αυτό δεν μιλούσαν πριν. Και αναφέρομαι γα τον ευατό μου... και φυσικά κι εσύ εμένα εννοείς.

Όσο για την ομοφωνία στην λείψη των αποφάσεων, που λες σε άλλο ποστ, αυτό δα έλειπε να υπάρχουν και διαφωνίες, τόσοι λίγοι που μείναμε.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #197 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 12:58:44 πμ »
τοσοι λιγοι και καταφερνετε και διαφωνειτε...ε αυτο ειναι τεχνη  !!!!!   (ελληνικη)
  [img]http://i365.photobucket.co

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #198 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 01:01:25 πμ »
.....ανακάλυψα φέτος ότι υπάρχει έκθεση μοντελισμού στην πόλη μου και του χρόνου θα λάβω μέρος και θα την υποστηρίξω και πιστεύω ότι αυτή είναι η άποψη των περισσοτέρων εδώ μέσα. Αν κρίνω από το πολύ ευχάριστο ΣΚ που περάσαμε νομίζω ότι όλοι θέλουν αυτή την έκθεση .

μπράβο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

το θέμα είναι ποιός θα κάνει του χρόνου την έκθεση για να την υποστηρίξεις

αν είναι η άποψη των περισσοτέρων, δεν έχουν παρά να ...βοηθήσουν

ΥΓ αλλιώς οι ...τέως θα διασκεδάζουν
ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #199 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 01:02:41 πμ »
Ρε παιδιά έλεος.... εγώ πώς βρέθηκα ξαφνικά στην μέση και με πέρνουν οι αδέσποτες ;;;;;;;;; ::M16::       ::sterb121:: ::MP5::
Nikolas Kostoulas

Tags: