Αποστολέας Θέμα: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2008  (Αναγνώστηκε 25628 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
Απ: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2008
« Απάντηση #150 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 09:55:44 πμ »
ΥΣ. Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια του mc για την συμετοχη τους και τις διακρίσεις ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: τους
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

KELESIDIS

• Επισκέπτης
« Απάντηση #151 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 02:45:28 μμ »
   Τα θερμά μου συγχαρητήρια και απο εμένα, στην έκθεση εμφανίστηκαν συνολικά 160 εκθέματα (απαντηση στον VIPER) , 20  απο τα οποία ήταν επαναλήψεις απο άλλες χρονιές , κυρίως των κριτών,  δηλ. συνολικά 140 καινούργια εκθέματα-συμετοχές. Υπήρχε όντως μια μικρή πτώση απο το 2007 (250 εκθέματα) και ήταν η πιο χαμηλή συμμετοχή απο όλες τις εκδηλώσεις μέχρι σήμερα αλλά αυτό που μετράει είναι  η ποιότητα και όχι η ποσότητα.  Και πάλι μπράβο σε όλους τους συντελεστές και το ΔΣ του συλόγου για την θαυμάσια προσπάθεια.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #152 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 02:56:46 μμ »
Οι φίλοι μας οι Βούλγαροι και οι Σέρβοι δεν διακρίθηκαν σε κάποια κατηγορία ; Ήταν εκτός συναγωνισμού ;;;;;;;

Τώρα όσον αφορά την έκθεση, κατά την ταπεινή μου γνώμη δύο ήταν τα αρνητικά σημεία :

1. Θα συμφωνήσω με τον φίλο μου τον John-John για τα μπλε χαρτάκια με τους αριθμούς τύπου ..... super market. Χτυπούσαν άσχημα μπροστά σε πανέμορφα εκθέματα και μείωναν την συνολική εικόνα.
2. Πιστεύω ότι η παραλαβή των μοντέλων θα πρέπει να γίνεται Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωί μέχρι τις 10-11. 'Οπως και νά 'χει οι πόρτες της έκθεσης θα πρέπει ν' ανοίγουν για το κοινό αφού πρώτα έχουν παραληφθεί όλες οι συμμετοχές. Το Σάββατο πήγα στις 13:00 και τα ράφια ήταν σχεδόν..... άδεια !!!! Καλά, εμείς ξέραμε το σύστημα και ξαναπήγαμε και την Κυριακή, αλλά το Σάββατο έβλεπα περαστικούς κι επισκέπτες που θαυμάζανε στην κυριολεξία ....... το ξύλο κερασιάς του ραφιού  :shock:

Προσωπικά είναι η πρώτη έκθεση μοντελισμού που επισκέφθηκα και, να πώ την αλήθεια, η συγκεκριμένη δεν γνωρίζω ακριβώς με τι μέσα στήνεται, από άποψη δυναμικού αλλά και οικονομικά από ποιούς στηρίζεται. Από τα λίγα που έχω καταλάβει είναι ότι η δουλειά γίνεται τελείως "εθελοντικά" . Γι αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για μία κατά τ΄άλλα πετυχημένη έκθεση με όμορφα μοντέλα φίλων μοντελιστών και πάνω απ' όλα με νέες γνωριμίες και ευχάριστες παρέες !!! ::icon_thumright::

Εύχομαι και του χρόνου με υγεία μία ακόμα καλύτερη έκθεση και, γιατί όχι, με την βοήθεια όλων μας ....... ::salut::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #153 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 03:07:56 μμ »
Τα θερμά μου συγχαρητήρια και απο εμένα, στην έκθεση εμφανίστηκαν συνολικά 160 εκθέματα (απαντηση στον VIPER) , 20  απο τα οποία ήταν επαναλήψεις απο άλλες χρονιές , κυρίως των κριτών,  δηλ. συνολικά 140 καινούργια εκθέματα-συμετοχές. Υπήρχε όντως μια μικρή πτώση απο το 2007 (250 εκθέματα) και ήταν η πιο χαμηλή συμμετοχή απο όλες τις εκδηλώσεις μέχρι σήμερα αλλά αυτό που μετράει είναι  η ποιότητα και όχι η ποσότητα.  Και πάλι μπράβο σε όλους τους συντελεστές και το ΔΣ του συλόγου για την θαυμάσια προσπάθεια.

τα εκθέματα ήταν 173 που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και άλλα 5 που εκτέθηκαν μόνο την Κυριακή - εκτός διαγωνισμού=178
τα εκθέματα το 2007 ήταν 222, μεταξύ των οποίων και γύρω στα 20-30 αυτοκίνητα στην κατηγορία Junior

δεν υπήρχαν επαναλήψεις απο άλλες χρονιές , κυρίως των κριτών
το δικό μου 251 δεν συμμετείχε πέρισυ, μια και ήταν σε "πειραματικό"  στάδιο και υπήρχε απόφαση μη συμμετοχής εκθεμάτων κριτών
του Μπάμπη Στάθη τελείωσαν μέρες πριν από την έκθεση για να εκτεθούν ειδικά σε αυτή
τα αεροπλάνα του Γιάννη, δεν συμμετείχαν πέρισυ
οι άλλοι κριτές δεν είχαν συμμετοχή

ΥΓ όσο για το "η πιο χαμηλή συμμετοχή απο όλες τις εκδηλώσεις μέχρι σήμερα ", μάλλον σε απατάει η μνήμη σου

για τη συμμετοχή..........

ενδιαφέρον θα είχε να υπάρξει μια ενημέρωση για την απόφαση που πήρε η Γ.Σ. του Συλλόγου Μοντελιστών Καβάλας, που συγκλήθηκε ειδικά για την έκθεση του ΠΗΓΑΣΟΥ φέτος, μια και είσαι μέλος του Συλλόγου Καβάλας και για τις εισηγήσεις και  ακόμη και ο πρόεδρος της και ο γ.γ. της είναι μέλη του φόρουμ

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #154 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 03:20:28 μμ »
κατάλογος με τα ονόματα των βραβευθέντων εκθεμάτων και μοντελιστών θα δημοσιευτεί πολύ σύντομα

Υ.Γ. για τη συμμετοχή, ακόμη.........
αραγε τα τηλέφωνα στο ΣΤΑΡ ΚΛΑΜΠ για μη συμμετοχή και μη πραγματοποίηση του εκπληκτικού σεμινάριου, τι νόημα είχαν;;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #155 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 03:36:40 μμ »
Κύριοι πιστεύω προσωπικά, και συγχωρέστε με αν ανακατεύομαι, οτι "αυτά" είναι θέματα που πρέπει να συζητούνται μεταξύ των "εμπλεκομένων" Δ.Σ. των Συλλόγων και κυρίως οχι "Δημόσια"  :!: :!: :!: Παράκληση μή "χαλάσουμε" το ωραίο Π.Σ.Κ. που "περάσαμε".....όποια θέματα "κατ' ιδίαν" και οχι "δημοσίως"....Συγνώμη και πάλι

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #156 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 03:40:57 μμ »
Συγχαρητηρια σε ολους οσους συνεβαλαν να γινει η εκθεση αυτη.

Σιγουρα περιθωρια για βελτιωση παντα θα υπαρχουν,αυτο με τα χαρτακια οντως δε φαινεται ωραιο,αλλα μικρη σημασια εχει,ωραια μοντελα ειχατε,προσελευση κοσμου ειχατε και -κυριως- περασατε καλα. ::eusa_clap:: ::salut::

και του χρονου ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Χ.Δρέττας

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #157 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 03:45:49 μμ »
Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου  καθώς και αυτά των μελών του Συλλόγου Ιστορικής Μινιατούρας Αθηνών (Star Club) προς τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, τα μέλη του Πήγασου Θεσσαλονίκης καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες για την επιτυχημένη διεξαγωγή της έκθεσης του 2008. Η τέχνη της μινιατούρας που με τόσο πάθος και επιμονή όλοι μας υπηρετούμε (σε πείσμα πολλών) έχει ανάγκη από εκδηλώσεις σαν και αυτή που τόσο όμορφα διοργανώσατε και όπως είδαμε είχε διεθνή απήχηση και συμμετοχή. Θεωρούμε τιμή μας που τα μέλη το Συλλόγου μας συμμετείχαν και έλαβαν υψηλές διακρίσεις και ελπίζουμε ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε και εμείς ακόμα περισσότερο.

Ευκαιρίας δοθείσης, να ευχαριστήσω και επισήμως το Δ.Σ. και τα μέλη του φίλου σωματείου (οψόμεθα και για αδελφοποίηση) για την εξαιρετική φιλοξενία τους και ελπίζουμε να μπορέσουμε να την ανταποδώσουμε.

Χρήστος Δρέττας
Πρόεδρος Δ.Σ. Star Club

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #158 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 04:01:50 μμ »
σας εφιστω τη προσοχη,οποιοδηποτε σχολιο δεν εχει σχεση με την εκθεση του ΠΗΓΑΣΟΥ και γραφεται με σκοπο να προκαλεσει "κοντρα" θα διαγραφεται.

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Cybertron
  • Transform, Seek, Attack, Destroy!
« Απάντηση #159 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 04:05:09 μμ »

Προσωπικώς λάτρεψα αυτό:

Μπράβο σ' όποιον το έκανε!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #160 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 05:11:50 μμ »
Spoiler (hover to show)

συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν στην έκθεση,
διοργανωτές και διαγωνιζόμενους.
πάντα τέτοια και πάντα επιτυχίες
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #161 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 05:14:20 μμ »
Προσωπικώς λάτρεψα αυτό
Μπράβο σ' όποιον το έκανε!

του Νίκου Λεοντσίνη, με αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Στρατιωτικά Οχήματα Standard

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #162 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 05:28:31 μμ »
Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #163 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 07:07:33 μμ »
Εγώ θα παρεκλίνω από το όλο κλίμα και συγχαρητήρια για την έκθεση δεν πρόκειται να πω. Εαν μάλιστα δεν είχα βάλει πρωταρχικό στόχο να δώ τους φίλους μου που μιλάω διαδικτυακά μαζί τους κάθε μέρα, θα έκλαιγα τα λεφτά που ξόδεψα - χώρια το ταξίδι της επιστροφής που είδα τον χάρο με τα μάτια μου 2 φορές. Εχοντας δε βομβαρδιστεί από τις φωτογραφίες της περσινής έκθεσης - ούτε model expert να ήταν - περιμένα και περισσότερα και το βασικότερο, πιό ενδιαφέροντα θέματα.
Κυριοι οργανωτές, δεν ήταν η πρώτη φορά που κάνατε έκθεση εκεί. Και ο φωτισμός δεν ήταν επαρκής και θα μπορούσατε να είχατε προετοιμάσει ετικέτες για τα εκθέματα. Ειχατε Υ/Η , είχατε και πρίζες, ενας εκτυπωτής έλειπε. Τα χαρτάκια ήταν απαράδεκτα. Οσο για την εικόνα της έκθεσης μεχρι το Σάββατο το μεσημερι, ήταν αποκαρδιωτική. Αναρωτιέμαι έτσι και ερχόταν ο Φέρρι στα πεταχτά το Σάββατο αντί για την Κυριακή, πως θα ένιωθε. Επισκεφτηκα το Σάββατο την έκθεση 12:45 παρέα με ένα φίλο μου και απογοητεύκαμε και οι δύο. Η έκθεση ήταν άδεια ακόμη από εκθέματα, ο περισσότερος κόσμος μέσα ήταν οι ξενοι μοντελιστές - αυτοί άραγε θα ξανάρθουν του χρόνου? - ενώ εκθέματα ακόμη ερχόντουσαν. Την έννοια του "χαλαρά" την έχετε πάρει πολύ σοβαρά μου φαίνεται. Οπως πολύ σωστά το έγραψε και ο συνονόματος μου φαλακρός  :mrgreen: να ξεκινατε από την Παρασκευή. Κατι ξερει η ΙPMS  :wink: Δειτε το και πατριωτικά. Ειναι απαράδεκτο για μία πολη όπως η Θεσσαλονίκη, η Συρος και το Αιγιο να διοργανώνουν καλύτερα της μια μοντελιστική έκθεση. Και αν σε τελική ανάλυση έχετε, όπως ακουγα στα πηγαδάκια απέξω, φαγωμάρα μέσα στον σύλλογο σας, αυτό δεν θα έπρεπε να βγεί προς τα έξω.

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #164 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 07:18:08 μμ »
Παιδια τα σεμιναρια εγινανα? Εχουμε κανενα βιντεο?
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος NebelWerfer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Riyadh
« Απάντηση #165 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 07:34:57 μμ »
διστυχως το πρωι της Κυριακης δεν υπηρχε ρευμα  λογω βλαβης της ΔΕΗ.

Παρολο που ηταν σκοτεινα τα σεμειναριο αρχισε.Αυτο ηταν απο τα ασχημα εκθεσης.Χωρις φωτισμο σκοτεινα γινοταν επιδειξη για βαψιμο φυγουρας.Λιγοι πηγαν να το δουν μιας και δεν υπηρχε φως.Θα μπουρουσε να καθυστερισει λιγο η εναρξη μεχρυ να ερθει το ρευμα πισω παρα να ξεκινησει μεσα το σκοταδι.

Πετρο μιας και εισαι μεσα στον συλλογο θελω να σου πω για ενα φαινομενο που οχι μονο εγω το παρατηρισα αλλα και αλλοι δικιοι μου καλεσμενοι που δεν εχουν ιδεα απο μοντελισμο.

Ενας απο τους υπευθυνους δεν γωριζω το ονομα του περπατουσε μεσα στην εκθεση και εβριζε ολη την ωρα(γενικα ειχε νευρα).Ακουγοταν χαρακτηριστηκα.Τωρα εγω σαν μοντελιστης μπορω ας πουμε κατα καποιο τροπο να το καταλαβω μιας και ηταν απο αυτους που τοποθετουσαν τα μοντελα στα ραφια και κοιταζε να μην πηγαινει ο κοσμος πολυ κοντα για να μην γινει τυχον ζημια και ειχε δουλεια.Αλλα και παλι δεν μπορει να δικαιολογιθει για τους τροπους τους μπροστα σε κοσμο.Εγω ντρεπομουνα καθε φορα που περνουσε απο διπλα μας και μονολογουσε και εβριζε.Δεν εχει σημασια τι εγινε ή τι προβληματα εχει.Απο την στιγμη που ειναι μελος σε καποιο συλλογο ο οποιος διοργανωνει μια εκθεση πρεπει να φοραει την καλη-ευγενικη μασκα και να ξεχασει τα οποιαδηποτε προβληματα.
Αυτα ηταν απαραδεκτο.
Αυτα τα λεω Πετρο χωρις ιχνος δολιοτητας και κακιας.Απλα το λεω ωστε την επομενη φορα να αποφευχθει αυτο το πραγμα που σε πολλους δεν αρεσε καθολου.

Του χρονου παμε για καλυτερα!

υ.γ
Η εσσωσυλλογικη σας κοντρα ενα αποτελεσμα ειχε.

ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Αλβινος
  [img]http://www.modelclub.gr/images/bob.jpg

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #166 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 07:37:57 μμ »

Αυτό ξαναπές το...αλλά και το Hobby μας ακόμη μπορεί να γίνει πεδίο αντιπαράθεσης.

Ο Viper   ομως μας ζήτησε να μην το σχολιάσουμε εδώ μέσα κι οφείλουμε να τον σεβαστούμε

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #167 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 07:38:48 μμ »
Spoiler (hover to show)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #168 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 07:46:54 μμ »

Αυτό ξαναπές το...αλλά και το Hobby μας ακόμη μπορεί να γίνει πεδίο αντιπαράθεσης.

Ο Viper   ομως μας ζήτησε να μην το σχολιάσουμε εδώ μέσα κι οφείλουμε να τον σεβαστούμε

εχεις απολυτο δικαιο και συγνωμη Λαμπρο αλλα δεν εγραψα κατι κακοβουλα ή για να αρχισει μια κοντρα.
το εγραψα σαν καινουργιος μοντελιστης και η εντυπωση που μου δοθηκε.
οπως ειπα και πριν μιλισα χωρις σκοπημοτητα.
φιλικα και με καλες προθεσεις
Αλβινος

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #169 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 07:52:47 μμ »
Εγώ θα παρεκλίνω από το όλο κλίμα και συγχαρητήρια για την έκθεση δεν πρόκειται να πω. Εαν μάλιστα δεν είχα βάλει πρωταρχικό στόχο να δώ τους φίλους μου που μιλάω διαδικτυακά μαζί τους κάθε μέρα, θα έκλαιγα τα λεφτά που ξόδεψα - χώρια το ταξίδι της επιστροφής που είδα τον χάρο με τα μάτια μου 2 φορές. Εχοντας δε βομβαρδιστεί από τις φωτογραφίες της περσινής έκθεσης - ούτε model expert να ήταν - περιμένα και περισσότερα και το βασικότερο, πιό ενδιαφέροντα θέματα.
Κυριοι οργανωτές, δεν ήταν η πρώτη φορά που κάνατε έκθεση εκεί. Και ο φωτισμός δεν ήταν επαρκής και θα μπορούσατε να είχατε προετοιμάσει ετικέτες για τα εκθέματα. Ειχατε Υ/Η , είχατε και πρίζες, ενας εκτυπωτής έλειπε. Τα χαρτάκια ήταν απαράδεκτα. Οσο για την εικόνα της έκθεσης μεχρι το Σάββατο το μεσημερι, ήταν αποκαρδιωτική. Αναρωτιέμαι έτσι και ερχόταν ο Φέρρι στα πεταχτά το Σάββατο αντί για την Κυριακή, πως θα ένιωθε. Επισκεφτηκα το Σάββατο την έκθεση 12:45 παρέα με ένα φίλο μου και απογοητεύκαμε και οι δύο. Η έκθεση ήταν άδεια ακόμη από εκθέματα, ο περισσότερος κόσμος μέσα ήταν οι ξενοι μοντελιστές - αυτοί άραγε θα ξανάρθουν του χρόνου? - ενώ εκθέματα ακόμη ερχόντουσαν. Την έννοια του "χαλαρά" την έχετε πάρει πολύ σοβαρά μου φαίνεται. Οπως πολύ σωστά το έγραψε και ο συνονόματος μου φαλακρός  :mrgreen: να ξεκινατε από την Παρασκευή. Κατι ξερει η ΙPMS  :wink: Δειτε το και πατριωτικά. Ειναι απαράδεκτο για μία πολη όπως η Θεσσαλονίκη, η Συρος και το Αιγιο να διοργανώνουν καλύτερα της μια μοντελιστική έκθεση. Και αν σε τελική ανάλυση έχετε, όπως ακουγα στα πηγαδάκια απέξω, φαγωμάρα μέσα στον σύλλογο σας, αυτό δεν θα έπρεπε να βγεί προς τα έξω.

όλα όσα αναφέρονται - δημόσια ή ιδιωτικά - θα συζητηθούν για να ληφθούν υπόψη για την επόμενη χρονιά

μερικές διευκρινήσεις:

α) η αίθουσα  παραδίδεται απόγευμα Παρασκευής και πρέπει να μεταφερθούν και να στηθούν τα εκθετήρια και να τακτοποιηθούν και οι χορηγοί.

β) είναι γνωστό από τη προκήρυξη ότι τα μοντέλα παραδίδονται μέχρι τις 2 μ.μ. το Σαββατο και στην πράξη και λίγο αργότερα.

γ) φέτος για πρώτη χρονιά στην αίθουσα υπήρξε πρόβλημα φωτισμού  - πρέπει να ερευνήσουμε τυχόν αλλαγές που έκανε ο Δήμος μια και δεν έχουμε πρόσβαση ή δυνατότητα αλλαγών

Υ.Γ. δεν υπάρχει φαγωμάρα μέσα στον σύλλογο, το τι κάνουν και λένε πρώην μέλη που αποχώρησαν...  :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #170 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 07:54:01 μμ »
Αλβίνος???

Μήπως ήσουν στο Σταύρο σήμερα το πρωί?

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #171 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 07:56:11 μμ »
Υ.Γ. δεν υπάρχει φαγωμάρα μέσα στον σύλλογο, το τι κάνουν και λένε πρώην μέλη που αποχώρησαν...  :roll: :roll: :roll:

Ο μόνος λόγος που δεν απαντάω σε αυτό έχει σχέση με την παράκληση του Viper.

Αφήστε το το θέμα!

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #172 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 08:00:52 μμ »
Κύριε ΦίλιππΑ  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: κάνετε λάθος  ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::  δείτε λίγο στην σελίδα
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,9586.90.html  κάπου στο μέσον........Αχαααααα ΔΕΝ αναγνωρίζετε τα μοντέλα σας...ΥΠΟΠΤΟΝ   ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #173 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 08:03:16 μμ »
Αλβινε και λοιποι συναδελφοι,δε πειραζει καλα κανετε και σχολιαζετε τα αρνητικα που τελικα υπηρξαν στην εκθεση (για να το λετε εσεις το πιστευω ::salut:: )
Απο κει και περα ,επειδη εχω μαθει πως υπαρχει μια μεγαλη κοντρα μεσα στο ΠΗΓΑΣΟ με πρωην και νυν μελη-παραγοντες δε θα ηθελα αυτο να μεταφερθει στο αγαπημενο μας φορουμ ::salut::

Και βεβαια ο Πηγασος μπορει να εχει βημα εδω μεσα,προσωπικα δε με απασχολει ποιοι απαρτιζουν το ΔΣ ,αυτο που με νοιαζει ειναι η εναρμονιση των συμμετεχόντων στο φορουμ συμφωνα με τους κανονισμους και κυριως συμφωνα με το κλιμα που επικρατει απο τη πρωτη μερα λειτουργιας του modelclub.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #174 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 08:03:32 μμ »
Αλβίνος???

Μήπως ήσουν στο Σταύρο σήμερα το πρωί?

ναι!

στειλε Πμ
Αλβινος