Αποστολέας Θέμα: ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ  (Αναγνώστηκε 1009 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ
« στις: Αυγούστου 23, 2011, 07:12:57 μμ »
Σήμερα έγινε κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα!
Πήγα στον Καλφάκη στο Γαλάτσι, για να πάρω κάτι χρώματα (άσχετο: δεν είναι πολύ σπαστικό, να ξεκινάς το βάψιμο και να ανακαλύπτεις ότι το χρώμα που θες, τελείωσε ή ξεράθηκε???)

Μπαίνοντας μέσα, έρχομαι φάτσα κάρτα με έναν συνάδελφο από την δουλειά!!!!
Ο τύπος, δεν είχε καμία σχέση με τον μοντελισμό. Ήξερε ότι ασχολούμαι, αλλά πέραν από τις τυπικές ερωτήσεις (και παραδόξως όχι σπαστικές τύπου "ακόμη ασχολείσαι με αυτά" κ.λ.π σάχλες), δεν είχε δείξει κάποιο ενδιαφέρον.

Στην ερώτησή μου τι κάνει εκεί πέρα, μου έδωσε την αφοπλιστική απάντηση, ότι έψαχνε εδώ και καιρό κάτι για να ξεκολλήσει τον γιο του (ηλικίας 7 ετών), από τον υπολογιστή και σκέφτηκε αυτό τον τρόπο.

Επέλεξε λοιπόν ένα μοντέλο (το spitfire στην 1/72 της Italeri), πήρε και ένα starter set, με κοπιδάκι, κόφτη και μια κόλα και έφυγε με την ελπίδα ότι θα πιάσει τόπο η αγορά... Μάλιστα μου είπε ότι το κόστος, δεν φτάνει σε τίποτα, το κόστος ενός παιχνιδιού στο PSP.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα πριν από λίγο, μου είπε ότι ο μικρός, όχι μόνο κατενθουσιάστηκε, αλλά ήδη το είχε φτιάξει και αύριο θα πάει και για τα χρώματα.

Μάλιστα μου είπε ότι εδώ και καιρό είχαν να καθίσουν μαζί και να ασχοληθούν με κάτι κοινό και του άρεσε και εκείνου η εμπειρία.
Ενθουσιασμένος και εγώ σκέφτομαι τι μπορεί να γίνει εάν υπάρξει επιτέλους και λίγη μοντελιστική παιδεία. Ας συνεχίσουμε λοιπόν να διαδίδουμε τον μοντελισμό, απλά, αθόρυβα και πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνουμε, γιατί  τα μηνύματα είναι ελπιδοφόρα...

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Απ: ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 23, 2011, 07:18:10 μμ »
Το θέμα είναι πόσοι γονείς είναι διατεθειμένοι να ασχοληθούν με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους...
Γιατί η εύκολη λύση είναι: Βάζεις το παιδί μπροστά από την τηλεόραση και ησυχάζεις...

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 23, 2011, 08:00:46 μμ »
Κι εμένα για να ξεκολλήσω από τον υπολογιστή μου πήραν ένα Βίσμαρκ... Δεν ήξεραν τι έκαναν!!  :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σοβαρά τώρα, όντως έιναι μεγάλη διέξοδος από τα μπλιμπλίκια το μοντελάρισμα... Αλλά και τρόπος να ξεχνιέσαι από τα προβλήματα, μιας και συγκεντρώνεσαι σε αυτό που κάνεις...

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 23, 2011, 11:44:38 μμ »
Εγώ παράτησα ολόκληρο Flight Simulator με custom made home cockpit με MCP, FMC, pedestal και όλα τα καλά επειδή μου την έδωσε να χάνω 2 ώρες κάθε φορά για να βρω τι φταίει και δεν "παίζει" σωστά... Τελικά πρόπερσι τα Χριστούγεννα μου έστριψε και "έστριψα"...
Διέξοδος;  Σίγουρα!

Να δω αν θα καταφέρω να ξεκολλήσω τον γιο μου... Ενδιαφέρεται μεν, αλλά... όχι αρκετά.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 24, 2011, 01:40:07 πμ »
Κι εμένα για να ξεκολλήσω από τον υπολογιστή μου πήραν ένα Βίσμαρκ... Δεν ήξεραν τι έκαναν!!  :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
τωρα χρειαζεσαι ενα bismark για να χωρεσει ολο στοκ σου :mrgreen:

οπαντως μπραβο στον πατερα που θεωρησε σωστο να κανεισ μια τεοια κινηση.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 24, 2011, 08:50:32 πμ »
Μπράβο στο πατέρα και ας ελπίσουμε να έχει συνέχεια.

Tags: