Αποστολέας Θέμα: 2CV ή πως να καλμαρετε τη γυναικα σας !!!  (Αναγνώστηκε 3974 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tino73

• Scale 1/72
  • *
Απ: 2CV ή πως να καλμαρετε τη γυναικα σας !!!
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 19, 2008, 03:34:55 μμ »
Καλησπέρα σας, λιγο ντρεπομαι για αυτό πού εγίνε...αντέγραψα σε πόλλα σημεία το διόραμα σου...αλλά μου αρέσε πάρα πολύ το πώς εκανές το πεζοδρόμειο...(βεβαια εγώ το εφτιαξα απο ξυλο) οπώς επισης κ τον υπόνομο...απο ξυλο χαραγμένο...κ το σημα του μονοδρομου...εβάλα επιπλεόν ενα δέντρο κ εφτιαξα το χωμα απο καφέ πυλό ...κ πέρα απο το ντεσεβό που το εβαψα οπώς το πραγματικό μου ασπρο που το λατρεβω και ηθελα να το βλεπω συνεχος...προσθεσα και μια βέσπα και αυτή σε κλιμακα 1/24...που εχω μια και στην πραγματικοτητα...αλλα συγουρα την ιδεα την πήρα απο το δικό σου διοραμα και ζηταω συγγνωμη που ειναι στήν ουσία copy paste...ελπιζω να μην σε πειραξει...παααρα πολύ...μαλλών θα παραγγειλω και φυγουρες 1/24 γιά να γινει πιό ρεαλιστικό εφτιαξα κ το κουτί από πλεξιγλας αρκετά δυσκόλο...εαν θελετε εχω κ φωτος...σορυ κ παλι!!! η ιδεα σου ηταν φανταστικη!!!

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 03:11:27 μμ »
Καλησπέρα σας, λιγο ντρεπομαι για αυτό πού εγίνε...αντέγραψα σε πόλλα σημεία το διόραμα σου...αλλά μου αρέσε πάρα πολύ το πώς εκανές το πεζοδρόμειο...(βεβαια εγώ το εφτιαξα απο ξυλο) οπώς επισης κ τον υπόνομο...απο ξυλο χαραγμένο...κ το σημα του μονοδρομου...εβάλα επιπλεόν ενα δέντρο κ εφτιαξα το χωμα απο καφέ πυλό ...κ πέρα απο το ντεσεβό που το εβαψα οπώς το πραγματικό μου ασπρο που το λατρεβω και ηθελα να το βλεπω συνεχος...προσθεσα και μια βέσπα και αυτή σε κλιμακα 1/24...που εχω μια και στην πραγματικοτητα...αλλα συγουρα την ιδεα την πήρα απο το δικό σου διοραμα και ζηταω συγγνωμη που ειναι στήν ουσία copy paste...ελπιζω να μην σε πειραξει...παααρα πολύ...μαλλών θα παραγγειλω και φυγουρες 1/24 γιά να γινει πιό ρεαλιστικό εφτιαξα κ το κουτί από πλεξιγλας αρκετά δυσκόλο...εαν θελετε εχω κ φωτος...σορυ κ παλι!!! η ιδεα σου ηταν φανταστικη!!!

Φιλε μου δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι για τιποτα ......copyright στις ιδεες για διοραματα δεν υπαρχει και το μονο σιγουρο οτι δεν θα σου κανω μυνηση  :mrgreen:
Το θεμα ειναι να το ευχαριστηθηκες εσυ που εκανες δικια σου κατασκευη ......ανοιξε καινουργιο θεμα με την κατασκευη σου ποσταρε φωτογραφιες να θαυμασουμε  :D

Αποσυνδεδεμένος tino73

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 07:05:59 μμ »
φιλε μου ευχαριστω...ανοιξα κ τοπικ με το διοραματακι copy paste...
σε ευχαριστω κ παλι!!!

Tags: