Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια

Petranlost τη βαση κοπης οπως σου ειπε και ο mmaker την εχει το πλαισιο.Και η δικια μου καινουρια εινα.Την ειδα εδω στο φορουμ και να πω την αληθεια ζηλεψα και πηγα κι εγω και πηρα

.Θα σε βολεψει αφανταστα σε πολυ περισσοτερα πραγματα απ οτι πιστευεις.Απλα να προτεινω κατι.Στο πλαισιο(στο καταστημα της Λαρισας βεβαια αλλα παντου το ιδιο ειναι)εχει δυο τυπων,αυτη που βλεπεις εδω και μια παρομοια αλλα χρωματος ανοιχτου γκρι.Απ οτι μου ειπε η κοπελα κιολας η δευτερη ειναι καλυτερη ποιοτικα και ακριβοτερη και δεν εχω λογο να μην την πιστεψω.Προτιμησε ομως την πρωτη γιατι το πρασινο χρωμα ειναι πολυ πιο ξεκουραστο απο το γκρι για τα ματια.Αν παρεις τη γκρι θα με θυμηθεις.
mmaker εχεις δικιο για το panzer grey κωλολεει για φθορες.Οχι βεβαια οτι στα αλλα χρωματα παμε πασο!!

.Ο καθενας εχει τις αδυναμιες του!!
Οσο για τις λασπες εφτιαξα το μειγμα που ειδα σε αλλα θεματα στο φορουμ με λιγο γυψο,ατλακολ,pigments και κοσκινισμενο χωμα(μονο που αντι για χωμα εβαλα οξειδια αλουμινιου.Ειναι οδοντοτεχνικο υλικο και για να μην σας πρηζω εδω,θα τρβηξω μερικες φωτο και θα τις βγαλω στα υλικα).Απλα εφτιαξα τρια διαφορετικα μειγματα με διαφορετικο χρωμα(οχι καμμια μεγαλη διαφορα απλα να δειξουμε οτι το πυροβολο μας εχει λασπωθει σε διαφορα μερη).Επειτα εγινε πολυ απαλο στεγνο πινελο και περαστηκαν κανα δυο χερια καφε φιλτρων για να δεσουν τα χρωματα μεταξυ τους.Και στο τελος περαστηκαν απο πανω αλλα και στη γυρω περιοχη διαφορα στεγνα pigments γιατι και σε περιβαλλον σκονης να μην ειμαστε η ξεραμενη λασπη που σπαει τη δημιουργει.
Για ακομη μια φορα σας ευχαριστω ολους