Αποστολέας Θέμα: Κυκλαδες 1944  (Αναγνώστηκε 26896 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Απ: Κυκλαδες 1944
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 24, 2008, 02:15:13 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::salut::

και μας εκανες τον δυσκολο  :lol:

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 24, 2008, 03:25:57 μμ »
Πάρα πολύ καλή δουλειά.  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 24, 2008, 04:42:25 μμ »
 ::arrowred::Νικο ευχαριστω πολυ.Εαν το βρω εκεινο το πρωτο μοντελο πουθενα σε καμμια σακουλα να εισαι σιγουρος πως θα το ποσταρω.Εκει να δεις χαλι μαυρο. :D :D :D
 ::arrowred::Λευτερη να σαι καλα.Οσο για το δυσκολος ακομη το πιστευω πως αρκετοι εδω μεσα ειστε αστερια,αυτο που καταλαβαινω ομως σιγα σιγα ειναι πως σε αυτο το φορουμ μπορουν να συνυρπαξουν ολοι οποτε δεν κολλαω πλεον. :D :D :D
 ::arrowred::Γιωργο να σαι καλα.Και για ενα πλακοστρωτο που λεω να φτιαξω γυρω απο το εκκλησσακι μαλλον καταλαβαινεις ποιανου πολλες ιδεες θα δανειστω :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 24, 2008, 07:04:02 μμ »
Μπράβο ::eusa_clap::, υπέροχη όσο και ρεαληστικότατη η δουλειά σου 8) ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 24, 2008, 09:59:12 μμ »
Στο μακετόχαρτο μην κάνεις την υφή με γύψο, γιατί δεν θα κάτσει καλά πάνω του, θα πάρεις υγρό στόκο της Gunze, τον 500άρη και θα αποδώσεις την υφή του τοίχου με ένα παλιό, σκληρό πινέλο που θα έχει σχετικά κοντές τρίχες!
Το 88άρι έχει βγει πολύ ωραίο, αν και το γκρι του είναι αρκετά ανοιχτό, αλλά όπως είπες είναι μάλλον από τον φωτισμό της φωτογραφίας.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 24, 2008, 10:45:55 μμ »
 ::arrowred::Γιαννη σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια
 ::arrowred::Alex ssgti για το στοκο που λες το σκεφτηκα και θεωρω πως εχεις δικιο.Οντως ο γυψος δυσκολα θα πιασει πανω στο χαρτι ασε που με το στοκο μου φαινεται πιο ελεγχομενη η κατασταση.Να σαι καλα  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::salut:: ::salut::
Οσο για το γκρι ειναι αυτο ακριβως που λες.Φαινεται πιο ανοιχτο στις φωτο οντως.Σκεφτηκα μηπως φταιει το φοντο και για αυτο αργοτερα τραβηξα με ασπρο φοντο:

Νομιζω οτι ειναι καλυτερα αλλα και παλι οχι ακριβως αυτο που βλεπεις με το ματι.Ομως και περα απο αυτο και σε φωτο με το ιδιο φοντο υπαρχουν διαφορες.Αλλου μπλεδιζει,αλλου πρασινιζει.Παιδια καθε προταση και συμβουλη παραπανω απο επιθυμητη

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 24, 2008, 11:07:59 μμ »
 :shock: :shock: :shock: Εκπληκτικά αληθοφανή η αποτύπωση της λάσπης!

Εξαιρετική δουλειά μέχρι τώρα!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Syzygy

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 25, 2008, 01:13:04 πμ »
Πραγματικά απίστευτο... :shock:Φαντάσου πως θα βγεί το διόραμα!!!!!! ::eusa_clap:: ::salut::
Traceur for a life...

Αποσυνδεδεμένος petranlost

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 25, 2008, 08:34:21 πμ »
Πολύ ωραίο!  ::eusa_clap::
Την λάσπη πως την έκανες?

Και κάτι άσχετο, που μπορώ να βρώ αυτό το πράσινο πλαστικό με τα τετραγωνάκια που εχεις απο κάτω.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 25, 2008, 09:14:49 πμ »
Εξαιρετική δουλειά και "τρελλό" λέρωμα!!!
Μου άρεσε ιδιαίτερα η γενική φθορά στο Panzer Grey!Είναι φοβερό χρώμα για φθορές,αλλά και πολύ εύκολο να το παρακάνεις!
Εσύ το έφτασες στο ιδανικό σημείο!

Και κάτι άσχετο, που μπορώ να βρώ αυτό το πράσινο πλαστικό με τα τετραγωνάκια που εχεις απο κάτω.
Σε οποιοδήποτε κατάστημα "Πλαίσιο" θα το βρεις σε διάφορα μεγέθη και τιμές!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 25, 2008, 10:40:10 πμ »
Εξαιρετική δουλειά μπράβο.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 25, 2008, 10:47:48 πμ »
 ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::
πολύ λάσπη
Για πες μας πως το βούτηξες :?:
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 25, 2008, 02:02:38 μμ »
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια :oops: :oops:

Petranlost τη βαση κοπης οπως σου ειπε και ο mmaker την εχει το πλαισιο.Και η δικια μου καινουρια εινα.Την ειδα εδω στο φορουμ και να πω την αληθεια ζηλεψα και πηγα κι εγω και πηρα :oops:.Θα σε βολεψει αφανταστα σε πολυ περισσοτερα πραγματα απ οτι πιστευεις.Απλα να προτεινω κατι.Στο πλαισιο(στο καταστημα της Λαρισας βεβαια αλλα παντου το ιδιο ειναι)εχει δυο τυπων,αυτη που βλεπεις εδω και μια παρομοια αλλα χρωματος ανοιχτου γκρι.Απ οτι μου ειπε η κοπελα κιολας η δευτερη ειναι καλυτερη ποιοτικα και ακριβοτερη και δεν εχω λογο να μην την πιστεψω.Προτιμησε ομως την πρωτη γιατι το πρασινο χρωμα ειναι  πολυ πιο ξεκουραστο απο το γκρι για τα ματια.Αν παρεις τη γκρι θα με θυμηθεις.

mmaker εχεις δικιο για το panzer grey κωλολεει για φθορες.Οχι βεβαια οτι στα αλλα χρωματα παμε πασο!! :D :D.Ο καθενας εχει τις αδυναμιες του!!

Οσο για τις λασπες εφτιαξα το μειγμα που ειδα σε αλλα θεματα στο φορουμ με λιγο γυψο,ατλακολ,pigments και κοσκινισμενο χωμα(μονο που αντι για χωμα εβαλα οξειδια αλουμινιου.Ειναι οδοντοτεχνικο υλικο και για να μην σας πρηζω εδω,θα τρβηξω μερικες φωτο και θα τις βγαλω στα υλικα).Απλα εφτιαξα τρια διαφορετικα μειγματα με διαφορετικο χρωμα(οχι καμμια μεγαλη διαφορα απλα να δειξουμε οτι το πυροβολο μας εχει λασπωθει σε διαφορα μερη).Επειτα εγινε πολυ απαλο στεγνο πινελο και περαστηκαν κανα δυο χερια καφε φιλτρων για να δεσουν τα χρωματα μεταξυ τους.Και στο τελος περαστηκαν απο πανω αλλα και στη γυρω περιοχη διαφορα στεγνα pigments γιατι και σε περιβαλλον σκονης να μην ειμαστε η ξεραμενη λασπη που σπαει τη δημιουργει.
Για ακομη μια φορα σας ευχαριστω ολους ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #63 στις: Αυγούστου 25, 2008, 02:37:46 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Πολύ όμορφο φίλε μου! Εξαιρετικό και το λάσπωμα.

Πως θα γίνει να το δούμε από κοντά; Τώρα που πλησιάζει και η έκθεση;

Προτιμησε ομως την πρωτη γιατι το πρασινο χρωμα ειναι  πολυ πιο ξεκουραστο απο το γκρι για τα ματια.Αν παρεις τη γκρι θα με θυμηθεις.
Λάβετε επίσης υπ' όψη σας πως τα περισσότερα κιτ έχουν γκρίζο πλαστικό, οπότε πάνω στην γκρίζα επιφάνεια τα κομμάτια θα χάνονται...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 25, 2008, 03:08:15 μμ »
Γιωργο ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.Για την εκθεση με επιασες εξ απροοπτου.Περα απο τα τεχνικα προβληματα(αποσταση κτλ) για τα οποια ξερω οτι θα μου πεις αυτα που ειπες και στα παιδια απο Θεσσαλονικη και σε εχω παραδεχτει ειλικρινα για αυτο,υπαρχει και το θεμα της προσωπικης μοντελιστικης ψυχολογιας.Δεν θεωρω οτι ακομα ειμαι σε θεση να εκθεσω τα μοντελα μου.Και δεν το λεω για να μου πεις κι αλλα καλα λογια προς θεου.Ρωτα και τον Ηφαιστο που ουσιστικα αυτος με επεισε να ποσταρω καποια κατασκευη αλλιως θα μεναμε ακομα στο "εναλλακτικο υλικο για στοκαρισμα".Παντως οπως και να εχει την επομενη φορα που θα ερθω αθηνα και θα ηθελα πολυ να ερθω σε μοντελοσυναντηση θα μπορουσα να το φερω.Οπως και να χει σ ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 25, 2008, 03:16:25 μμ »
Θα είναι αμαρτία να μη το φέρεις στην έκθεση τέτοιο αριστούργημα.... ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Syzygy

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 25, 2008, 03:17:35 μμ »
Θα είναι αμαρτία να μη το φέρεις στην έκθεση τέτοιο αριστούργημα.... ::eusa_clap:: ::icon_thumright::
Πραγματικά...! :shock:
Traceur for a life...

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 25, 2008, 04:03:03 μμ »
Ξερω κι εγω ρε παιδια.Μεχρι πριν ενα μηνα τα εδειχνα στη γυναικα μου και σε πεντε φιλους που κανενας τους δεν εχει πιασει ποτε κοπιδι.Τωρα πηρα το θαρρος και το εβγαλα στο φορουμ γιατι θεωρησα οτι το κλιμα ειναι παρειστικο.Το να το παω και στην εκθεση μου φαινεται μεγαλη εξελιξη.Ισως του χρονου αυτο η καποιο αλλο μοντελο,ετσι για τη χαρα της συμμετοχης και σαν ευκαιρια να παρευρεθω κι εγω σε μια εκθεση που δεν εχω παει ποτε. ::salut:: ::salut::

Γιαννης

• Επισκέπτης
« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 25, 2008, 04:19:05 μμ »
Πολυ ωραια ολα τους!!!  ::love7:: ::love7:: ::love7::

Συγχαρητηρια φιλε μου!  ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 25, 2008, 04:30:36 μμ »
Συνέχισε φιλε μου  ::eusa_clap::  πολυ ρεαλιστική λάσπη  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #70 στις: Αυγούστου 25, 2008, 05:20:50 μμ »
Πάρα πολύ όμορφη δουλειά στο πυροβόλο, μπράβο και καλή συνέχεια στο όλο εγχείρημα.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #71 στις: Αυγούστου 25, 2008, 05:27:19 μμ »
Γιωργο ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.Για την εκθεση με επιασες εξ απροοπτου.Περα απο τα τεχνικα προβληματα(αποσταση κτλ) για τα οποια ξερω οτι θα μου πεις αυτα που ειπες και στα παιδια απο Θεσσαλονικη και σε εχω παραδεχτει ειλικρινα για αυτο,υπαρχει και το θεμα της προσωπικης μοντελιστικης ψυχολογιας.Δεν θεωρω οτι ακομα ειμαι σε θεση να εκθεσω τα μοντελα μου.Και δεν το λεω για να μου πεις κι αλλα καλα λογια προς θεου.Ρωτα και τον Ηφαιστο που ουσιστικα αυτος με επεισε να ποσταρω καποια κατασκευη αλλιως θα μεναμε ακομα στο "εναλλακτικο υλικο για στοκαρισμα".Παντως οπως και να εχει την επομενη φορα που θα ερθω αθηνα και θα ηθελα πολυ να ερθω σε μοντελοσυναντηση θα μπορουσα να το φερω.Οπως και να χει σ ευχαριστω.
Ξερω κι εγω ρε παιδια.Μεχρι πριν ενα μηνα τα εδειχνα στη γυναικα μου και σε πεντε φιλους που κανενας τους δεν εχει πιασει ποτε κοπιδι.Τωρα πηρα το θαρρος και το εβγαλα στο φορουμ γιατι θεωρησα οτι το κλιμα ειναι παρειστικο.Το να το παω και στην εκθεση μου φαινεται μεγαλη εξελιξη.Ισως του χρονου αυτο η καποιο αλλο μοντελο,ετσι για τη χαρα της συμμετοχης και σαν ευκαιρια να παρευρεθω κι εγω σε μια εκθεση που δεν εχω παει ποτε. ::salut:: ::salut::
Θα σπαμάρω αλλά θα στα πω. Σκέφτεσαι λάθος! Στην έκθεση θα κατέβεις για το χαβαλέ, την πλάκα, τα πειράγματα, την επισοδειακή απονομή και για να δεις μοντέλα, πολλά μοντέλα. Και αν πάρεις και κάτι, καλώς, αλλιώς ο απώτερος σκοπός είναι η διασκέδαση και μόνο. Και μην ξαναπεις πως το μοντέλο δεν είναι για έκθεση, ΟΛΑ τα μοντέλα είναι για την έκθεση. Αλλωστε υπάρχει και κατηγορία εκτός συναγωνισμού αν το θέλεις.

Πάντως είναι κουκλί και είναι κρίμα να μην το δούμε από κοντά :( Αν μπορείς κατέβα, σίγουρα θα περάσεις καλά!

Και μπράβο στον Ηφαιστο που σε έπεισε να ποστάρεις ::eusa_clap::

Και συνέχισα να ποστάρεις αλλιώς θα ανέβω και θα σου γρατζουνάω την πόρτα το βράδυ ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #72 στις: Αυγούστου 25, 2008, 06:28:02 μμ »
Να σου πω την αληθεια Γιωργο ο τροπος που μου περιγραφεις την εκθεση ειναι εντελως διαφορετικος απο αυτο που εγω ειχα στο μυαλο μου.Αν το ωραιο κλιμα που εχετε εδω μεταφερεται και εκει τοτε ειναι μεγαλο δελεαρ για τον οποιοδηποτε εστω και για βολτα.(κι εγω ο αχαειρευτος τοσα χρονια στην Αθηνα δεν πηγα μια φορα αλλα αμα δεν σε ακολουθει κανεις...)Για το να παρω και κατι που λες ουτε καν μου περασε ποτε απο το μυαλο ουτε κατα διανοια.Και γιατι δεν πιστευω οτι το αξιζω αλλα και γιατι ,θα συμφωνησω μαζι σου,ο απωτερος σκοπος του μοντελισμου γενικοτερα ειναι αλλος.Και τωρα ανακαλυπτω και μια αλλη πτυχη του που δεν την ειχα γνωρισει ποτε.Την μοντελοπαρεα.Γιατι σας ευχαριστω μεν για τα καλα σας λογια για το συγκεκριμενο θεμα αλλα η ουσια που παιζει εδω ειναι πολυ μεγαλυτερη.Στις μικρες επαρχιακες πολεις οπως ειναι η Καρδιτσα η και αλλες(Κι οποιος θελει ας βγει να με διαψευσει) ο μοντελιστικος μεσαιωνας εχει εδραιωθει για τα καλα και απειλει να μας καταπιει ολους(εξου μαλλον και η πολυλογια).Τωρα για την εκθεση αφου ειναι ετσι οπως μου τα λες και επειδη αυτο το κλιμα μου ταιριαζει,δεν ξερω για φετος επειδη πιαστηκα λιγο απροετοιμαστος και δεν μεσολαβει πολυς καιρος,αλλα του χρονου θα δηλωσω παρων παρεα με το 88αρι(αν το διοραμα βγει καλο ενταξει εαν οχι το ξεκολαω και φερνω μονο αυτο :D :D).Οσο για το ποσταρισμα θα το συνεχισω γιατι γλυκαθηκε λεει η γρια στα συκα... :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #73 στις: Αυγούστου 25, 2008, 06:36:05 μμ »
 σορρυ για το.... ::spam_emoticon::

Bρε κατεβα να σε γνωρισουμε και μη χολοσκας για το αν θα φερεις εκθεμα η οχι,θα περασουμε πολυ καλα, οπως περναμε ΠΑΝΤΑ ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #74 στις: Αυγούστου 25, 2008, 06:45:23 μμ »
Κατι μου λεει οτι θα γνωριστουμε συντομα απο κοντα :D :D Να σαι καλα Viper.Οσο για το spam που λες κι εσυ και ο Γιωργος αυτο ειναι το μελι εδω μεσα.Εαν δεν το ηθελα θα αγοραζα κανα περιοδικο η θα γραφομουν σε κανα γιαπωνεζικο forum να βλεπω μονο φωτογραφιες. :D :D ::salut:: ::salut::

Tags: