Εδώ παραθέτω τις τελικές φωτο. Κάποιες δακτυλιες κατάφερα να τις κάνω μη ορατές αλλά σχεδόν καμία δεν εξαφάνησα δυστυχώς....
1. Η θωράκηση και λίγο από το εσωτερικό του οχήματος. για chipping δοκίμασα ένα κάρβουνο(λευκο-γκρί-ασήμι).δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα , μου φαίνεται κάπως χοντροκομένο για "ξεφλούδισμα" ...την άλλη φορά θα δοκιμάσω κάτι άλλο

2. Το πλαινό μπροστά μέρος του οχήματος....

3. Η δακτυλιά στο αριστερό φτερό κάνει αρμένικη βίζιτα και δεν ξεκολλάει με τίποτα..... Έκανα και μια τρύπα στην κάνη του brenn η οποία όμως δεν φαίνεται καλα.

4. Η Πίσω όψη.... το φλάσ από την κουβέρτα καθώς και το ξέπλυμα του wash είναι σαμποτάζ του super macro της φωτ. μηχανής.... με γυμνό μάτι δεν φαίνεται αλλά βαριέμαι ομολογώ να το ξεκολήσω και να το διορθώσω

5. Το μέσα του οχήματος κοιτώντας προς τα μπροστά...μια και οι φιγούρες μετά των ακρωτηριασμό τους που ανέφερα παραπάνω ζοχαδιασμένες πλέον δεν συμετέχουν στην φωτο είπα να κοτσάρω τα κράνη δώθε κείθε διεσπαρμένες σαν το μούσι άτριχο ακόμα έφηβου , έτσι για ντεκορ

6. Η Θέση του πολυβολυτή... ισχύει ό,τι και στην 4 για το wash που ξεχυλίζει σαν τη φρεσκάδα του Cassolinne

7 Τα πλαινα του οχήματος....

και 3 τελικές φωτό στο ράφι μου πλέον...

παρακαλώ πολύ για τα σχόλια σας.... δεν θα τα αξιοποιήσω σε αυτό το μοντελάκι αλλά σε μελλοντικά .... λόγω έλλειψη χρόνου μου πήρε κοντά 4 μήνες και κάπου μπούχτησα.... όπως και να έχει ευχαριστώ για τον χρόνο σας....
υγ.
BONUS MATERIAL: Ζητώντας συγγνώμη από το μοντελάκι για όλες τις βρισιές που του έριξα κατα την διάρκεια της κατασκευής