Να'μαι παλι...
Παναη και Γιωργη,να'στε καλα παιδες!

Ας κανω κι εγω ενα μικρο update γιατι εχει ψιλοκοιμηθει το θεμα αυτο...

Κατ'αρχην να αρχισω με αυτα που ξεχασα..
Αυτο ξεχασα να σας το δειξω την προηγουμενη φορα(ειναι οι γατζοι συγκρατησης του προβολεα οταν αυτος βρισκεται διπλωμενος και εν κινησει.Του κιτ ...ειναι λιγο πιο φλαταδουρα..

)

Κι αυτο ειναι το προστατευτικο των καλωδιων(του κιτ ητανε μασιφ και απλα εγινε ενα αλλο κουφιο..)

Και τωρα,αυτο που ξεχασα να κανω

...την εξατμιση της γεννητριας

Κατα τα αλλα..τελειωσε και ολο το εξωτερικο (και εχει περαστει ενα χερακι ασταρι για τσεκαρισμα..)
Παρενθεση:Οι πισω λασπωτηρες επρεπε να κοπουν σχεδον 2χιλ.....
Το ιδιο συμβσινει και σε αλλα σημεια των βελτιωτικων..κατα εναν περιεργο τροπο ειναι μεγαλυτερα απ'οσο πρεπει...
Η εξοδος της εξατμισης..

προσθιο δεξι φτερο

και μια γενικη (λειπει μονο το λουκετο του ανοιχτου ερμαριου το οποιο,προς αποφυγη ατυχηματων κατα το βαψιμο,θα μπει μετα τις ερπυστριες..)

Απο την αλλη,μια απο τα ιδια..

Μου φαγανε και την ψυχη οι δεστρες αλλα ειναι σαφως καλυτερες απο τις μασιφ του κιτ!
Πισω,τα πραγματα ητανε λιγο ζορικα στην εφαρμογη με αποτελεσμα να χρειαστει ΦΠ και στοκαρισμα...

Μπροστα μπηκανε οι καλωδιωσεις και διορθωθηκε και το ελλειπες υψος της "ποδιας"

Εχω αφησει τις δεστρες των εργαλειων (που θα βαφτουν ξεχωριστα και θα τοποθετηθουν μαζι με τα εργαλεια που ειναι ηδη ετοιμα) και εχω βαλει μονο τις βασεις...

Επισης,(μιας και το εχω το μικροβιο και δεν μπορω να καθησω στ'αυγα μου)σκεφτομαι να του προσθεσω και μια εξτρα κινητη "εξεδρα" που ειχαν καποια απο αυτα τα οχηματα..
Θα δειξει οταν την τελειωσω γιατι υποψιαζομαι οτι θα κρυψει ακομα περισσοτερο το εσωτερικο(αν αυτο ειναι δυνατο γιατι δεν εχουν μεινει και πολλα να φαινονται!

)
Οποτε,μεχρι τοτε,λειτουργικα μαντεσεδακια της Aber,ΦΠ και αλουμινοφυλλο και....παιζω και μαθαινω!!

Εκανα και μια τελευταια προσθηκη στο εσωτερικο,ετσι μπας και πεσει λιγο εντονο χρωματακι που ειναι σαν κηδεια ..
Εκλεψα και κατι μικροπραγματα απο το σετ της Dragon με τους ασυρματιστες et voila!

Aυτα προς το παρον..
Νεοτερα μετα το πρωτο χερακι!!
Ελπιζω να σας αρεσει αδερφια και να μην σας κουρασα με τις πολλες φωτο.....