Καθώς έφτασε σχεδόν η έκθεση της IPMS,συνεχίζω όσο ταχύτερα μπορώ την κατασκευή του ενός Βούβαλου,του Φινλανδού,ωστε να προλάβω τουλάχιστον αυτόν, γιατί και τους δύο με τίποτα.....Ο Ολλανδός Βούβαλος θα τελειώσει αργότερα.
Πρόσθεσα τις βάσεις των πηδαλίων στο ουραίο και άνοιξα τις τρύπες για ελάφρυνση που υπήρχαν στο σημείο αυτό.Δεν θα πολυφαίνονται στο τέλος βέβαια,αλλά.....τέλος πάντων...

Στο κάθισμα,μετά από κατασκευή της θωράκισης,πρόσθεσα τις PE ζώνες που έδινε το κιτ.Χρειάζεται κάποιες ψιλοδιορθώσεις και βουρ για το κόκπιτ.
Ο κινητήρας είναι της Quickboost,στον οποίο έκοψα την καμπάνα και μείωσα το ύψος της,πρόσθεσα τα ωστήρια και τα μπουζοκαλώδια.Λείπουν δύο χαλκομανίες για να ολοκληρωθεί.....

Οι πτέρυγες κολλήθηκαν στην άτρακτο και το κόκπιτ περιμένει το κάθισμα.Εδώ έχω προσθέσει και ένα σκοπευτικό Revi 3 που έφεραν οι Φινλανδοί Βούβαλοι.
Ετοίμασα και το σκιάδιο του πίνακα,αλλά αυτό θα το δείτε σε επόμενη φωτό ή στον... Πειραιά

Να πω εδώ οτι ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έτριψα ένωση φτερών και ατράκτου με ...σιδηρόλιμα για να μειωθεί το σκαλοπάτι που υπήρχε!!!

Ατιμη Classic!Οσο βλέπω την ντάνα των μοντέλων της ίδιας εταιρείας, που κοσμεί την ντουλάπα μου, με πιάνει πανικός......

Αυτή τη στιγμή,προχωρώ ακάθεκτος στην επαναχάραξη των εξαφανισμένων γραμμώσεων και στην ολοκλήρωση κόκπιτ και κινητήρα.
Ακολουθεί το αστάρωμα με σκοπό το Σαββατοκύριακο να βάψω.....
Ελπίζω την Τετάρτη το απόγευμα να είμαι στο Απόλλων....

Τα λέμε...