Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν προσωπικά για τα καλά σας λόγια

, χαίρομαι που σας αρέσει όσο αρέσει και σε εμένα.
Γεια όσους έχουν απορία ποιο θα είναι το επόμενο προς το παρόν το μόνο που μπορώ να γράψω είναι ότι απλώς όπως λένε και οι φίλοι μας εδώ, failure is not an option

, αλλά πάντα βιετνάμ

.
Περικλή : Το chipping έγινε ως εξής, πρώτα πέρασα wash στις γραμμώσεις και στα πριστσίνια που ήθελα με steel τις humbrol το οποίο είναι πολύ αραιό με πυκνότατα νερού (τουλάχιστον αυτό που έχω εγώ). Πριν στέγνωση τελείως σκούπισα με βαμβακερό ύφασμα ποτισμένο με διαλυτικό το περίσσευμα (προσοχή το υπόστρωμα πρέπει να είναι βαμμένο με ακρυλικά χρώματα γιατί αλλιώς θα φύγει όλο το χρώμα) με αποτέλεσμα να ξεχωρίζουν έντονα και αφύσικα οι γραμμώσεις. Στην συνέχεια με πολύ ψιλό πινελάκι, το ίδιο με πριν, ξεκίνησα να τονίζω τα σημεία που ήθελα στις ακμές των γραμμώσεων και σε συγκεκριμένα πριτσίνια με steel τις humbrol έτσι άρχισαν να φαίνονται και τα ξεφλουδίσματα.
Μετά πηρα μια παλιά οδοντόβουρτσα στην οποία έχω κόψει σχεδόν όλες τις πίσω τρίχες, έχει μείνει δηλαδή μια λεπτή λωρίδα στο μπροστινό μέρος. Αφού τη ακούμπησα στο καπάκι του steel της humbrol στο οποίο υπάρχει κάποια ποσότητα χρώματος , την χτύπησα 1-2 φορές σε κάποια επιφάνεια να φύγει η μεγαλύτερη ποσότητα και με απαλά χτυπήματα στα συγκεκριμένα σημεία που ήθελα δημιούργησα στο εφέ του chipping στην άτρακτο και όπου αλλού.
Πέρασμα με γυαλιστερό βερνίκι και μετά wash με raw umber με το οποίο τονίστηκαν και οι υπόλοιπες γραμμώσεις του κιτ, ενώ αυτές που γυάλιζαν έντονα εξαιτίας του steel απέκτησαν μια φυσική θαμπάδα που τις έφερε ποιο κοντά στην κλίμακα. Τέλος το ματ βερνίκη βοήθησε να φαίνονται όλα ποιο φυσικά και επίπεδα.
Θανάση : Το μονωτικό στην καλύπτρα και το αλεξηνέμιο είναι λεπτές λωρίδες από ταινία μασκαρίσματος τοποθετημένες πρώτα και μετά βαμμένες με κάποιο trainer yellow
Να΄στε καλά.