Αποστολέας Θέμα: Moving Modelling Lab MkI  (Αναγνώστηκε 5264 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Moving Modelling Lab MkI
« στις: Αυγούστου 08, 2008, 09:25:49 μμ »
Πριν από μερικά χρόνια έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο Ash Warriors από τις εκδόσεις της USAF. Περιγράφει πως το ανθρώπινο δυναμικό της βάσης Clarck στις Φιλιππίνες μετακίνησε ΟΛΟΚΛΗΡΗ το προσωπικό της βάσης (πάνω από 10000 ψυχές) και πως οργανώθηκε το όλο εγχείρημα υπό το βάρος της επικείμενης έκρηξης του ηφαιστείου Pinatubo. Πρόκειται για συναρπαστικό ανάγνωσμα και είναι αξιο θαυμασμού πως τόσα πολλά προβλήματα βρήκαν λύση μέσα από την σωστή οργάνωση και την πειθαρχία.

Με ένα παρόμοιο , αναλογικά, πρόβλημα βρέθηκα αντιμέτωπος πρόσφατα όταν αποφάσισα να μετακινήσω ΟΛΟ το μοντελιστικό εργαστήριο στην Αίγινα όπου θα εκδράμω συν γυναιξί και τέκνοις δια δύο εβδομάδας ::danseuse:: ::hlioskaytos:: ::eetsmakelijk:: ::gyros:: ::sex:: ::tv:: ::pc024:: και βάλτε παρακαλώ και μία φατσούλα να μοντελάρει, εκτός αν κάνει αυτή ::eusa_wall::

Για έλα να κουβαλήσεις τα πάντα να σε δω. Από μοντελιστική αγορά η Αίγινα είναι στο απόλυτο μηδέν από όσα ξέρω, άρα και το παραμικρό να λήψει σημαίνει ταξίδι... Και που τα βάζεις όλα αυτά τα ψιλολοϊδια που με τον καιρό έχουμε μαζέψει και δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτά; Το πρόβλημα με απασχόλησε καιρό μέχρι που προσφάτως επιστρέφοντας από έναν πελάτη κατάλαβα πως κυριολεκτικά κρατούσα τη λύση στα χέρια μου όπου βαστούσα μία εργαλειοθήκη με όλα τα απαραίτητα για να συμαζέψεις ένα δίκτυο. Επιδρομή λοιπόν στο Praktiker όπου με το ιλιγγιώδες ποσό των 20 EUR αγόρασα 2 εργαλειοθήκες τις οποίες και γέμισα και περίσσεψε και χώρος!

Παραδοχές: Εκεί που πάω υπάρχει πολιτισμός, άρα αναλώσιμα όπως οινόπνευμα, Azax, white spirit, Valium κλπ θα αγοραστούν από εκεί

Στη μία εργαλειοθήκη μπήκαν τα enamel, αερογράφοι, λάδια, γενικά εργαλεία (λαβίδες, κοπίδια κλπ) και στην άλλη τα ακρυλικά, βερνίκια, κόλλες και κάτι ψιλά από εργαλεία. Αρα με 2 δρόμους οι εργαλειοθήκες, το κομπρεσέρ και η σακούλα με τα μοντέλα κατεβαίνει στο γκαράζ, πράγμα σημαντικό γιατί μένω στον 4ο και ΔΕΝ έχω ασανσέρ (για όσους διερωτώνται για το πως διατηρώ τη γραμμή μου ::glossa:: )

Δεν είναι και καμμία τρομερή ανακάλυψη, αλλά την επόμενη φορά που θα πρέπει να μετακομίσετε ψάξτε για μία εργαλειοθήκη, υπάρχουν δεκάδες σχέδια και σίγουρα κάποια θα σας καλύψει. Χωράνε απίστευτη ποσότητα από μοντελιστικά είδη και είναι τετράγερες γιατί έχουν σχεδιαστεί να σηκώνουν πολλάπλάσιο βάρος από οτιδήποτε μοντελιστικό μπορέσετε να τις φορτώσετε.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Απ: Moving Modelling Lab MkI
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 08, 2008, 09:37:42 μμ »
        Μάλιστα................

Το συγκεκριμένο εργαστήρι το είχα ετοιμάσει πριν πολλά πολλά χρόνια,απλά δεν ήταν το MkI καθώς το δικό μου δεν διέθετε κομπρεσέρ (πού τέτοια μεγαλεία εκείνη την εποχή),αλλά φιάλη με αέρα.
    Όλο αυτό μεταφέρθηκε,παρά την γκρίνια της μαμάς,στο Αγκίστρι όπου καί φτιάχτηκε το πανέμορφο F20 Tigershark της Monogram το οποίο καί υπάρχει ακόμα,όπως καί η .........γαλάζια πλαστική εργαλειοθήκη.
    Το δύσκολο ήταν να επιστρέψει το φτιαγμένο μοντέλο στην Αθήνα,χωμένο μαζί με άλλα συμπράγκαλα στο ascona της οικογένειας. :roll:

Καλές διακοπές.................

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 08, 2008, 09:58:19 μμ »
ʼψογη οργάνωση  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  θα σε προτιμήσουμε  :mrgreen: όταν θα χρειαστεί να κάνω αυτό που σου είπα.  :( 
Μια απορία όμως. Γιατί MkI στον τίτλο; Θ'ακολουθήσει και ΙΙ;; Ή είναι κάτι όπως λέμε Πέλεκυς 1, 2 κλπ;

Τέλος εύχομαι καλές βουτιές (με ρέγουλα όμως μην πνίξεις κανέναν  :mrgreen: ) και να μην σου λείψει τίποτα απολύτως.

ΥΓ Οι φωτό σου δεν ανοίγουν οι περισσότερες, βγάζουν "The page cannot be displayed" κάτι που εγώ τουλάχιστον το παθαίνω στις 7 από τις 10 φωτό που ανεβάζεις εσύ τον τελευταίο καιρό.  :evil: :evil: Πέτα το το βρωμο-imagesheck και γύρνα στον φωτοκουβά που και γρήγορος είναι & δεν έχει τέτοια προβλήματα.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 08, 2008, 10:01:11 μμ »
Κυριοι συναδελφοι εμπαιδωσαμε πληρως τον τροπο μεταφορας ενος εργαστηριου στις διακοπες και ευχαριστουμε για αυτο.Εμενα προσωπικα ομως μου δημιουργησατε μια αλλη πολυ μεγαλυτερη απορια.Πως στο καλο πεισατε τις συζυγους να κουβαλησετε ολη σας την πραματεια εκει που θα πατε για διακοπες. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: :D :D ::proskino:: ::proskino::Εχω αναγκη περιγραφικης και αναλυτικης απαντησης και ισως και ψυχολογικης υποστηριξης.Δωστε μας τα φωτα σας γιατι αυτα δεν ειναι μικρα πραγματα :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 08, 2008, 10:12:00 μμ »
Επίσης κι επειδή το ξέχασα!!!!  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Κι έλεγα μόνο ότι εγώ ο ΜΑΛ.... εχώ μαζέψει ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ τα χρώματα. Σ'ευχαριστώ πολύ Γιώργο γιατί με ξαλάφρωσες.  8)

Και κλείνοντας, με αυτό  ::arrowred::  ::gyros:: τι εννοείς;;;  Τελικά θα μοντελίσεις ή θα το ρίξεις σε τίποτα κοκορέτσια και γαρδούμπες  :?: :?: (όχι δηλαδή, άμα είναι να'ρθω να βοηθήσω.  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 08, 2008, 10:18:17 μμ »
Κυριοι συναδελφοι εμπαιδωσαμε πληρως τον τροπο μεταφορας ενος εργαστηριου στις διακοπες και ευχαριστουμε για αυτο.Εμενα προσωπικα ομως μου δημιουργησατε μια αλλη πολυ μεγαλυτερη απορια.Πως στο καλο πεισατε τις συζυγους να κουβαλησετε ολη σας την πραματεια εκει που θα πατε για διακοπες. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: :D :D ::proskino:: ::proskino::Εχω αναγκη περιγραφικης και αναλυτικης απαντησης και ισως και ψυχολογικης υποστηριξης.Δωστε μας τα φωτα σας γιατι αυτα δεν ειναι μικρα πραγματα :D :D :D

Είσαι νέος στο φόρουμ καί για αυτό καί είσαι δικαιολογημένος. :wink:

Ιδού λοιπόν...........

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=2940.0

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 08, 2008, 10:23:29 μμ »
    Το συγκεκριμένο εργαστήρι το είχα ετοιμάσει πριν πολλά πολλά χρόνια,απλά δεν ήταν το MkI καθώς το δικό μου δεν διέθετε κομπρεσέρ (πού τέτοια μεγαλεία εκείνη την εποχή),αλλά φιάλη με αέρα.
    Όλο αυτό μεταφέρθηκε,παρά την γκρίνια της μαμάς,στο Αγκίστρι όπου καί φτιάχτηκε το πανέμορφο F20 Tigershark της Monogram το οποίο καί υπάρχει ακόμα,όπως καί η .........γαλάζια πλαστική εργαλειοθήκη.
    Το δύσκολο ήταν να επιστρέψει το φτιαγμένο μοντέλο στην Αθήνα,χωμένο μαζί με άλλα συμπράγκαλα στο ascona της οικογένειας. :roll:
Κάτι λένε για τα μεγάλα πνεύματα...

Καλές διακοπές.................
Επίσης!!!

Μια απορία όμως. Γιατί MkI στον τίτλο; Θ'ακολουθήσει και ΙΙ;; Ή είναι κάτι όπως λέμε Πέλεκυς 1, 2 κλπ;
Η ζωή ως γνωστόν είναι μία διαρκώς αυτοβελτιούμενη διαδικασία (ώπα, τι έγραψα ο σκύλος, βάστα να το σημειώσω να το λέω, ακούγεται ωραίο...) Αρα νομοτελιακά (κάτι έχω σήμερα) είναι αναπόφευκτο και το MkII και όσα αυτού έπονται. Ετσι, μέσω του συνεχούς προτσές (κλεμένο αλλά και αυτό ακούγεται όμορφα) ο άνθρωπος εξυψώνεται και αναζητά πάντα το καλύτερο.

Ελπίζω να σε κάλυψα ::glossa:: Αν δεν καλύφθηκες ρίξε ένα σεντονάκι πάνω σου μην αρπάξεις καμμιά πούντα και σε τρέχουμε καλοκαιριάτικα ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Τέλος εύχομαι καλές βουτιές (με ρέγουλα όμως μην πνίξεις κανέναν  :mrgreen: ) και να μην σου λείψει τίποτα απολύτως.
Αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείται αγαπητέ... Τι σχέση μπορεί να έχω με την κυματογέννεσην;

ΥΓ Οι φωτό σου δεν ανοίγουν οι περισσότερες, βγάζουν "The page cannot be displayed" κάτι που εγώ τουλάχιστον το παθαίνω στις 7 από τις 10 φωτό που ανεβάζεις εσύ τον τελευταίο καιρό.  :evil: :evil: Πέτα το το βρωμο-imagesheck και γύρνα στον φωτοκουβά που και γρήγορος είναι & δεν έχει τέτοια προβλήματα.
Θα το σχολάσω το συντομότερο γιατί μου τα έχει τα νεύρα κλωνές και εμένα :evil:

Πως στο καλο πεισατε τις συζυγους να κουβαλησετε ολη σας την πραματεια εκει που θα πατε για διακοπες. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: :D :D ::proskino:: ::proskino::Εχω αναγκη περιγραφικης και αναλυτικης απαντησης και ισως και ψυχολογικης υποστηριξης.Δωστε μας τα φωτα σας γιατι αυτα δεν ειναι μικρα πραγματα :D :D :D
Αυτά τα θέματα αγαπητέ επιλύονται κατά τη διάρκεια της επιλογής και επ' ουδενί λόγω μετά το γάμο. Διαλέγεται μία καλή και τρυφερή ατιγμή, αφού πρώτα έχετε πάει να δείτε την κοιμισιάρικη ταινία που της αρέσει (πχ Νύφες, κάτι σε Ταρκόφσκι κλπ) και σκάτε το μυστικό ως παρακάτω:

- Γλυκιά μου το ξέρεις πως ασχολούμε με την τέχνη;
- Δηλαδή;
- Κάνω μοντέλα και τα βάφω, θα σου δείξω μια μέρα. Απαιτεί συγκέντρωση και υπομονή και φυσικά καλλιτεχνική φύση.
- Και που το κάνεις αυτό;
- ΠΑΝΤΑ (να τονιστεί αυτό) σπίτι, είναι ενασχόληση για σπιτόγατους (από εδώ και πέρα ήδη σας βλέπει με άλλο μάτι).
- Αχ, να μου δείξεις, ακούγεται ενδιαφέρον.
- Σίγουρα, με την πρώτη ευκαιρία. Απλά φοβάμαι μη βαρεθείς. Εμένα πάντως με χαλαρώνει αφάνταστα...
- Τι να βαρεθώ καλέ, αφού μαζύ θα είμαστε. Ελα εδώ και τιμώρησέ με που δεν ξέρω από τέχνη, γλύπτη μου εσύ!

Και φυσικά το συντηρείς το θέμα μέχρι που γίνεται καθημερινότητα, όπως οι 28 κρέμες προσώπου το πρωί και οι 44 το βράδυ. Και γίνεται αναπόσπατο τμήμα της εικόνας σου. Και άμα το χειριστείς έξυπνα το φτάνεις μέχρι και να σου παίρνει δώρο μοντέλο!

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 08, 2008, 10:37:34 μμ »
Και γω φέτος μία απ τα ίδια,που πήγα στην Εύβοια!
Δεν πήρα μαζί μου το κομπρεσέρ,ενώ πήρα τον αερογράφο! :shock:(τι να τον κάνεις ρε χαμένε...)
ενώ εκτός από δύο εργαλειοθήκες,μία μεγάλη σακούλα με φύλλα πλαστικού, τρία κουτιά από παπούτσια και ένα από Dimple,υπήρχε και μία απ τις τεράστιες σακούλες του Jumbo,τίγκα στα μοντέλα...
Βέβαια δεν....πρόλαβα να τελειώσω κανένα.... :oops:
Βασικά δεν έκανα και πάρα πολλά πράματα...πιο πολύ χάζευα...
Α και εκτός αυτών,πήρα το φορητό,μια 19" TFT(για να βλέπουμε σε καλό μέγεθος) και ένα σετάκι Creative ηχεία 5,1...
Τίποτα δηλαδή!!!
Τελικός απολογισμός,όλο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου,τίγκα στα πράγματα...
Και έβαλα χέρι και στην γυναίκα μου ότι πήρε πολλά ρούχα!!! :lol: ::glossa::
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 08, 2008, 10:44:05 μμ »
Α και εκτός αυτών,πήρα το φορητό,μια 19" TFT(για να βλέπουμε σε καλό μέγεθος) και ένα σετάκι Creative ηχεία 5,1...
Τίποτα δηλαδή!!!
Στην οθόνη δε σε πιάνω, αλλά το pc του μικρού με την 17άρα και την τιμονιέρα και το joystick και το gamepad και τον σταθεροποιητή τάσης γιατί στην Αίγινα γίνεται χαμός τα πακετάρω τώρα. Επίσης ΚΑΙ το laptop μην τύχει καμμία στραβή και ασύρματο internet άμα τύχει να συνδεθώ να μαζέψω τα συντρίμια και άμα αυτές λέγονται διακοπές εγώ είμαι ψηλός, λεπτός, με γαλανά μάτια... Και μοντελισταράς, σκρατσάς από τους λίγους ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 08, 2008, 10:56:11 μμ »
καλές διακοπές Γιώργο και καλά να περάσετε

και φρόντισε τις βουτιές σου να τις κάνεις στη νότια πλευρά του νησιού και όχι προς την πλευρά που βλέπει τις παραλίες της Αττικής  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 08, 2008, 10:59:10 μμ »
Κυριοι ειστε τρελοι και παλαβοι.Σας ξαναβγαζω το καπελο.Αυτο το forum τελικα εχει θησαυρους.
 ::arrowred:: Nick2 αιτουμαι εγγραφως αδεια να χρησιμοποιησω τον θεικο δεκαλογο για καθε νομιμη αλλα και ... παρανομη χρηση :D :D :wink:Επισης ζητω απο τον διαχειριστη να μπει στην πρωτη σελιδα του site :D :D
 ::arrowred:: Gkontong εσυ μια χαρα το εχεις πιασει το θεμα εμεις οι φτωχοι που δεν ειπαμε το ΠΑΝΤΑ και τωρα θα το πληρωνουμε για παντα?(γιατι εγω αν πω στη γυναικα μου οτι θα παρω ενα πορτ-παγκαζ μοντελα στις διακοπες θα κουβαλησω τις παντοφλες της στο...κεφαλι)Η μηπως υπαρχει τροπος επαναπροσδιορισμου της καταστασης?Η αν περασουν μερικα χρονια γαμου θα στρωσει η κατασταση?Και δε μου χει παρει και μοντελο δωρο ποτε ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 08, 2008, 11:04:37 μμ »
Α φίλε gtets πρέπει να την "σκίσεις τη γάτα"  :mrgreen: :mrgreen:

Πάντως τελικά είμαστε όλοι μας αδιόρθωτοι. Κι εγώ θυμάμαι πάντα, από πιτσιρικάς κουβαλούσα την ʼρτα και τα Γιάννενα. Και πάντα όπως τα κουβάλαγα έτσι και τα γύριζα. Έτσι και φέτος πήρα της Παναγιάς τα μάτια, 2-3 κιτ κλπ κλπ και ξέχασα ΟΛΕΣ τις κόλλες  ::violent1:: ::eusa_wall:: ::violent1::. Φυσικά για άλλη μια φορά τα "αέρισα" όλα καλά   :roll:

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 08, 2008, 11:19:40 μμ »
Φίλε Γιώργο επειδή ξέρω τι λούκι τραβάς στην δουλειά, δεν θα σχολιάσω τίποτα σχετικά με την μεταφορά των υλικών σου (θα την εβρισκες στανταρντ την λύση)..

Θα σου ευχηθώ όμως:

1. Να λιώσεις στην ξεκούραση.
 2. Να λιώσεις στο μοντελάρισμα.
 3. Να λιώσεις στον ύπνο.
 4. Να λιώσεις στην μάσα.
 5. Να μην σου σπάσουν τα κάκαλα (Σμηναρχε no offense ε?  :) ) απο την δουλειά
 6. και να σου αφιερωσω τον στίχο "γιατί αν ακουω να χτυπάει το τηλέφωνο, θα το κοιτάω και δεν θα απαντώ (9/10 είναι για κακό για αυτό ..) "

Με λίγα λόγια φίλε, ολοψυχα καλές διακοπές  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 08, 2008, 11:22:36 μμ »
 ::arrowred::Α φίλε gtets πρέπει να την "σκίσεις τη γάτα"  Mr. Green Mr. Green

Αστα αστα οπως εσεις ξεχασατε τις κολλες και τα κομπρεσερ εγω ρυθμισα αλλα ζητηματα αλλα αυτο μαλλον μου διεφυγε :D :D

Καλες διακοπες και καλες βουτιες σε οσους πανε τωρα,για εμας τους υπολοιπους που θα ψηθουμε λιγο ακομα υπομονη και  ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 08, 2008, 11:26:37 μμ »
Με λίγα λόγια φίλε, ολοψυχα καλές διακοπές  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Χίλια ευχαριστώ!

Πάντως χάρη στην τεχνολογία (ας την εκμεταλλευτώ μία φορά και για καλό!) θα είμαι κοντά σας, οπότε από εμένα δε γλυτώνεται. Και μάλιστα το επόμενο χτύπημα θα είναι με ιπτάμενη πτέρυγα... κατ΄ απαίτηση του κου nino1969.

Αποσυνδεδεμένος thanasis87

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 08, 2008, 11:30:00 μμ »
Παράθεση
Αυτά τα θέματα αγαπητέ επιλύονται κατά τη διάρκεια της επιλογής και επ' ουδενί λόγω μετά το γάμο. Διαλέγεται μία καλή και τρυφερή ατιγμή, αφού πρώτα έχετε πάει να δείτε την κοιμισιάρικη ταινία που της αρέσει (πχ Νύφες, κάτι σε Ταρκόφσκι κλπ) και σκάτε το μυστικό ως παρακάτω:

- Γλυκιά μου το ξέρεις πως ασχολούμε με την τέχνη;
- Δηλαδή;
- Κάνω μοντέλα και τα βάφω, θα σου δείξω μια μέρα. Απαιτεί συγκέντρωση και υπομονή και φυσικά καλλιτεχνική φύση.
- Και που το κάνεις αυτό;
- ΠΑΝΤΑ (να τονιστεί αυτό) σπίτι, είναι ενασχόληση για σπιτόγατους (από εδώ και πέρα ήδη σας βλέπει με άλλο μάτι).
- Αχ, να μου δείξεις, ακούγεται ενδιαφέρον.
- Σίγουρα, με την πρώτη ευκαιρία. Απλά φοβάμαι μη βαρεθείς. Εμένα πάντως με χαλαρώνει αφάνταστα...
- Τι να βαρεθώ καλέ, αφού μαζύ θα είμαστε. Ελα εδώ και τιμώρησέ με που δεν ξέρω από τέχνη, γλύπτη μου εσύ!

Και φυσικά το συντηρείς το θέμα μέχρι που γίνεται καθημερινότητα, όπως οι 28 κρέμες προσώπου το πρωί και οι 44 το βράδυ. Και γίνεται αναπόσπατο τμήμα της εικόνας σου. Και άμα το χειριστείς έξυπνα το φτάνεις μέχρι και να σου παίρνει δώρο μοντέλο!

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::  δε παίζεσαι...!!! καλές διακοπές!

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 09, 2008, 12:21:33 πμ »
Ααααα εδώ θα διαφωνήσω φίλε Γιώργο...
Παρά το πολύ κατατοπιστικό άρθρο σου για την μεταφορά μοντελιστικών ειδών εγώ στης διακοπές προσπαθώ να δώσω στην λέξη την πραγματική της έννοια...
ΔΙΑΚΟΠΕΣ = STOP στα πάντα εκτός από: Ξάπλα, Μάσα, Θάλασσα κλπ

Που σημαίνει... από αύριο και για 9 μερούλες (μόνο) έχει shut down σε ότι κάνω όλο το χρόνο και restart στην κατανάλωση φρέσκου ψαριού και οινοπνευματωδών,
στο ψήσιμο κάτω από τον καυτό ήλιο του Ιονίου και στην ανελέητη μάχη με το μαξιλάρι και τα σεντόνια!!!!
ʼντε στο τσακίρ κέφι να αγοράσω κάνα περιοδικό σχετικό με μοντελισμό για να με κρατάει ζεστό για την επιστροφή! :wink:

Αυτά και καλή σας ξεκούραση! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 09, 2008, 12:38:46 πμ »
Ααααα εδώ θα διαφωνήσω φίλε Γιώργο...
Παρά το πολύ κατατοπιστικό άρθρο σου για την μεταφορά μοντελιστικών ειδών εγώ στης διακοπές προσπαθώ να δώσω στην λέξη την πραγματική της έννοια...
ΔΙΑΚΟΠΕΣ = STOP στα πάντα εκτός από: Ξάπλα, Μάσα, Θάλασσα κλπ

Που σημαίνει shut down σε ότι κάνω όλο το χρόνο και restart στην κατανάλωση φρέσκου ψαριού και οινοπνευματωδών,
στο ψήσιμο κάτω από τον καυτό ήλιο του Ιονίου και στην ανελέητη μάχη με το μαξιλάρι και τα σεντόνια!!!!
ʼντε στο τσακίρ κέφι να αγοράσω κάνα περιοδικό σχετικό με μοντελισμό για να με κρατάει ζεστό για την επιστροφή! :wink:

Αυτά και καλή σας ξεκούραση! ::salut::

X 100000000  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 09, 2008, 10:30:38 μμ »
Εργαστήριο έφθασε πλήρες και άνευ απωλειών. Τρέμε κόσμε!

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 09, 2008, 10:33:44 μμ »
Γιώργο καλές διακοπές σε σένα και την οικογένεια σου. Σου εύχομαι να τις χαρείς τις διακοπές που έχεις τόσο ανάγκη, γιατί σε έβλεπα πόσο κουρασμένος ήσουν και να βρείς χρόνο και για να μοντελάρεις, ώστε να ξεπληρώσεις την εργασία μεταφοράς εργαστηρίου που έκανες. Αλλά δεν κρατιέμαι. Θα το ρωτήσω  ::arrowdown::
Τους ΤΕΣΣΕΡΙΣ αερογράφους τι τους χρειάζεσαι μαζί σου  :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 09, 2008, 10:40:29 μμ »
Γιώργο καλές διακοπές σε σένα και την οικογένεια σου.
Ευχαριστώ!

Τους ΤΕΣΣΕΡΙΣ αερογράφους τι τους χρειάζεσαι μαζί σου  :?: :?:
Τώρα αν το ψάξω, θα βρω μία δικαιολογία για τον καθένα, και μάλιστα θα μου λείπουν και 2-3, αλλά βασικά το πρόβλημά μου λέγεται καπιταλιστική νοοτροπία σε συνδιασμό με modelismus severis :oops:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 12, 2008, 10:31:59 πμ »
ΣΠΑΜ ??
Από την περυσινή καλοκαιρινή εξόρμηση του φίλτατου gkontog, φίλος μου paparazzi ανακάλυψε αυτό

δειτε το καλυτερα

μήπως να τον ανακυρηξουμε κι εδώ έτσι, λόγω των πολλων χρησιμων συμβουλών του?
καλές διακοπές Γιώργο  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 14, 2008, 01:17:15 μμ »
Εμπνευσμένος από την πατέντα του αξιότιμου κου gkontog ετοίμασα και εγώ το κινητό μου μοντελιστικό μου εργαστήριο.

Εγώ βέβαια όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, δεν πρόκειται να βάψω οπότε δεν πήρα χρώματα παρά μόνο εργαλεία και κόλες.
Το μοντέλο που επέλεξα να ξεκινήσω κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στο μαγευτικό Πήλιο (Παναγιώτη έρχομαι την Κυριακή) είναι το Μ551 Sheridan της Academy πάντα στην 1/35, το οποίο και θα γίνει απευθείας από το κουτί.

Ελπίζω να το προχωρήσω αρκετά ώστε όταν με το καλό επιστρέψω να περάσω στο βάψιμο.
Και μία φώτος με το συνολικό όγκο του εργαστηρίου μου.

Σε όσους δεν έχουν πάει ακόμη καλοκαιρινές διακοπές εύχομαι καλά να περάσετε όπου και αν πάτε.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 14, 2008, 05:12:02 μμ »
Συνάδελφοι μου.....εγω ηδη χρησιμοποιώ μόνιμα την λύση της εργαλειοθήκης γιατι πολυ απλα δεν εχω χώρο ειδικο για μοντελισμο.
Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κοιμαται με ολες αυτες τις αναθυμιασεις..... μετα το μονο που θα ελειπε θα ειναι το κομπιλόι...και ο Τζουράς να παιζω τα μαστουριαρικα..
Το θέμα εχοντας εργαλειοθήκη διαστασεων  60 Χ 30cm με 4 πατώματα + θηκες απο πανω.... εχουν χωρεσει τα 80% των πραγματων μου. (Praktiker)
Απλα ρε παιδια πολυ νταβαντουρι να μπουνε και να βγούνε ολα αυτα.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 21, 2008, 08:34:02 μμ »
Τέλος δυστυχώς :( Οι δύο εβδομάδες είναι κυριολεκτικά τίποτα αν είσαι σε άδεια... Αλλά δεν πειράζει, να είμαστε καλά να ξαναπάρουμε ακόμα και αυτές τις δύο εβδομάδες.
Αντε, καλό χειμώνα σε όλους και καλό μοντελάρισμα!

Και από Δευτέρα μέσα τα κεφάλια και νυκτερινό μοντελάρισμα γιατί έχουμε και έκθεση!

Tags: