Αποστολέας Θέμα: F-4E AUP 1/48 Hasegawa  (Αναγνώστηκε 6573 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Hellraiser

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
Απ: F-4E AUP 1/48 Hasegawa
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 18, 2008, 09:55:12 μμ »
Λοιπον καλες οι διακοπες καλο χειμονα να εχουμε γυρησαμε πισω και τα κεφαλια μεσα... Και φυσηκα ελπιζω συντομα να εχω Update απο την κατασκευη.... συντομα κοντα σας και παλι
Fligh High Touch The Sky....

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 08, 2008, 10:30:07 μμ »
 :D Δυναμικη επιστροφη στο project με σχεδων το 99% ολοκληρομενο! ξαναπεραστικανε τα χρωματα μπηκανε οι αναλογες φθορες, βασικα περιοριστηκα μονο σε wash για να τονισω τη γραμμωση και αυτο γιατι το λυπηθηκα να το βρωμισω παρα πολυ διοτι του παει γαντι η Ghost τελικα. Εχουν μπει εθνοσημα και περιμενω να βρω τα stencil data της Icarus (καθε βοηθεια δεκτη για το που θα τα βρω) καθως και αγορα διαφανης χαλκομανιας για τυπομα των s/n διοτι αυτα που ειχα αποδειχτικανε πολυ παλια με αποτελεσμα να γινονται κοματια!Οσο για το φορτωμα χρησιμοποιησα μονο τις δυο πτερυγικες δεξαμενες (Κλασσικο) center line καθολου, ενα lightening pod  και 4 sidewinder (2 Aim-9m + 2 aim-9p επισεις κλασσικο) λογο του lightening δεν εβαλα amraam γιατι πληρωφορηθηκα οτι μονο στους 2 μπροστινους κοιλιακους φορεις παιρνουν εαν ειναι λαθος παλι καθε βοηθεια δεκτη! Αυτα τα ολιγα για την ωρα... Συντομα και αφου φτιαξω το κινητο μου γιατι ψηφιακη δεν εχω αγορασει ακομα θα postαρω και φωτο....

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 08, 2008, 10:41:14 μμ »
Παιρνει κανονικα και στους πισω απο οσο ξερω απλα τα Readiness τα φορανε μπροστα... ;-)

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 08, 2008, 11:30:56 μμ »
Οταν φοραν το ατρακτιδιο δεν φορτωνουμε μπροστα  δεξια στην κοιλια τιποτα γιατι εχει φορεα AERO-7 που παιρνει μονο ΑΙΜ-7 αρα μονο πισω ΑΙΜ-120Β.
Εδω εχω μια επισημανση για το φορτωμα αναχαιτησης με ατρακτιδιο δεν ειναι συνηθισμενο καθολου οσο για τα ΑΙΜ-9 τα ΡΑΡΑ ειναι μονο για τα RF τα AUP εχουν στο οπλοστασιο τους
ΑΙΜ-9 JULIE AIM-9 LIMA
καλη συνεχεια με το αγαπημενο PHANTOM ::icon_thumright::

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 09, 2008, 07:49:28 πμ »
Οταν φοραν το ατρακτιδιο δεν φορτωνουμε μπροστα  δεξια στην κοιλια τιποτα γιατι εχει φορεα AERO-7 που παιρνει μονο ΑΙΜ-7 αρα μονο πισω ΑΙΜ-120Β.
Εδω εχω μια επισημανση για το φορτωμα αναχαιτησης με ατρακτιδιο δεν ειναι συνηθισμενο καθολου οσο για τα ΑΙΜ-9 τα ΡΑΡΑ ειναι μονο για τα RF τα AUP εχουν στο οπλοστασιο τους
ΑΙΜ-9 JULIE AIM-9 LIMA
καλη συνεχεια με το αγαπημενο PHANTOM ::icon_thumright::
Καμια φωτο εχουμε?

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 09, 2008, 07:59:05 πμ »
Ενταξει αυτους εχω βαλει (J + L) Ασον αφορα το ατρακτιδιο και τους aim9 απλα μ'αρεσε ανεκαθεν αυτο το στυλ με τα δυο ζευγαρια των aim γιατι αν θυμαστε το ειχαν και τα παλια F-4 τωρα μπορει να φενεται λιγο κουλο το ατρακτιδιο αλλα και αυτο μ'αρεσει για να τονισω τις δυνατοτητες του Α/φους αλλα και παλι μπορει να μην βαλω amraam καθολου οποτε οι sidewinder μενουν σαν "προστασια" για οποιαδηποτε αποστολη! Μπορει παντα να ειμαι και λαθος αλλα μ'αρεσει ετσι!

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 09, 2008, 09:59:26 πμ »
 :o Μια ερωτησουλα ακομα καμια φωτο η σχεδιαγραμμα τι μπορει να φερει και σε τι συνδιασμους εχουμε? (οπλισμο εννοω παντα) Μηπως παρω καμια ιδεα και φτιαξω κανα καλο συνδιασμο! χωρια τωρα που θα παω κεντρο να παρω χαλκομανιες (εαν βρω) μπαινω στην πριζα και για αλλο ενα εαν δεν παρω κανα σετ οπλισμου!!! Ειμαι φαντομας τι να κανουμε....

Μωλισ γυρησα απο το "Φασμα" στην Ιπποκρατουσ και ειχε και τα στενσιλ και τα sn (hellenic Fighters pt2) ειναι απιθανη η δουλεια που εχουν κανει Πληρη προιδοποιητικα + Νουμερα!!!! Θελω πολλες μερες για να τα βαλω ολα! :shock: Ειναι παρα πολλα!
 :shock: :shock: :shock:

Tags: